|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Biżuteryjek - Poznań i okolice
Cytat:
Możemy się umówić na kawę ;]
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam do Torunia 2,5 godziny jazdy, ale czasem tam wpadam, bo mam sentyment przez studia.
Jeśli będę w jakiś weekend się wybierać, dam Ci znać kilka dni wczesniej
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
www.dulcedo.pl
|
No Giełda w Poznaniu już niedaleko ja jestem w Poznaniu od środy. Co do informowania TŻ wolę działać z zaskoczenia wtedy nie ma wyjścia, a jak mu powiem to będzie sobie łuskał jakąś alternatywę dla siebie
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Czas już chyba na jakieś konkrety co do spotkania. Bo spotykamy się w sobotę, prawda?
No to trzeba ustalić czas, miejsce i jak się rozpoznamy ![]() A może zorganizujemy jakiś handel wymienny. Ja mam ochotę oddać trochę moich frywolitek, bo mi się znudziły:p
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie dotrę :/ przerzucili mi jeden występ z żałoby narodowej akurat na ten weekend. No chyba, że do soboty jeszcze coś sie zmieni
Mam nadzieje, ze to nie bedzie ostatnie spotkanie :p tylko początek serii
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie o tym myślałam. Może hasło niech podrzucą doświadczone bywalczynie?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Amambada szkoda, że Cię nie będzie.
A kto będzie? Widzę, że lunamin i lubomirka. Proponuję godzinę 11 w Arenie, a potem wędrówka w stronę rynku na kawę i ciasto.
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Ja będę
![]() ![]() Na kawusię i ciacho bardzo chętnie, ale nie wiem do której Lubomirka będzie miała czynne stoisko, a byłoby miło, gdybyśmy się wszystkie na to słodkie załapały I jeśli na Rynek się będziemy udawać, to ja proponuję Soho na Wronieckiej - mają najlepsze i najtańsze desery w mieście, tyle, że bardzo mało miejsca tam jest i jeżeli będziemy większą grupą, to trzeba by było wcześniej stoliki i kanapę zarezerwować No i nie wiem jeszcze jak z Rev, bo pisała, że nie wie jak się będzie z brzusiem ciążowym czuła Jakby co, to jest jeszcze kawiarnia przy Palmiarni w Parku Wilsona, do której się można na piechotkę przespacerować z Areny, ale wybór słodkości tam mają raczej dość skromny
|
|
|
|
|
#40 |
|
www.dulcedo.pl
|
Ja jestem i będę godzina nie gra roli bo jestem tam na 2 godzinki przed otwarciem. Wrzuć mi Ollcia na priv swój nr tel jutro będę się z Tobą kontaktować. Co do wypadu możemy się wyrwać z Areny, ale nie do końca chciałabym daleko. Bo wiecie chłop sam zostawiony z bizutami to może byc pogrom
.
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Będę na pewno, już od jakiegoś czasu informuje rodzinkę, że mam wyjście
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
lubomirko, a jak Cię rozpoznać? Będziesz miała na stoisku tą bizuterię z frywolitkowym artclay? To jak będę po 10 na giełdzie to Cię znajdę i dowiem się co ustaliłyście jeśli chodzi o ciacho
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mnie nie będzie niestety
A tak się cieszyłam że Was poznam....
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja na giełdzie też będę od rana. Jak mi się uda, to wejdę razem z wystawcami, bo oddaję swoje zaplatajki na stoisko Lubomirki, a jak mi się wejść nie uda, to pewnie koło 10 się pojawię Możemy się umówić na meldunek u Lubomirki i zobaczymy ile nas jest i jak sobie to ciacho zaplanować Chociaż jak znam życie, to jak nas tyle bab będzie, to może być problem, żeby się dogadać
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rev - wielka szkoda, że ciebie nie będzie! |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Szukaj tabliczki Kasia Sobieszczyk albo wizytówek na stoliku - ja tak ją znalazłam poprzednio
W razie czego, fotkę Kasi znajdziesz na jej stronie ![]() A jakby ktoś się na mnie chciał nadziać przy okazji - blondynka o "myszatym" odcieniu, w czarno-białych okularach, ok 180cm wzrostu, piegowata na buźce Jeszcze nie wiem w co się ubiorę, ale postaram się założyć moją najnowszą zdobycz biżuteryjną - ametyściki od Rhogatej :http://1.bp.blogspot.com/_g34lD4gVBT...0_04220034.JPG |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Olcia ależ Ty wysoka jesteś
modelką byś mogła być
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Tia, nie z moją wagą i "urodą"
Poza tym nie mogłabym przez całe życie być na diecie, bo jedzenie uważam za drugą najprzyjemniejszą rzecz na świecie - zaraz po spaniu
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Przenoszę off-topa z wątku kamykowego:
Rev odpadła, Monia odpadła, Attentte odpadła, Amambada odpadła, to tylko 3 nas będzie?? 4 z Lubomirką? Coś skromniutko ![]() Dziewczęta, ktoś jeszcze z okolic Poznania może się znajdzie? |
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Ja będę na pewno - ale w okolicach południa : )
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za miłe spotkanie!
Szkoda, że ze stratą u Lubomirki... u mnie też strata, bo zgubiłam ulubioną apaszkę ![]() Ale co tam, nowe znajomości rekompensują mi stratę. |
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
Też się cieszę, z miłego spotkania
No i była okazja obejrzeć na żywo piękną biżuterię lubomirki, lunamin i ollci.Następnym razem mam nadzieję, że zbierze się większe grono wizażanek-poznanianek ![]() Pokazuję swoje zakupy. Nieduże, ale giełda poznańska niestety dość uboga.
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
agave, wcale nie tak mało...
U mnie poza brioletkami i kropelkami agatu, jeszcze pojawił się ametyścik fasetowany, bo nie mogłam sie oprzeć. Teraz siedzę w domu i myślę..., a może by jeszcze to kupić, a może jeszcze to... i sprawdzam ceny ![]() I głównie nie może mi zejść z myśli fasetowany sznur kuleczek cytrynu ze stoiska vis a vis wejscia (pytanie tylko czy to cytryn, czy szkiełko)
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
I z mojego myślenia wyszła jeszcze jedna wizyta na targach. Cytryn u mnie zagościł, labradorki, ametysty - drugiego dnia pojawiły się bowiem nowości na największym stoisku ze sznurami
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
No to ładne zakupy zrobiłaś Lunamin
![]() Ja się za to trochę dobiłam, bo tylko jeden wisiorek z moich tworów znalazł nową właścicielkę Miałam nadzieję, że chociaż ze 2 pary kolczyków się jeszcze u Lubomirki sprzedadzą, a tu taka posucha No nic, może kiedyś się w końcu ruszy A na razie na poprawę humoru zrobiłam sobie mrożoną kawusię na mleku z lodami, którą to właśnie popijam pisząc tego posta Zapomniałam tylko spienić mleko... Ale dzień jeszcze długi i pojemnik z lodami ledwo naruszony...
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny, to się mijałysmy w Arenie.
Ja co prawda dopiero dzisiaj się zarejestrowałam, ale podczytywałam forum od jakiegoś czasu. Byłam też na stoisku z frywolitkami, więc pewnie to z lubomirką o nich rozmawiałam oraz zakupiłam jednego kwiatka dla córeczki. ![]() Jak się tu zadomowię to chętnie spotkam się z Wami na następnych targach w grudniu. A coś o mnie? Robię biżuterię z ceramiki, zaczęłam też zabawę z filcem. Pozdrawiam ciepło. |
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki kochane, wyciągam wątek z mrocznych czeluści Forum w celu umówienia się na nowe spotkanie
![]() Okazja - ogólne oblewanie sukcesów Ja świętuję otwarcie DG oraz nabycie kasy fiskalnej, a Lunamin - przyjęcie do AN i pierwszą sprzedaż galeryjną Generalnie każda okazja dobra, więc kto chce się przyłączyć to zapraszamy, a jeśli ktoś nie ma czego oblewać, to zapraszamy tym bardziej, bo w kupie raźniej i weselej na pewno ![]() Termin - wstępnie rzucam hasło na piątek, 3 września, ale jeżeli ktoś ma inne propozycje, to może uda się coś poprzesuwać ![]() Miejsce - również wstępnie proponuję Soho na Wronieckiej Lunamin i Agave już lokal odwiedziły i zaświadczyć mogą o nieziemskiej wprost smakowitości, czy raczej powinnam powiedzieć: kaloryczności tamtejszych deserów Ale jeżeli ktoś ma inne propozycje, to również proszę pisać w wątku ![]() To tyle ode mnie w kwestii zaproszenia Im nas więcej będzie, tym weselej, więc mam nadzieję, że uda nam się w końcu poszerzyć grono znajomości wirtualnych w rzeczywistości
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda ja 3 września nie dobiję do Was, niestety...
Ale na jakieś 98% będę w Poznaniu 18 września na giełdzie terrarystycznej Myślę,że "moi" Panowie jak już sami nakupują i naoglądają to zwolnią mnie ze stania przy stoliku i może uda się gdzieś blisko na kawę wyskoczyć jakby ktoś miał ochotę
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Oooo,a ja nawet nie wiedziałam,że taki wątek jest
!No,ja będę w Poznaniu dopiero w październiku,ale jakbyście planowały jakieś następne biżuterujne zapoznawcze spotkania,to ja bardzo chętnie ...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Możemy się umówić na kawę ;]

No i nie wiem jeszcze jak z Rev, bo pisała, że nie wie jak się będzie z brzusiem ciążowym czuła