|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak odpisac na e-maila?
Ja bym nic nie pisała, tylko zostawiła sam numer telefonu.
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Napisałabym- To Ty byłes stanowczo zbyt trzezwy, skoro zapamietałes tego e-maila. Dodaj nr tel.
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Napisał to w tonie zartobliwym, a Ty w tonie pensjonarki, która sie powtarza i mysli, ze rozmówca ma skleroze. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
tu jakaś strasznie speszona odpowiedź. No ale w sumie nie ma sensu udawać kogoś kim się nie jest, jeśli autorka ma taki styl, to niech się go trzyma.
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Napisalas ze poznalas Daniela, a mejla napisal Artur o co chodzi???
|
|
|
|
|
#35 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Asik, autorka wytłumaczyła.
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry, ale jeśli ktoś nie potrafi odpisać na prostego, żartobliwego maila, i rozkminia jakieś teatry w stylu "chciałabym, ale żeby sobie przypadkiem nie pomyślał, ale nie chciałabym, bo się boję, a bo coś tam" to nie powinien się z flirt zabierać.
Później założysz wątek "idę na randkę, co mu odpowiedzieć jak powie to, a jak powie tamto, żeby sobie nie pomyślał, że jestem zainteresowana". |
|
|
|
|
#37 | |
|
Kniaginia
|
Mnie również. Twoje propozycje były z jajem i pasowały do tonu, jaki nadał swej wypowiedzi rzeczony chłopak (Daniel czy Artur).
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
a dlaczego podpisał sie artur a nie daniel ??
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
beznadziejna ta odpowiedź
jak się spotkacie może się okazać, że w ogóle się nie potraficie dogadać na trzeźwo i nie wiem czy to kwestia poczucia humoru czy już inteligencji
|
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
Zdaje się, że autorka już na mail'a odpowiedziała i jest "po herbacie", ale zafrapował mnie ten temat i rozważyłem go sobie na zasadzie ćwiczenia intelektualnego.
Jako mężczyźnie najbardziej spodobałaby mi się taka odpowiedź. "Niestety byłam zbyt wstawiona i się nie pomyliłam." Oto powody (myślenie faceta): 1. Uff !!! Odpowiedziała, czyli nie jest tak źle ! 2. To zdanie jest jakoś trochę mało logiczne, ale to kobieta. Trzeba czytać między wierszami. 3. "Niestety" może się odnosić do "wstawiona" - a więc nie pije, raz ją poniosło. 4. Może się również odnosić do "się nie pomyliłam" - czyli żałuje, że się nie pomyliła. Ale gdyby naprawdę żałowała - to by nie odpowiedziała. A więc tylko udaje - kokietka. 5. Całym zdaniem robi wrażenie, że jest niedostępna. W takim razie po co odpisywała. Chyba jednak udaje. 6. Muszę to sprawdzić ! 8 słów, a jaki mętlik we łbie faceta. A co do telefonu. Jak jest tego wart - to go zdobędzie. Jak go nie zdobędzie - to nie był tego wart. |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Poznałaś Daniela który podpisuje się Artur?
No i co Arturo - Daniel odpisał? Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2010-03-12 o 15:02 |
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak rozkminiac i rozkładac goowno na atomy moze tylko kobieta![]() Facet wg mnie pomysli: nie wie czego chce, łapac sie, czy nie? Panna chyba niezbyt chetna, ale w sumie odpisała, wiec pewnie leci na mnie co tam zadzwonie i sprawdze ) Heh ups nie ma numeru, to szkoda sie fatygowac i pisac tygodniami poematy.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
Jodame
"A zawsze mi tłumaczono, że to kobiety za bardzo rozmyślają nad znaczeniem każdego słowa i jedno "proste" zdanie interpretują na miliony sposobów... ." - i dobrze Ci tłumaczono. Kobiety interpretują (nawet oczywiste rzeczy), a nie analizują. Mężczyźni próbują zanalizować nawet najbardziej zakręcone Wasze wypowiedzi i sygnały. Oczywiście analiza tego zdania w wykonaniu części facetów wygląda mniej więcej tak: 1. Odpowiedziała - może uda się ją "zaliczyć". Ja spróbowałem wejść w rolę faceta, który "poczuł miętę" i zaczyna tracić rozum. Dlatego warto przyjąć postawę "i chciałabym, i boję się". Niech facet powalczy, a ona przez ten czas zdąży się zorientować o co chodzi. Gwiazdeczka1978 "Nie tak rozkminiac i rozkładac goowno na atomy moze tylko kobieta" - zdecydujcie się kim ja jestem, bo tracę tożsamość. "Facet wg mnie pomysli: nie wie czego chce, łapac sie, czy nie? Panna chyba niezbyt chetna, ale w sumie odpisała, wiec pewnie leci na mnie co tam zadzwonie i sprawdze) Heh ups nie ma numeru, to szkoda sie fatygowac i pisac tygodniami poematy." - jeśli autorka szuka gościa na jedną noc - to O.K. Ale jeśli szuka czegoś więcej - to bardzo dobrze, że facet zrezygnuje. Brak mu wytrwałości. |
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
50 latek: Dziekuje Ci bardzo. Przynajmniej jedna osoba mnie poparla, bo juz naprawde myslalam ze cos ze mna nie tak
![]() Wlasnie o to mi chodzilo, zeby nie pisac niczego wprost, specjalnie nie podalam mu tego numeru, zeby sprawdzic, czy nadal go bedzie chcial i jak sam to rozwiaze. Jesli nie odpisze, nie wykona zadnego kroku to trudno. |
|
|
|
|
#46 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#47 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
Prosze moderatora o zamkniecie tematu, poniewaz problem zostal juz rozwiazany a wiadomosc wyslana.
Dziekuje wszystkim za rady. Nie ma sensu dalej ciagnac tego watku, bo co poniektorzy chyba widza temat: "Czy autorka wyslala dobrego maila - ocen". Pozdrawiam, Joline |
|
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
Joline
"Jesli nie odpisze, nie wykona zadnego kroku to trudno. " - Mądra Dziewczynka ! |
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Joline, a w jakim języku się porozumiewacie?
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale poza tym może autorka celowo nie chce podać tego języka którym się posługują bo może wcale go nie ma, tylko tak wymyśliła na poczekaniu ażeby ta jej wiadomość niby nie wyszła na idiotyczną. Aczkolwiek już któraś z wizażanek prosiła także żeby zamieściła w swoim języku całą wiadomość lecz też tego nie uczyniła, no cóż ...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

jak się spotkacie może się okazać, że w ogóle się nie potraficie dogadać na trzeźwo