|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part III
Tylko do 15 i weekend
! weenend wolny do szkoły coś niesmowitego xD
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie to niesprawiedliwe, ja też chcę mieć niepsujące się zęby
|
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
Alexandraa A Twoj kolega juz do konca zycia musi uzywac masci? Czy jak to wyglada?
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony to niezła harówa. Te wakacje to są chyba dla zdrowia psychicznego nauczycieli, jak byłam na praktykach i sprawdzałam klsówki z Biblii i Mitlogi, to najpierw prawie się popłakałam ze śmiechu z radosnej twórczości uczniów, a potem dopadła mnie taka frustracja :/ A jak sobie rzypomne moje klasówki i co nauczyciele musieli czasem o nich myśleć, szczególnie te z chemii...
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Rozeznanie
|
Alexandra mam 23 lata dokładnie to skończę we wrześniu 23
no tak to się uchowałam wszyscy się dziwią włącznie z moją dentystką Scio miałam keidyś też taką kotkę podobnej maści już się zakochałam cudaśny kociak ![]() Chanel ja jeszcze rok temu i w wakacje pracowałam tylko od października przeniosłam się z zaocznych na dzienne i nie muszę już pracować także wiem dokładnie jak to jest na szkołę nigdy nie jest za późno Chanel.. hym Chantal prasiam za pomyłkę źle mi się skojarzył heh---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
maturę z tego pisałam D: chemia łatwa jest ale z a to z historii moja radosna twórczość była na pewno imponująca tylko zapewne nie dla mojej nauczycielki D:
Edytowane przez mifka Czas edycji: 2010-03-12 o 11:54 |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do czerwca![]() A mój TZ 30
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
SICIO rodzice sa nauczycielami i chyba mnie tez do tego ciagnie
wiem wlasnie jak to jest meczarnia itp. do tego trzeba miec stalowe nerwy ale jak tatus raz kiedys mi opowiadal co ci uczniowie wyprawiaja ah.. np Szkoła Zawodowa uczen zostal poproszony po kupno bateri do pilnika juz sie ubierał no ale gdzie pilnik na baterie Mifka oj nie wiem musze pomyslec czy nie wyznaczyc jakies kary za taki blad uff jutro 50 urodziny cioci 20 osob w malutkim mieszkanku chyba zalatwie sobie miejscowke na parapecie jesli bedzie wolne ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- jestem chyba nienormalna ale ja lubię chemię maturę z tego pisałam D: chemia łatwa jest ale z a to z historii moja radosna twórczość była na pewno imponująca tylko zapewne nie dla mojej nauczycielki D:[/QUOTE]haha Ja na chemii lubiałam jesc podczas gdy nauczycielka robilam jakies tam doswiadczenia ;D najlepijej mi wtedy smakowalo
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Mój tż ma 22 no prawie 23 bo kończy w maju
... ale uwaga dziewczyny mój tż to fotkowy tż.. heh poznany na ów serwisie tak tak da się i jestem żywym przykładem hehe lepiej jesteśmy z tej samej miejscowości mieszkamy rzut beretem od siebie dosłownie 5 minut spacerkiem chodziliśmy do tej samej szkoły licealnej i ja i jego siostra cioteczna kolegowałyśmy się jako dzieci jego ciocia mnie uczyła no i zna mnie od dzieciństwa aaale my się nie znaliśmy obecnie oboje uczymy się na politechnice tylko na innych wydziałach
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ale zapytam go i Ci napiszę. |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym też pewnie lubiła chemie, gduby nie moja panie naiczycielki
![]() Ale w Lo mieliśmy laboratorium i sami robiliśmy doświadczenia (w parach) fajnie było, różne głupoty wymyślałyśmy i nawet nam się udało dziurę w zeszycie wypalić
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Mifka to fajnie ze przez takie portale mozna poznac a to zaskakujace ze tak blisko byl
![]() ja niestety ma nieudany zwiazek tez poznalam na portalu pewnym a teraz jestem zalogowana na sympati.pl i jakos nie mam parcia ani ochoty byc z kims |
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Ha ha, no wiesz to żadna sztuka. |
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
CoChantal ja byłam po 3 letnim związku był koszmarem.. jak się rozeszłam z tym facetem odczułam ulgę nie chciałam się wiązać . na fotce koto było dla żartu założone właściwie z nudów nie planowałam znaleźć sobie faceta, aż w końcu jednego jedynego dnia zajrzałam jakie są opcje tam w koncie i zauważyłam przeglądanie i jakoś tak z braku czego kolwiek do robienia zajrzałam. znalazłam tż i miał zdanie w opisie i od tego się zaczęło większość osób tam ma kopie kopii od innych ludzi w opisach. Spotkali się i zaiskrzyło
![]() A najlepiej moje kol. co to za przystojniak ? ja mówię mój chłop.. po czym hym.. w sumie rzeczywiście on nawet nawet.. a one na mnie że ja to zawsze ślepa.. bo dla mnie charakter się liczy no i to coś a tż ma ciemną karnację i to dlatego zwraca uwagę na siebie
|
|
|
|
#47 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
brak tematow , i co z tego ze wyglad jak ze snu jak nie ma o czym gadac ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie mnie się świetnie gadało z nim :P a potem właściwie zauwżyłam że przystojniacha z niego
Wygląd zawsze da sie zmienić obecnie jest tak że on coś mówi a ja za niego kończę bo wiem co chciał powiedzieć W sumie po 3 miesiącach mieszkaliśmy razem no i mieszkamy do dziś hehe
|
|
|
|
#49 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale żeśta się rozpisały
jestem zadowolona i szczesliwa z tego powodu ![]() a ja jestem w domku Rafał- moj bezposredni "przelozony" powiedzial "Magda, dziecko idz do domu" powiedzieli ze jestem chora (mam katar tylko ) i zebym poszla bo w sumie piatek nie maja dla mnie pilnej roboty i zebym poszla do domku sie kurowac to jestem Cytat:
![]() Cytat:
stabdardowow pare slowek o sobie ![]() ja tez ma mwolne Cytat:
chociaz w sumie wole chemie jak fizykje
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Magda taki szef do skarb
hehe ... ja siedze w pidżamie za 2 h godzina 0 tj. Dentysta... tż dzwonił znowu byłam wredna... eh...
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Mifka no tak jak siee kocha i juz mieszka i jest on twoim swiatem to jest on dla ciebie waznym
zrozumiale i zawsze bedziesz mowic ze on jest tym przytojnym ![]() a propo troszke odbije za czasow jak bylam z jednym wystarczzylo mu podpowiedziec w czym ladnie wyglada a juz to zmienia faceta |
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak i juz mam weekend
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
HEj madziula0605 dobrze zrobie to kilka slow ode mnie
wiec przeprowadzilam sie do wrocławia piekne miasto polecam ![]() studiuje i pracuje w wolnym czasie ciekawa ksiazka ;] lubie czasami cos uszyc zrobic na drutach a to wymaga tyle cierpliwosci i poswiecenia
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
Znaczy wiecie co do przystojności Tż... hym.. to rzecz względna gdyby nie moje kole. ze szkoły to w sumie nie zwróciłabym znając życie i mnie uwagi
na ulicach jest wielu przystojniaków.. dla mnie wygląd nie ma aż takiego znacznie w kontekście przystojny mniej przystojny czy tma brzydki rzecz gustu. Ble był czysty i zadbany . Ale baby za nim latają wrr . .w szkole laski się łaszą panie daja mu zniżki w sklepie ! kara biblioteczna anulowana ... i do tego te dołeczki gh.. a ja przy nim to biooła jestem bo mam b. jasną karnację D:
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w końcu mieszkasz sama czy facetem?
|
|
|
|
|
#57 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam ksiazki ![]() Cytat:
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Alexandraa przyjaciołka wlansie studiuje pedagogike i nie ukrywam ze przez nia duzo rzeczy sie dowiedzialam i czasem interesujace ;]
Mifka ho ja sie czerwienie a to nie dobrze prz jasne karnacji
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
Alexandra juz tłumaczę.
Na co dzień mieszkamy w kielcach i tam mieszkamy razem. Obecnie od wczoraj do niedzieli jesteśmy obydwoje w naszym rodzinnym mieście i wtedy tż nocuje u siebie w domu a ja u siebie.
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
a ja mieszkam w Belgi,i powiem Wam ze brakuje czasem polskiej rozmowy;/
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

! weenend wolny do szkoły coś niesmowitego xD

Bo bym pewnie polazła drugi raz do lekarki 
ale jak tatus raz kiedys mi opowiadal co ci uczniowie wyprawiaja 

jestem zadowolona i szczesliwa z tego powodu

jutro Juz weekendddd
chociaz w sumie wole chemie jak fizykje

tż dzwonił znowu byłam wredna... eh...