![]() |
#31 | |
BAN stały
|
Dot.: 'Cześć' do nieznajomego?
Cytat:
![]() Aż monitor Ci powiem oplułem, bo wyobraziłem sobie sytuację gdzie idę sobie ulicą, obca panna mnie zahacza i mówi "ale pada", pomyślałbym że to ukryta kamera ![]() A co do tematu to w sumie bardzo normalna, naturalna sytuacja. Tylko liczą się okoliczności. Jak jest poniedziałek rano i wszyscy w☠☠☠☠ieni jadą do szkoły/roboty to raczej nie jest dobry moment. Ale w weekend, w porze imprezowej, na starówce, na plaży itd. ogólnie wszędzie gdzie ludzie się kręcą raczej w celach rozrywkowych - wtedy to jest dobry plan. Tzn. może być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
super pomysł
![]() niestety moim przypadku pomysł kompletnie bez sensu bo mam wadę wzroku(nie noszę okularów) więc facet musi być naprawdę blisko żebym stwierdziła że jest ok.a niestety mój mózg nie działa tak szybko żeby w ciągu sekundy ocenić :przystojność" faceta i jeszcze z szerokim uśmiechem powiedzieć "cześć" a tak btw,wiele dziewczyn pisze, że to głupi pomysł i ściągnięty z filmów. a w usa takie rzeczy są na porządku dziennym.mówienie "cześć" do nieznajomych,zagadywanie etc to normalne. pamiętam, że w jakichś początkowych odcinkach "na wspólnej" pojawiła się jakaś laska ze stanów,z wymiany czy co. i ona tak zagadywała do ludzi a polskie dziewczyny stukały się w czoło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też to pamiętam ze Wspólnej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dwa razy wypróbowałam tą metodą by nieznajomemu powiedzieć "cześć" pierwszy raz chłopak odpowiedział czeeeeeść i wielkim uśmiechem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
To się dobrze składa, bo ja mieszkam w Hiszpanii. Widziałam, go dzisiaj... patrzy, pierwszy mówi "cześć" i tyle. Znając mój brak cierpliwości, to jutro go o coś zaczepię, bo ile można...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
sama nie wiem ;p ja bym to odebrała jako żart, słaby w dodatku, bo sama z koleżankami robię czasem takie rzeczy dla zabawy
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Odebrałabyś to jako żart, gdyby jakiś facet przyglądał Ci się od kilku tygodni, uśmiechał się i w końcu powiedział "cześć"?
Myślę, że nie ma mnie za idiotkę, ani nie wziął tego za żart, bo nie ma powodu. Albo ma kogoś, albo mu się nie podobam, albo jest nieśmiały. Jutro lub pojutrze mam zamiar się dowiedzieć, o którą opcję chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem ciekawa o wam wyszło z tego podrywu
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, takie coś działa i mam na to przykład dosłownie z przed godzinki
![]() Po uczelni byłam u koleżanki w akademiku, a więc to były kompletnie nie moje rejony. Szłam na przystanek w drodze do domu i zatrzymałam się na przejściu dla pieszych. Słyszę ,,cześć!". Odwróciłam się, stał koło mnie jakiś facet. I pytam ,,My się znamy?". A on na to: ,,Nie... Jeszcze" ![]() ![]() Odprowadził mnie na przystanek, powiedział że bardzo się wyróżniałam (być może dlatego, że miałam białe spodnie ![]() Powiedział kilka fajnych rzeczy o sobie, wydawał się naprawdę fajnym facetem. Poprosił mnie też o numer, jednak już mam chłopaka, więc grzecznie mu to wytłumaczyłam. Odpowiedział, że i tak było warto spróbować, bo byłby zły gdyby tego nie zrobił. ![]() ![]() Swoją drogą jechał potem ze mną autobusem. ![]() Także przez to uważam, że takie zagadanie naprawdę może zadziałać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Fajnie zrobił, odważny facet. Też tak miałam ostatnio. Niestety nie byłam w nastroju na nowe znajomości, więc nie dałam numeru, ale gadaliśmy z 10 minut. A zaczęło się od jego "cześć, czy ja Cię skądś znam?"
![]() "Swojego" dzisiaj nie widziałam. Może jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Niestety już tydzień go nie widziałam. Jutro(jeśli będzie) chcę podejść i powiedzieć "Nie wiem czy często witasz się z nieznajomymi, ale ja nie mówię cześć facetom, których spotykam w metrze. Mówię to Tobie bo chciałabym Cię poznać albo chociaż wiedzieć jak masz na imię" Zobaczę jak się sytuacja rozwinie, ale jeśli nie zobaczę entuzjazmu albo jakiegoś zainteresowania, to sama nic nie zaproponuję. Pogadamy, miłego dnia i pa. I tak będę szczęśliwa, jeśli to się uda. Co myślicie? Mam już dosyć czekania. Wolę się już przekonać, że nie warto, niż tak czekać i czekać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Nie widzę niczego złego w takich sytuacjach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Nie ma nic bardziej zalosnego od dziewczyny podrywajacej faceta. Zenujace.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
hmmm ja kiedys właśnie tak zrobiłam, powiedziałam "czesc" do chłopaka który mi się podobał...
a potem on został moim mężem, i potem męczylismy się ze sobą parę lat i wreszcie się rozwiedlismy ![]() i o wyszło głupie "czesc" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.