![]() |
#31 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary VIII
Fotka w załączniku
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2015-04-13 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Kasiu pytalas o te kolka mi raz sie zdarzyło ze szłam po sniegu ogromnym i kolka mi sie zatrzymały w poprzek bo mialam nie zablokowane i tylko sie zatrzymal i ja sie troszke uderzylam ale to byl jeden raz i od tamtego czasu na takie sniegi blokowalam kolka i juz było dobrze
Ja swojego x landerka baaaardzo chwale a teraz widzialam wprowadzili nowe wersje z fajnymi kółkami,swietne sa Fakt ceny troszke drogie ale ja mam z rynku wtónego wiec nie zaplacilam duzo A kółka obrotowe to dla mnie cudowny wynalazek ![]() Kasia a jakie typy Cie interesuja?przegladalas na all?masz moze linki?
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2010-03-19 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Kasiu no ja bym chciała albo takiego jak Ty masz
lub X3 http://www.bobowozki.com.pl/product_...9&%3CosCsid%3E |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Asiu wielkie gratulacje ![]() ![]() Piszecie o wózkach i aż nie mogłam uwierzyć jak o nich czytam. Bo ja właśnie zastanawiałam się nad Roan Marita i X-Landerem. Wybrałam ten drugi ale tylko dlatego, że cała rodzina była za nim i zaważyła ilość głosów hehe. Byłam z niego baaaardzo zadowolona i powiem, że gondola wcale taka mała nie jest. Sprzedaliśmy go bo porezbowalismy kasę. Następnym razem kupię Roan Maritę bo też bardzo mi się podoba ten styl ![]() Kasiasiar i Kachula pytałyście mnie o pracę. Dziękuję ![]() ![]() Tak wogóle dziewczyny to ostatnio jestem bardzo przemęczona, Nikola wstaje w nocy, płacze, muszę z nią spać. Jak wracam z pracy to jest tylko mama i mama. W weekend nie chce spać w dzień bo musi być z mamą. Wstaje razem ze mną o 5.30 ![]() To chyba tyle co u nas. Pozdrawiam wszystkie plotkary ![]() Abilene miło Cię "widzieć" ![]()
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu ten x3 tez bardzo fajny Tak wiec jak widac wlascicielki pojazdow x lander wszystkie zadowolone ![]() Te co Marc elka i Pomi kupuja tez bardzo fajne tylko jedynym minusem jak dla mnie jest ta kratka zamiast kosza ale przecoez to kwestia przyzwyczajenia ze nie mozna wiekszych zakupow tam polozyc a tak poza tym wozek tez bardzp fajny
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Kasiasiar, na pewno będzie się dobrze ci ten X lander sprawował
![]() ![]() ![]() ![]() Marcelko, rzeczywiście ten twój wózek jak Roan wygląda! A ta gondola to w ogóle nie jest wyjmowana? Jest po prostu przerabiana na spacerówkę? Bardzo mi się podoba, jak można kupić tańszą wersję Roana, to ja się piszę ![]() ![]() Gusiu, biedactwo, wierzę, że zmęczona jesteś. Ale pewnie taki to okres, potem przejdzie ![]() Idę jutro oglądać suknie ślubne z moją bratową (przyszłą ![]() ![]() Edytowane przez Pomidora Czas edycji: 2010-03-19 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie sporo czasu jeszcze na wybor wozka
![]() ![]() ![]() wy piszecie o gondoli itp a dla mnie priorytetem jest by byl lekki i latwo sie skladal i zajmowal jak najmniej miejsca w aucie bo wiem jaki to jest problem i oczywiscie dobrze skretne, pompowane kola na paskach ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorko, nie jest na paskach
![]() ![]() ![]() Mi kosz będzie potrzebny jedynie do trzymania tam czegoś dla młodego, a zakupów to tam wozić nie będę... Tylko tak jak pisałam, gondola się nie buja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Pomidorko chcieliśmy pod koniec tego roku (tak od sierpnia-września) starać się o drugie dziecko ale, że dostałam teraz umowę na dwa lata to postaramy się w tym samym okresie za rok, tak żebym mogła spokojnie iść na macierzyński itp. Chciałam mieć maksymalnie 3-letnią różnicę wieku między dziećmi ale trudno, będą 4 lata. Muszę wziąć pod uwage to, że trzeba mieć jakiś dochód z dwójką dzieci a pensja męża by na to nie pozwoliła.
Super, że rodzina pomoże Wam skomletować wyprawkę ![]() Kasiasiar kurcze to ile kosztują wózki w Norwegii? Nie no jak to taka oszczędność to też bym kupiła w Polsce. Jeżeli chodzi o Nikolę to też mam nadzieję, że żłobek dobrze na nią wpłynie, chociaż kto to wie, jakie trafią się dzieci ![]() Marcelko Twój wózek też jest bardzo śliczny ![]() Ray Ty kiedyś pytałaś o jakieś kłucia czy coś takiego w ciąży. Mnie bardzo często ciągnęło w pachwinach itp.
![]() |
#44 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Gusiu, to nic tylko pracować
![]() ![]() Żlobek prywtany/państwowy??
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2010-03-19 o 19:26 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() Asia przesłała mi zdjęcia Hanusi, mała jest śliczna ![]() ![]() ![]() Nie chciałam wstawiać zdjęć na wątek, bo nie wiem, czy Asia by tego chciała, więc wstawiłam je do prywatnego albumu w moim profilu ![]() same zobaczcie małą piękność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Zajrzalam na chwile i mialam nosa - zdjcia HAnusi sa rewelacyjne
![]() ![]() Jestem juz w Pl, pobawilam sie z synusiem, ktory zestaw owocow , nozyk id eseczka zabral ze soba do lozeczka ![]() ![]() Troche byl rozkojarzony i nie chcial isc spac, ale zostawilam go w lozeczku i juz jest cisia...pewnie spi ![]() A mnie cala podroz bolala glowa...zmiana pogody, cisnienia, potem cisnienie w samolocie i dostalam migeny ![]() Co do wozkow, to ja chyba jestem najmniej wymagajaca, mialam wozek 3 w 1, na malych i kolkach i tez bylam zadowolona, teraz wozek jedzie do siostry - niedlugo sie przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SMS od Asi: Hania urodziła się z wagą 3910 g. Mamy problemy z karmieniem, bo mam za mało siary, a jak dali jej sztuczne, to pluła, chce tylko cyca. Kochana jest bardzo, a M ma bzika na jej punkcie, od rana już jest w szpitalu i robi przy niej wszystko. Pozdrawiamy ![]() mam nadzieję, że pokarm się pojawi, a mąż Asi w końcu stanął na wysokości zadania ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna Hanusia ![]() ![]() ![]() pozdrowienia dla ASI ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Jejus jaka Hanulka jest śliczniutka i jakie ma policzki fajne takie papuśne,śliczna,odrazu mi sie przypomnialo jak ja Matiego urodzilam tez byl taki malutki
Nareszcie I Asia doczekała sie swojego szcześcia,taka ciezka droge musieli przejsc zeby miec taka cudna kruszynke,Hania wszystko im wynagrodzi No i pełna podziwu jestem dla M Asi oby juz tak zawsze było
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Halooo!!
Hania cudowna i duuuuuuża ![]() ![]() Dziewczyny wózek ważna sprawa szczególnie że są drogie, najlepiej samemu w sklepie wypróbować, fajnie że w planach już kupno macie a jeszcze pół roku temu, nikt o tym nie myślał.... ![]() Gusiu życzę wytrwałości, sama pamiętam jak pracowałam a Mati był malutki, jak przychodziłam do domu to nieraz już spał i zdjęcie moje w ręku trzymał, ciężko być i dobrą mamą i dobrym pracownikiem ![]() Anieze podziwiam Cię że tak długo mieszkasz zagranicą, jak ciągle mam nadzieję że wrócę do domu i każdemu odradzam wyjazd, niby na jakiś czas a szybko wiele rzeczy się zmienia. ![]() Misiu Ty to pracoholik jesteś, jak tam Twoja szkółka ESOL ![]() Kiniu na pewno będziesz następną przyszłą mamusią, trzymam kciuki ![]() Mijalea świetna zabawka, niestety w Uk zabawki są beznadziejne i strasznnie drogie, Kachulko siostra sama będzie opiekować się Matim czy mama będzie wam pomagać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Agusieczku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uciekam spac bo Matik juz spi a pewnie o 4,30 lub 5,30 bedzie pobudka bo to ostatnio jego stałe pory wiec mam troszke czasu zeby sie wyspac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hania jest słodziutka, taka puuuciii puciii do schrupania
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
![]() Marcelko a Tobie widze tylko 50 dni do konca ciazy....kiedy to zleciało Kurcze niby ciaza 9 miesiacy a to sie wydaje ze tak dlugo prawie rok a leci ten czas jak szalony i nawet człowiek sie dobrze nie obejrzy a juz polowa,koncowka i porod
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
..
Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2015-04-13 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
gdzie widzicie Hanie??? ja nie widze nigdzie hmmm
ja napisze tylko ze pokarm sie pojawia dopiero w 3 dni od porodu a teraz kilka kropel jej wystarczy ![]() ja uciekam bo mala jest chora i musze sie nia zajmowac ... ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- juz doczytalam ze sa u kini zaraz zerkne ![]()
![]() |
#58 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kachulko, dla mnie to jeszcze aż 50 dni
![]() Dziś zrobiłam ost zakup dla siebie, wszystko gotowe na przyjście małego ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Widzialam fotke Hania sliczna !! jaki pucek fajny
![]() a ja mam dzis kiepski dzien, mam dosc bo mala jest chora i nie jadla dzis nic poza danonkiem ktorego zwymiotowala a ja na pusty zoladek nie mam jej jak dac lekow.... z nerw az dostalam skurczy ze nie moglam ustac tz juz zapowiedzialam ze to jego ostatni wyjazd i w przeciagu 3 lat nie pojedzie na zadna delegacje a jak to problem poszuka nowej pracy bo ja mam dosc radzenia sobie samej kiedy go nie ma...
![]() |
#60 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez ostatnio psiocze na Tzta prace...czasem sie zastanwiam gdzie w tym wszystkim ma byc czas dla nas, na zycie rodzinne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.