![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy
Witam
![]() Podoba mi się Lou Lou. Mam Flower Kenzo (jakieś 16/30 ml), odlewki Skin Trussardi (11) i John Galliano (18) oraz Olejek w sprayu Boucheron (90). Wybrałabyś coś z tego...? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Za ten olejek to chyba podziękuję jednak. Zastanawiam się nad tymi odlewkami Skin Trussardi i John Galliano - są z atomizerami? Czy ewentualnie miłabyś coś jeszcze do wymiany? ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-03-19 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
- Allure Sensuelle EDP - 35 ml ,ubytek na zdjęciu
coś u mnie??? Jak tak to pisz... a czy masz jeszcze ze zdjęcia DOLCE VITĘ? jak tak to również jestem chętna ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Cześc! Dolce Vita już nie mam. Masz sporo fajnych próbek kosmetykow.Potem sobie spokojnie zobaczę dokładnie i dam znac. ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() Chanel- krem pod oczy 3ml Givenchy pod oczy 2 sztuki po 2ml Shiseido krem na dzień 2 sztuki po 2ml Dior: http://www.beaute-addict.com/produit...ection-741.php http://www.beaute-test.com/soin_rega...stian_dior.php pod oczy 1 sztuka 2ml Estee Lauder 3 sztuki krem na dzień próbki Pędzel Clinique Gucci Flora edp: 4sztuki Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-03-24 o 11:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.