|
|
#33 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kolorówkowo i nie tylko. Zapraszam! Avon, Rimmel, Sensique, Smackers, Essence,
Coś za
szminka Astor Shine Deluxe 014 - raz użyta dla testu - szminka Ultra Color Rich Avon srebrna edycja - Latte - użyta 2 razy - beżowy Lakier Rimmel Lycra Pro 362 Barely There - zużycie widać na zdj - szczotka do włosów - próbka Versace Versense - początkowo 1,5 ml, pozostała ilość widoczna na zdjęciu - próbka marche aux fleurs EDT z perfumerii Fragonard - 2 próbki Garnier Czysta Skóra Pure 3w1 - próbka Garnier Czysta skóra Active - peeling eliminujący zaskórniki ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- To super że coś znalazłaś ![]() Jakie są dokładne kolory tych szminek? Pastelowe czy mocne raczej? Zimne/ciepłe? a szczotka do włosów? Używana/nieużywana? A incadessence może za Spotlight? ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Ehh to może są bardziej różowe/czerwone/bezowe? ![]() A może maźniesz je na ręce i dasz zdjęcie? Incadessence jest bez atomizera. ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- więc co byś chciała za szminkę Astora, szczotkę, lakier do paznokci, ewentualnie próbki do tego? |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kolorówkowo i nie tylko. Zapraszam! Avon, Rimmel, Sensique, Smackers, Essence,
hopsa
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
hops !
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic
Spodobały mi się poczwórne cienie, ale niestety nie masz ich już
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Wiele już wymieniłaś, a to, co zostało, raczej już mnie nie interesuje
![]() P.S. zmotywowałaś mnie do dodania opisów . Pozdrawiam!
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Odpisałam u siebie
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
micel Dax i pomadka Melisa za róż Essence i cień My Secret ?
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- przyklepane więc. Piszę na pw.
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam za opóźnienie, ale 2 tyg, byłam bez kompa
![]() Niestety nic nie wybiorę http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=297183&page=3 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

Spodobały mi się poczwórne cienie, ale niestety nie masz ich już