|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwne i oryginalne upodobania/zwyczaje/przyzwyczajenia wasze i waszych bliskic
Aaa z tym światłem w nocy to ja też tak mam
Jeśli na przykład wykąpałam się to zostawiam włączone światło w łazience, wychodzę z łazienki idę do swojego pokoju, żeby zapalić światło, wracam do łazienki i gaszę światło z toaletą jest tak samo ![]() I zawsze jeśli nie śpię z TŻtem to wysyłam mu smsa dobranocnego Nawet jeśli wiem, że mi nie odpisze, bo już dawno śpi
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwne i oryginalne upodobania/zwyczaje/przyzwyczajenia wasze i waszych bliskic
Cytat:
nie zjem szynki dopóki nie odkroję tłuszczykuja znowóż jak mam gdzieś wyjść to 1500razy sprawdzam czy telewizor wyłączyłam czy gaz zakręciłam okna pozamykałam wodę zakeciłam, a jak drzwi zamykam na klucz to sprawdzam ze 3 razy czy zamknęłam nie cierpie jak wisząca firanka jest lekko podwinięta zaraz muszę wstać i ją poprawić... jak na obiadek jem paluszki rybne t zawsze najpierw odrywam panierkę odkładam na bok najpierw jem środek a potem panierkę tż na mnie wyzywa że mam dżwięki w tel wyłączone a mnie wystarczy tylko wibracja i także uwielbiam zapach nowych książek
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-03-26 o 14:02 |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Ja również uwielbiam zapach nowych książek, farby i benzyny.
Tłuszcz w szynce (te białe coś) mnie po prostu obrzydza - szynki praktycznie nie jem. Również mam tylko wibracje w telu. Zastrzeżonym numerom mówię stanowcze nie (choć to akurat jest norma u wielu ludzi)To tyle! |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez CaramelMacchiato Czas edycji: 2013-01-26 o 23:52 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
- Zawsze zalewam herbatę do połowy, a kawę aż po brzegi i ciężko mi zanieść kubek do pokoju. Choćbym nie wiem jak bardzo się starała, herbatę zawsze mam zalaną do połowy
- jak jestem w WC MUSZĘ coś czytać, leży tam stos gazet a jak nie ma to czytam etykiety środków czystości - Nienawidzę zapachu benzyny, od 2 lat mam prawko i auto i jeszcze NIGDY ! nie byłam na stacji benzynowej, zawsze proszę TŻ żeby zalał mi auto. - uwielbiam zapach spalonego ! dym itp itd jak coś się pali, mogę wąchać i wąchać. - zawsze idę do łazienki z myślą,że wezmę prysznic , a w efekcie zatykam ten kurek i robi się z tego kąpiel -zanim ruszę autem to wygodnie sobie siadam, ustawiam lusterka chociaż nikt mi ich nie zmienia, szukam odpowiedniej stacji, łyk wody,zapalam światła, jakiś sms i dopiero ruszam... -nie zasnę jeżeli widać mi usta, np w aucie czy pociągu muszę mieć usta zasłoniete ręką, poduszką, kawałkiem bluzy itp itd -muszę mieć koniecznie przykryte nogi, mam ciągle wrażenie,że ktoś mnie złapie w nocy za stopę przez sen i obowiązkowo zawijam nogi w kołdrę-zawsze mam wibracje w telefonie, nie używam w ogóle dzwonków -nigdy nie dotknę językiem jakiegoś materiału na samą myśl o tym ,że miałabym np '' polizać '' materiał aż mi się robi niedobrze ![]() -jeżeli kogoś się nie spodziewam ( TŻ jest w domu itp itd ) a ktoś puka do drzwi to nie otwieram, nawet nie racze sprawdzić kto to jest ![]() -nie wypiłabym ciepłego mleka, nie zjadła jogurtu który nie był chłodzony itp itd - nie zjem czegoś jeżeli termin ważności upływa w ciągu tygodnia ![]() - przeglądam gazete od tyłu,całą ,a dopiero potem wracam do wybranych artykułów -muszę mieć minimum 20 zł na koncie w tel i minimum 100 zł w portfelu , zawsze ![]() -nie mogę znieść jak ktoś mówi WZIĄŚĆ zamiast WZIĄĆ muszę poprawić i ogólnie potem dziwnie patrze na taką osobę, a inne błędy mi nie przeszkadzają -nigdy nie odbieram zastrzeżonego albo obcych numerów, sama nie wiem czego się boję przecież przez telefon nikt mnie nie zje ![]() - nie mogę mieć otwartej szyby w samochodzie jak jadę , ani głośno radia, jak chociaż na chwilę tak jest to zaraz mam wrażenie,że jedzie karetka a ja jej nie słysze,że ktoś trąbi - kiedy muszę się wbić na drugi pas a jedzie duużo aut i jest ciężko albo na rondo itp ściszam muzykę prawie do zera - co chwilę sprawdzam, czy mam włączone światła w aucie, i jak stoję na światłach to zawsze mam nogę na sprzęgle i bez przerwy wrzucam pierwszy bieg..wrzucam, daje na luz i znowu jedynka a to doprowadza mojego TŻ do szału i nie lubie z nim jeździć ;p -obserwuje auta które jadą ze mną/ przede mną, zerkam w lusterko kto prowadzi, gdzie jedzie, ciekawe po co, itp itd ;D -kiedy zasypiam trzęsie mną strasznie :P -nie lubię gości, jak ktoś do mnie przychodzi itp itd -nie zasnę w rozpuszczonych włosach -mam straszny bałagan z tyłu na siedzeniach w aucie, przeważnie mam tam jakieś ciuchy,kosmetyki, coś do picia, jeżeli mam z tyłu czysto to tak mi jakoś dziwnie i coś ta muszę rzucić... -zawsze biorę towar od końca, nie wziełabym pierwszego z brzegu -zawsze moja słomka od piwa itp itd jest pogryziona,albo patyczek z loda to chyba Wszystko
|
|
#36 |
|
Zasiedzenie
|
No wiec moje odchyly:
-nie jem miesa juz 8 lat (mam lat 21) -zawsze musze miec w domu niegazowana wode cisowianke (innej nie pije), najlepiej jak jest w tym miejscu w domu akurat gdzie przebywam ja ![]() -gdy ktos dzwoni to drzwi nigdy nie otwieram (wiadomo ze ktos obcy) i udaje ze nikogo nie ma w domu -nie zasne dopoki nie bede dobrze zakryta koldra, musi mi wystawac tylko kawalek nosa i policzka, zawsze spie na boku -nienawidze jak ktos dotyka moich wlosow, mam manie na ich punkcie, zawsze musze sprawdzic czy gdzies sie nie ocieraja i nie dzieje im sie krzywda:P (mam wlosy do pasa) -uwielbiam zapach benzyny, kleju i lakieru do paznokci, nowych ksiazek -codziennie musze zjesc cos slodkiego bo inaczej zle sie czuje -nienawidze perfum wszelkiego rodzaju, a juz totalnie mnie odrzuca jak ktos obcy czyms pachnie/smierdzi -w autobusie zawsze musze siedziec przy oknie, inaczej wole stac -zawsze na biurku mam milion kubkow i talerzy, dopiero jak nie ma miejsce na kolejne zabieram je do zlewu -kawe zawsze musze wypic w czerwonym kubku nescafe, a pokrzywe w zoltym liptona -nigdy nie mam sie w co ubrac chociaz mam pelna szafe ubran.. najchetniej codziennie chodzilabym na zakupy ale irytuje mnie ze w kielcach nie ma takich sklepow jakich bym chciala -z tym sie wiaze to, ze musze przynajmniej raz na 2 miesiace jak nie czesciej jechac na duze zakupy ciuchow do krakowa -codziennie przegladam blogi modowe, wizaz, stylio i milion innych stron o modzie, musze zajrzec na allegro, poczte, strony lokalnych gazet i nasza-klase pochlania mnie to mnostwo czasu i wiem ze moglabym go spożytkować lepiej-podobnie jak ktos wyzej napisal jak widze jakiegos ksiedza od razu mysle ze ma cos na sumieniu, jaki materialista itp. -unikam wszelkich wesel, nie lubie tego typu imprez i dlatego jeszcze w zyciu nie bylam na zadnym slubie, teraz w wakacje czekaja mnie 2 i juz planuje jak z nich wybrnac.. -zawsze musze miec pomalowane paznokcie, najlepiej na jakis wyrazisty kolor jak sobie jeszcze cos przypomne to dopisze
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
- nie wypije kawy w kubku z napisem herbata/tea itp
i odwroine, nie wypije herbaty z kubka z napisem kawa/coffee itp , ogolnie mm inna filizanke/kubek do herbaty. herbaty owocowej, kawy, goracego kubka itp![]() - wszystkiego musze miec duzo- w pracy mam zachomikowane w szufladzie z5 lyzeczek, bo nie moge miec jednej czy 2 bo sie dziwnie czuje tak samo z dlugopisami,olowkami, karteczkami itp musze miec z czego wybierac (nie wiem czy sie jasno wyrazilam)- tez nim cos zjem, to powącham - kocham symetrię... ![]() jak mi sie cos przypomni, to dopisze
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
kolejne moje
:nie znoszę zapachu smalcu ! smażonego zwłaszcza. dosłownie ciągnie mnie na wymioty i muszę wyjść do innego pokoju. A moi rodzice uwielbiają czasem posmarować sobie smalcem chleb i dziwią się, że jak można mieć takie odczucia ... ![]() przechodząc późnym wieczorem/nocą przez mieszkanie nie patrzę w lustra, bo boję się że zamiast swojej twarzy zobaczę zjawę
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
oj mam to samo, jak rodzice cos smarzą na smalcu to zaraz uciekam do mojego pokoiku zamykam drzwi żeby tego nie wąchać... nie cierpię tego smrodu
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Przypomniało mi się jeszcze,że :
-zimą jest mi tak ciepło,że codziennie mogę nosić bluzkę na krótki rękaw i krótkie spodenki -za to latem potrafię ubrać bluzkę na długi rękaw przy upale 30 stopniowym ![]() -unikam latem słońca jak mogę -zimą mogłabym chodzić cały dzień i całą noc po dworzu kocham zimę-jeśli nie mogę do końca zjeść jogurtu i go odstawię to na drugi dzień lub trochę później już go nie ruszę -idąc do łazienki przez mój długi,ciemny korytarz patrzę w podłogę i sobie śpiewam żeby jak najszybciej przejść przez ten korytarz![]() -nie wiem czemu,ale kiedy jakaś osoba mi "dopiecze" ,"dogryzie" nawet jeśli powie coś o mnie w żartach to od razu muszę jej odpłacić tym samym nie wiem jak to wyjaśnić...
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
* brzydzę się zjeść sałatkę czy kanapkę jeśli nie została zrobiona przez moją mamę, babcię, TŻ lub jego mamę [no i mnie rzecz jasna hehe]
* nienawidzę stóp, a jeszcze jak są bose to obrzydzenie mnie bierze ![]() * nie mogę zasnąć jeśli nie mam ładnie przygotowanych ubrań, które mam założyć kolejnego dnia, łącznie z bielizną i dodatkami *nienawidzę, gdy ktoś się do mnie zbliża na odległość mniejszą niż 1 metr [nie dot. TŻ ]*gdy idę spać moje stopy muszą być zawsze szczelnie zakryte, nawet jak jest gorąco i śpię odkryta to na stopach zawsze leży kołdra *nie zasnę jeśli telewizor nie jest włączony, a głos całkowicie wyciszony *codziennie rano, gdy wstanę działam według tego samego schematu, zawsze zajmuje mi to taką samą ilość czasu, co do minuty
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
no to teraz czas na mnie
:-zawsze śpię z telefonem, i zawsze rano mówię sobie "jeszcze 5 min".. 6 razy oczywiście ![]() -nocą kiedy chce przejść korytarzem muszę zapalić w nim najpierw światło, -przeważnie uczę się tylko w metrze -bywa że maluje paznokcie codziennie* -uczę się niektórych reklam/skeczy na pamięć,a potem chodzę i mówię/śpiewam.. ![]() -muszę wszystko skrzętnie pisać w swoim kalendarzyku.. .nawet jeśli jest to najgłupsza rzecz m.in : w co mam się jutro ubrać.. -strasznie nie lubię kiedy ktoś mówi wziąść zamiast wziąć lub kartofle zamiast ziemniaki itp. -nigdy nie zjem na śniadanie szynki -bywa tak że ze złości łzy same cisną mi się do oczu -często w galeriach handlowych wkurzam się na ludzi, że tak wolno chodzą ![]() -muszę codziennie umyć włosy -podobno za dużo i za głośno mówię :p -kilka razy dziennie chodzę do kuchni i sprawdzam stan mojej lodówki
ZAPUSZCZAM WŁOSY: 35.5-36- 37-38- 40-45-51!...-60 DZIDZIA http://lmtm.lilypie.com/PPMgp1.png M ♥ 14.10 - R [*] ♥ Edytowane przez myszorak Czas edycji: 2010-03-27 o 18:53 |
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Fajny wątek
![]() Moje małe dziwactwa :- przed zaśnięciem z 5 razy sprawdzam czy jest zakręcony gaz, drzwi zamknięte, ewentualnie grzejniczek elektryczny wyłączony z prądu, budziki dobrze nastawione (w domu rodzinnym tego nie robię) - często zdarza mi się nie usłyszeć budzika lub wyłączyć go przez sen, choć stoi parę metrów od łóżka - późno w nocy nie jestem śpiąca, po prostu robię się nieznośna, i to znak, że czas iść spać ![]() - jadąc po raz milionowy do mojego miasta pekaesem, zawsze rozmyślam przez 2 godziny z hakiem, marzę i snuję plany... Nigdy mi się nie nudzi ta sama droga po raz n-ty ![]() - zdecydowanie za często się wzruszam... Na prawie każdym filmie płaczę (jak sama oglądam, bo tak to się powstrzymuję) - bardzo nie lubię wszelkich zabiegów lekarskich itp. Niektórych wręcz się panicznie boję:/ - zawsze jak zmyję makijaż i umyję twarz, dłubię w oczach - odciągam powieki na wszystkie strony i sprawdzam czy nie mam glutów z maskary - brzydzę się surowym mięsem i jajkami - kiedy wieczorem gaszę światło i kładę się do łóżka, przypomina mi się sen z poprzedniej nocy, a przynajmniej to, co z niego pamiętam tuż po wstaniu. Przez cały dzień nie mogę tego odtworzyć, a w tym momencie wracają dokładnie te same odczucia ...Tyle póki co
Edytowane przez hermajona Czas edycji: 2010-03-27 o 03:05 Powód: skracanko:) |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Heheh widzę, z okazji początku weekendu tak grzeszę
Dobranoc
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() u mnie dopiero po 10pm ![]()
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam za Off. ale to tak fajnie brzmi jak się czyta
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
O ja jeszcze jak wieczorem pije wode i mam już na dnie to zostawiam łyczka na 'nastepny dzień', ale rano jak sie obudzę to stwierdzam, że jednak taki ostatek jest obrzydliwy i go nie wypijam nigdy
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie jeszcze poprzypominało
![]() - lubię siedzieć przy oknie w tramwaju/autobusie - nie znoszę sie przepychać ale preychać muszę się np. kilka sekund a jak siedze z brzegu to non stop mnie ktoś dotyka - mniejsze zło ;D - nienawidzę jak ktos mnie dotyka, klepie po ramieniu etc... tylko TZ w sumie może ( raz na bazarku miała długasny gruby sweter w takie fińskie wzorki za pupę i jakaś baba ze stoiska z wiejskimi warzywami taką brudną ziemią ręką mnie złapała za ten sweter i za tyłek - normalnie tak się wydarłam że się połowa ludzi dookoła obejrzała... chyba ze dwa dni potem sie od każdej zbliżajacej sie osoby odsuwałam) - zawsze jak kończę zajecia na uczelni to idę do toalety, nawet jak mi sie bardzo nie chcę - jadę 2 godziny i wolę się nie martwić na zapas co zrobię w środku pola ![]() - nienawidzę jak ktos do mnie gada jak jestem w toalecie ;/ - boję się wszystkich bezdomnych psów, nawet tych w rozmiarze ratlerka - nie mogę nie wysuszyć włosów suszarką - od ok. 5 lat nawet raz wlosy nie wyschły mi same, nienawidzę jak są mokre
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
sporo tego jest...
- nie potrafię uczyć się po 19. więc kiedy wybija ta godzina odkładam wszystkie książki, nawet jeśli jeszcze niczego się nie nauczyłam, a następnego dnia mam ważny sprwdzian. - w godzinach 19 - 20 muszę spakować się na drugi dzień, przygotować ubrania, umyć się i jeszcze wyjść na chwilę z psem. jeśli nie zrobię tego w tym czasie, czuję dziwny dyskomfort ![]() - nienawidzę kiedy ktoś trzyma w ręku mój telefon. w zasadzie nie mam tam niczego ważnego, ale strasznie się wtedy denerwuję. - nienawidzę odgłosów przeżuwania, stukania widelcem o talerz. dlatego praktycznie nie jestem w stanie przebywać wśród ludzi, którzy jedzą, bo aż mną trzęsie z nerwów. - nie zasnę, dopóki nie sprawdzę czy w misce psa jest woda ![]() - uwielbiam zapach korektora, benzyny, farby, lakieru do paznokci oraz piwnicy i garażu... ![]() - mam takie dni, że słucham muzyki non stop i takie, kiedy od razu strasznie się denerwuje gdy słyszę jakiekolwiek dźwięki. - idąc na autobus, spotkanie ze znajomymi czy gdziekolwiek, muszę być minimum 5 minut wcześniej. gdy ktoś spóźni się chociaż minutę, mam ochotę zabić po prostu. - nie zasnę gdy nikogo nie ma w domu. dzisiaj czeka mnie właśnie taka bezsenna noc. - gdy jestem sama w domu cały czas się odwracam, bo mam wrażenie, że ktoś za mną stoi. - no i najgorsza rzecz, z której śmieje się cała rodzina. wszystkiego się brzydzę, a najbardziej mikrofalówek. każdą (czy w domu, w szpitalu, u rodziny) muszę pożądnie wyczyścić i wywietrzyć, bo mam wrażenie, że są w niej OPARY podgrzewanego wcześniej jedzenia. zanim nie będzie dokładnie umyta nie włożę do niej niczego.
Edytowane przez m_arysia Czas edycji: 2010-03-27 o 19:45 |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Poważnie? Ja tam uwielbiam jeść.Nawet gdyby była tabletka o smaku pizzy, to nie to samo co przeżuwanie pizzy, połykanie, zapach i wygląd tej pizzy.
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sen? Też nie wyobrażam sobie tabletki w zamian snu, tego odczucia, że mogę się nareszcie porządnie wyspać, bo na drugi dzień nie obudzi mnie budzik ;-) niestety w tygodniu śpię po ledwo 5 godzin ![]() ale spanie to jednak mój sport ulubiony
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
![]() Wolałabym tabletkę na przedłużanie życia i dłuższa młodość.Snu to ja niczym nie zastąpię, a moich snów-to po prostu nic mi nie zastąpi, żadna tabletka nie da mi takiej "sennej wyobraźni i fantazji"
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam taki głupi zwyczaj że posprzątam w pokoju a itak jak np gdzieś się szykuję to wszytsko wyciągam i nie odkładam na miejsce, ubrania wyrzucam na łóżko i tak sobie leżą a ja wychodzę i nigdy zaraz nie posprzatam
już próbowałam to zmienić ale nic z tego ![]() Zawsze gdy idę spać to koło mojego łóżka musi leżeć mój telefon, coś do picia i chusteczki a jeszcze zanim się położę to kołdra i wszytsko musi być dokładnie, równo ułożone tak żebym była równo przykryta i zawsze muszę trzymać kołdrę bez tego nie zasnę, zawsze ona musi być nawet gdy jest ciepło to się odkrywam lekko ale itak ją łapię Gdy wychodzę, dokładnie spradzam zawartość torebki i wrzucam wszytskie rzeczy które mi mogą być potrzebne w ciągu dnia ![]() Nigdy nie zjem placków ziemniaczanych Nigdy nie założę rzeczy do której nie jestem do końca przekonana, wtedy bardzo źle się czuję
Edytowane przez evak1988 Czas edycji: 2010-03-27 o 22:41 |
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
- lubie zapach benzyny
- wykrajam białe z szynki - nie lubię obgryzać mięsa (zawsze TŻ to robi) - jak wstaje z łóżka pierwsze co robie to idę do okna - nie zasnę bez przykrycia - do jedzenia zawsze muszę mieć gazete do czytania - podczas jazdy samochodem, kiedy nie ma potrzeby wciskania sprzęgła hamuje lewą nogą (TŻ zawsze sie dziwi jak ja tak mogę robić)
|
|
#58 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Heh
- szynka, kotlet z czymś białym, tłustym, gumowatym wywołuje u mnie odruchy wymiotne... a i tak wszyscy na mnie krzywo patrzą jaka ja to wybredna jestem - to samo z swojską zupą jarzynową, nie tknę jej, nie jem żadnej zupy oprócz rosołu - lubię robić pranie, lubię sobie wyobrażać, że pralka wypiera wszystkie złe rzeczy z zeszłego tygodnia, i jak wieszam je czyste, to jestem spokojna i zadowolona :P - traktuję swojego laptopa BARDZO osobiście , nie dam w nim nikomu nic przestawić, nie daję się nim bawić, najwyżej moja siostra i TŻ.. - lubię jeździć osobowymi pociągami zatrzymującymi się na wszystkich wsiach itp... uważam że mają swój urok - mam fazę na punkcie swojskiego jedzenia - wolę mięso i jajka stamtąd, ze sklepu mnie obrzydza - nigdzie się nie ruszę bez komórki i słuchawek do niej - mam dziwny nawyk czytania podczas jedzenia... no normalnie nie umiem inaczej zjeść, zawsze muszę czytać blogi kulinarne albo przepisy z gazet - zawsze muszę mieć zakryte plecy, nienawidzę bluzek które mogą odsłonić nawet milimetr - muszę mieć zawsze pod ręką wodę... i dostaję szału jak gdzieś pojadę, a ktoś mi ją np. wypije... I dużo innych... |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak jem ptasie mleczko to wydłubuję czekoladę i jej nie zjadam (oddaję TŻ-towi)i tylko rozkoszuję się tym białym środkiem. Podobnie jem snickersa tylko tu muszę zjeść czekoladę.
Zimą najczęściej chodzę w krótkim rękawku (tak mi gorąco) mam tylko płaszcz na to. Nie miałam tej srogiej zimy ani razu swetra ani bluzki z długim rękawem. Najdłuższy rękaw to do łokcia. ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed kompem - czytam blogi kucharskie w kuchni jak jem śniadanie rano- nawet etykiete margaryny przeczytam.. ale muszę czytać D:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

Jeśli na przykład wykąpałam się to zostawiam włączone światło w łazience, wychodzę z łazienki idę do swojego pokoju, żeby zapalić światło, wracam do łazienki i gaszę światło 

(choć to akurat jest norma u wielu ludzi)
i obowiązkowo zawijam nogi w kołdrę

pochlania mnie to mnostwo czasu i wiem ze moglabym go spożytkować lepiej