|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z Shih Tzu! Pomocy!
Fakt, ale bytowej, czy tej podzielanej na rasy stanowczo nie polecam. Linia weterynaryjna chyba jest jeszcze ściągana z Francji.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Royal może nie jest najgorszą karmą zwłaszcza ta linia weterynaryjna ale po co przepłacać jak za niższą cenę można kupić lepszą karmę
![]() A ktoś pisał o Purinie Dog Chow to tak dla sprostowania to nie jest dobra karma, Purina Pro Plan tak ale tamta nie
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A mały niejadek właśnie jest na Purina Pro plan jagniecina i ryż
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jak nie ma takiej potrzeby to nie wiem po co
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki tym dietom wyglada jagby wcale nie był chory szczeka szaleje z małym dodatkowo na serce dostaje jeszcze tabletki
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, tak w twojej sytuacji rozumiem
chodziło mi o to że jak psiak nie ma żadnych problemów zdrowotnych to po co przepłacać na royalu
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze...kazdy chwali inna karmę...inna odradza...można zawrotu głowy dostać.Ale zastanawia mnie jedno-ktoś kiedys na forum powiedział,że Bosh(nie wiem jak sie pisze) jest dobrą karma,ale drogą...czy ja wiem?Dla szczeniaków karma 1kg w sklepie zoologicznym to koszt od 16 do 19zł-zalezy jakie szczeniaki(waga dorosłego psa) i jest ona nie rozważana w sklepie,tylko orginalnie w kilogramowe paczki pakowana.Więc ja sie nie zgodze coo do opinii o cenach.Ponieważ Acanę też kupuję w sklepie zoologicznym i paczka 400g kosztowała bodajże 14zł.Mówie tu o zywieniu małego psiaka,a przecież większe opakowania są też opłacalne.
Nie wiem-powiedzcie co dla was jest wysoką ceną a co niską??Tak z ciekawości pytam |
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Trochę późno odpowiadam ale jakoś teraz natknęłam się na to. Jak dla mnie jeżeli karma wychodzi więcej niż 15 zł/kg to jest droga i w momencie kiedy posiadamy małego psiaka który je nie wiele to nie jest to dla mnie zmartwieniem
ale jak ktoś ma dużego psiaka to jestem w stanie zrozumieć ze coś takiego nie jest na jego kieszeń ![]() Podsumowując, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.

A mały niejadek właśnie jest na Purina Pro plan jagniecina i ryż
ale jak nie ma takiej potrzeby to nie wiem po co