|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rozwód
Cytat:
Poza tym to nie arogancja, ale inteligencja. Bardzo lubie czytać tego typu posty, proste, jasne, przejrzyste i na temat ze szczyptą złosliwosci i inteligentnej ironii Swietnie sie bawie, choc temat paragrafów nieco nużący![]()
Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2010-03-12 o 15:24 |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ze mnie swatka ![]() Już sobie wyobrażam jak Pan Kapitan na zajęciach opowiada swoim studencikom jak to dziewczyny na wizażu się o niego słownie łomoczą
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Z ciekawości az spojrzałam kto też tu sie łomocze... jesli stwierdzenie, że Kapitan nic takiego nie powiedział można nazwać łomotaniem się
![]() I stwierdzam, że osoby łomoczące wedle mojej wiedzy są już zamężne, dzieciate i o zalotach czy kawce z obcym facetem nie marzą. A ty droga Mikadoo, jesli masz na Kapitana z górki, to sie wysil trochę i czepnij czegos godnego czepiania się a nie takich duperelek. Potem sie dziwic, że takiemu Kapitanowi przychodzi do głowy powiedzieć "siadaj dwója", jesli faktycznie tu czasem odchodzą zagrywki godne gimnazjum.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-03-12 o 15:41 |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Podobnie podobaja mi sie posty Sine Ira, Luby, Lexie(choc ona jest bardziej wyważona) i innych kobiet z Wizazu... i co ze wszystkimi mam sie na kawe umawiac?![]() Sorry, ale czasu by nie starczyło. :cojes t:
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Rozeznanie
|
a ja lubię sobie wyłapać z wypowiedzi Kapitana pewne fragmenty, które jak dla mnie są przejawem zarozumialstwa
Btw. "słowne łomotanie " chodziło mi o konkurowanie, umizgi a więc się nie zrozumiałyśmy Głodnemu chleb na myśli ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
a to szkoda ![]() i skończyło się moje swatanie...
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-03-12 o 16:07 |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mi tam nic do tego(ja nie z tych), ale chyba nie masz szans, bo facet zonaty Bosze co za durny offtop. Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2010-03-12 o 16:09 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Mamy tu problem w odróżnieniu jaj od tego co jest na serio
Tzn. ja nie mam takiego problemu
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
końskie zaloty z mojej strony przyznaje się bez bicia
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

Poza tym to nie arogancja, ale inteligencja. Bardzo lubie czytać tego typu posty, proste, jasne, przejrzyste i na temat ze szczyptą złosliwosci i inteligentnej ironii
Swietnie sie bawie, choc temat paragrafów nieco nużący

ale ze mnie swatka