![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zoya, OPI, cienie Guerlain, Angel
nolu kilka dni temu pytałaś o poison apple, odpisałam, nie jesteś zainteresowana?
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Nola, mialam dokladki,moze tym razem cos za cienie guerlain.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W każdym razie - chyba jednak zrezygnuję i sama zrobię większe zakupy Orly ![]() Niestety z dokładek nic mi w oko nie wpadło ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
coś za Thierry Mugler Angel - miniaturka mgiełki do ciała, 5 ml
* Thierry Mugler Angel - miniatura błyszczącego sprayu do ciała, 5 ml * Code Armani - miniaturka z malutkim ubytkiem
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
* pojedynczy cień do powiek Anna Sui - przydymiony fiolet * lakiery do paznokci: Essence z limitowanki Creamylicious - Iced Chai Latte i Chocolate Shake Eveline: Crocus i Mellow ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za paletke guerlain ?
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za olejek OPI?
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Nolu, gdybyś była zainteresowana, mam paletkę MAC'a, jak w podpisie, są swatche. jakby Ci przyszła jakaś myśl na wymianę, daj znać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to mów szybciutko, czym można Cię kusić? ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Kusisz kobieto tym LaurEss bardzo
![]() Ciekawa jestem, co tam jeszcze pełnowymiarowego z podkładów ukrywasz w domu ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Coraz lepiej Ci idzie to kuszenie ![]() Szukam na stronie Lumiere tego Veena Velvet i coś mi na oczy padło dziś bo nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
zawsze chętnie mat lumiere 030 i hr magic 02 na zapas. a poza tym, jestem totalnie podatna na kuszenie, bardzo chętnie 5 diora i 4 guerlain w tonacji chłodnej, róż cukierkowo różowy, ale też błyszczyki i tusze, ogólnie wszystkim można kusić z kolorówki najchętniej dior, chanel, guerlain
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
![]() Nolu, myślałam, myślałam i wymyśliłam takie coś....Co Ty na to? Nie ukrywam, że największą ochotę mam na 3 pierwsze pozycje ( a jak bym miała koniecznie zrobić cięcie to na 2 pierwsze )i próbasy LaurEss... podkład Veena Velvet Light Neutral Splendid Perfecting Glow Silk Naturals z próbnym ubytkiem EDM Soft Bronzer EDM róż Soft Touch- próbka EDM korektor Peach ( to próbka?) próbka podkładu LaurEss w kolorze Gentle Petal w formule Minimalist próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Petal w formule Ethereal próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Neutral w formule Elemental próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Neutral w formule Ethereal próbka primera LaurEss Jump Start Medium ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Skoro nalegasz ![]() ![]() EGM róż Summer's Glow w słoiczku, EGM finishing powder Tahiti Sweetie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Ok nie ma sprawy
![]() Szczerze mówiąc, to będę bardzo się cieszyć z tego co wpisałam w pierwszym poście, ale jeśli będziesz miała ochotę dorzucić mi jeszcze jakiegoś próbasa, to super ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- No to deal ![]() Szukam, szukam Twojego adresu i wcięło ![]() ![]() A paczuszkę do Ciebie też wyślę w okolicach środy/czwartku , jak będzie juz w drodze dam Ci znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.