|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: sukienka, krótkie spodenki etc
hej napisz prosze ktore..
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
więc co ciekawego proponujesz za ten biały sweterek?
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- więc albo jeśli masz jeszcze jakieś inne odcienie lakierów, albo może pierścionki? ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- a powiedz mi te pierścionki to srebrne czy posrebrzane? ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- i to są 3 w komplecie? ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- a jaka była mniej więcej ich cena?żebym wiedziała,czy mogę sobie pozwolić na wszystkie ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- zrobiłam przed chwilą małą dokładkę na mc ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- on jest taki błękitno szary ![]() a poza wątkiem masz coś może w rozmiarze xl? ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- on jest taki błękitno szary ![]() a poza wątkiem masz coś może w rozmiarze xl?
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam takich bo nie nosze wole biodrowy ale mam po kuzynce te co w watku postaram sie zrobic wszystkich foto na mnie zebys zobaczyla mniejwiecej jak to wyglada
na mnie moga byc luzniejsze bo ja nosze M a spodnie sa L
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
mogę się ładnie uśmiechnąć o zdjęcia?
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
a masz może coś z mojej wish ?
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
mogę prosić o długość bluzeczek i pas w hawajkach??
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- czyli dwa sweterki za bluzeczke białą i czarną?(tylko jeszcze bym prosiła o długość czarnej,bo zielona niestety za krótka )---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- mi pasuje
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
to jest XS ale nie wygląda, Ja mam w biuście C i się dopinam
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- tak , to ja ![]() szkoda , bo bardzo kreatywne
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
hej
sweterek to rozm z metki M ale przy zdjeciu podalam wymiary wiec lepiej sprawdzic ![]() masz moze fotki tych spodenek hawajskich i wymiarki? ![]() odp u mnie
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Komicznie,nic
Chyba że masz jakieś próbeczki perfum po kieszonkach pochowane ,bo w spisie u Ciebie nie widzę?---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Oj nic z tych zapachów niestety Ale jeśli dostaniesz inne próbeczki,a będziesz chciała je posłać dalej czy cuś,to ja chętnie przeglądnę Pozdrawiam |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Puder i dwie odlewki za to co chciałam od ciebie to dużo za dużo, to w znacznym stopniu przekracza wartość pasty i miniatury żelu. Także mogę oddać tylko odlewki.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

)

,bo w spisie u Ciebie nie widzę?