![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Pytanie do fryzjera, bardzo pilne
Witam! Jestem na forum pierwszy raz, ale być może mogę pomóc. Tak naprawdę szukałam informacji od użytkowniczek Revlon Eq, ale nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Naprawdę? to już mi zakręciłaś całkiem w głowie. Nigdy nie spotkałam się z opinią, że po jakimś czasie stosowania Kerastase wysusza włos. Hmmm ale z drugiej strony widzę w masce alkohol..nie wiem czy to dobrze Cena? faktycznie mocno wysoka, nie zawsze tak jest, ze jak coś jest bardzo drogie, to jest o niebo lepsze od tego trochę tańszego. Ja dlatego chciałam zapytać kogoś, kto po prostu pracuje z włosami i powie mi co powinnam kupić. Z tych dwóch firm, obie mają dobre opinie...
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
co racja, to racja.
Ja podejrzewam, że moje włosy są tak spragnione, że wyciągną z tej serii maksymalnie co się da. Postanowione- jutro zamówię sobie to na allegro (chyba, że gdzieś indziej się bardziej opłaca?) aha no i jeszcze jedno-czy można trafić na "bezczelne" podróbki? czy kerastase posiadają podróby w ogóle? czy śmiało zamawiam z netu nie martwiąc się, że zapłacę za bubel ? no i co z tym WAXem? jesli już będę sobie używać K.to nie przeginać z Waxem?
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
http://www.allegro.pl/item984686325_...ta_cement.html
![]()
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Narozrabbiałaś
![]() ![]() ![]() Prawdopodobnie łączenia keratynowe uległy destruckcji, cement międzykomórkowy się wypalił... Prawdopodobnie nie uratujesz włosków... Radziłabym o podciąć włoski o połowe i walnąć pożadną kuracje cementową z kerastase ( początkowo odczujesz szorstkość włosów, bo cement działa tylko i wyłącznie we wnatrzu włosa dlatego elemantem zakańczającym vitacement powinnaś zakańczać topseal'em). Jeżeli nie stać Cie na taką kuracje (koszt ok 500zł) to polecam lareala ampułke i olejek z serii absolut repair. Myjesz włosy, nienakładasz odżywki, wmasowujesz we włosy olejek, następnie aplikujesz ampułke na olejek i siadasz pod sauna (jesli robisz to w domu to nałóż najpier worek foliowy, potem ręcznik żeby wytworzyć temperature). dodatkowo kup sobie szczotke do włosów przedłużanych, będzie ona wyjątkowo łagodna dla twoich włosów ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Kochana jeśli masz wrażenie że szampon z kerastase wysusza Ci włosy to coś jest nie tak. Powiedz mi jaki to szampon?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.