![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi faceci, młodsze wizażanki cz II
172 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O matko, pomyslalby: "Ale dziwaczka..." ![]() ![]() Na Twoje nieszczescie, druga opcja jest mniej prawdopodobna ![]() Wlasciwnie, to dlaczego jeszcze Ksiezniczko nie spisz? ![]()
![]() |
#33 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle zapomniałam o kartce światecznej dla Psiapsióły..aaa ![]() A jak tam M.? ![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
O tak, japoneczki gora
![]() Rumak Ksiecia juz dawno spi, wiec nie masz na co czekac:P Ksiecia to jeszcze by bylo stac na jakies serenady o tej porze czy innej masci romantyczne incydenty, ale konia? .. Gdzie by mu sie chcialo dla Ciebie wstawac ![]() Jeszcze masz czas na karteczke, na pewno dojdzie na piatek jak jutro priorytetem wyslesz ![]() M... ach M ![]() Takie piekne komplementy od postronnego mezczyzny to istny skarb.. a tu tylko M ![]()
#35 |
Wtajemniczenie
|
Jakoś sie zawiesiłam i nie zauważyłam nowego wątku
![]() Witam trzy nowe koleżanki w naszym gronie, ejniacz, elskede, agaafurm - miło mi was poznać ![]() Kurcze, będzie na to, że się czepiam, ale wydaje mi się, że w pierwszym poście nie powinno być: "Wątek dla wizażanek ze starszymi, mniej lub bardziej, TŻtami" Tzn. ja zawsze myslalam, że to wątek dla tych par z duuuużą różnicą wieku... Tak, wiem, czepialska jestem, przepraszam, to ten karmazynowy przypływ ![]() A w ogóle, bo komicznie założyła wątek i uciekła, nie wstydź się, wracaj i powiedz coś o sobie ![]() I ja też mam 175! ![]() A w ogóle o czym mowa? Bo mój wampiryczny tryb jak zwykle każe mi plotkowac po północy ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyli nie może o Tobie zapomnieć..mmm ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dobranoc Morire ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-29 o 23:27 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() dziewczyny przerażacie mnie z ilością postów ![]() Ja lecę spać , bo jutro wczesną porą trzeba wstać ah i witam nowe babeczki ! ![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Aivilo też coś mi z tym "mniej" nie pasi ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- to tylko ja z naszej " rodziny"taki mały wypierdek jestem ![]() z 163 w kapeluszu ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603553 ![]() Be nice, I could be your nurse someday. Edytowane przez MorireAmore Czas edycji: 2010-03-29 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
I juz nie masz na co czekac
![]() Mysli, mysli.. sprobowalby nie ![]() Wlasciwie to nawet gdyby wszyscy M, K, P, R, A, etc odeszli, to i tak watek by istnial, zgodzicie sie ze mna? A dla scislosci, propozycja tytulu watku od Aivilo bylaby bardziej odpowiednia ![]() A rozmowy noca dotycza facetow, jak zwylke... no a poza tym sa o wszystkim i o niczym. Ja siedze nad zaszytem z makroekonomii tym razem,ale zdecydowanie bardziej wole Was czytac niz PKB ![]() Morire, spij dobrze ![]() Musimy wprowadzic ograniczenia co do ilosci postow, bo jak dzis weszlam na nasz watek, to tez sie przerazilam! A jak jechalam domu i zastanawialam sie ile tu naskrobalyscie, to stwierdzilam,ze w koncu dzien roboczy, wiec na pewno niewiele... no i sie pomylilam ![]() ![]()
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wybaczcie,ale jutro - w zasadzie to już dziś - mam dzień z pracą mgr, a co za tym idzie-praca przy komputerze..także nie pozbędziecie się mnie tak szybko ![]() Tak,tak nataluska..lej go pałką - wybij wszystkie głupstwa, zostaw tylko siebie ![]() ![]() Kochane moje lecę spać ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Ja tez ide w piorka, nacieszylam sie Wami troszke, zaspokoilam glod wizazowania i moge spokojnie zasnac... spijcie dobrze Krolewny
![]()
#41 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze, to co, sama mam tu zostac?
Mam karmazynowy przypływ, brzuchol boli, nie moge spać ![]() Co do wątku... to cóż, myślicie, że można złapać jakiegoś moderatora i poprosić go o pomoc? ![]() Ja tam mam niewiele postów ; > ale jestem z siebie dumna, bo dziś dokonałam pierwszej wymianki! ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() To już się staję uzależnienie...wchodzę rano przed pracą i Was czytam :P Może nawet na autobus nie zdążę ![]() Humor niestety dalej taki sobie mam...wyłączyłam komórkę, rano włączam sms od niego: sory, ale miałem wyciszony telefon. Ale mnie wkurzył i tak. Nic, zero jakiegoś ustosunkowania się. Chyba mu powiem dzisiaj, że czuję się jakbym sama była z problemem...a to jest Nas wspólny problem, a nie tylko mój. Wysoka też jestem ![]() ![]() ![]() Uciekam jeszcze jakiegoś make - upa strzelić i do pracy...dzięki, że mam ten staż, bo inaczej to koniec byłby ze mną...bym chyba zwariowała od myślenia. Paaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |||
Zadomowienie
|
I ja się w nowej edycji medluję ^^
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I w kraju wielkoludów czuję się jak krasnoludek ^^ Behind super! Zdasz relację jak było? ![]() I witam dziewczyny ejniacz, elskede, agaafurm. No uciekam do pracy, miłego dnia! Ed. No pięknie wylalam na siebię kawę -.-" Muszę się jeszcze przebrać...
23.11.2010 ![]() 02.02.2012 prawo jazdy ![]() http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png 12.02.2013 Jasmine ![]() Edytowane przez Agnjeska Czas edycji: 2010-03-30 o 05:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
behind you make me happy
![]() ale mam dziś w sobie energii , tylko co tu robić w taka pogodę . poprasowane , okna umyte , porządki przeprowadzone mhm ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- haha przychodzi mi do głowy jeszcze jedna rzecz ![]()
#45 |
Zadomowienie
|
Dzieno dobry kochane
![]() ![]() Morire, co tam Ci chodzi po tej głowce? ![]() To co, zglaszamy do moderatora o zmiane tytulu? A wogole to ja tez liczylam,ze ktoras z nas zalozy nowy watek.. (https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...w%B1tku)-chyba nie mamy mozliwosci zmiany tytułu.. Morenica, nie chyba, tylko mu powiedz jak sie czujesz ![]() Milego dnia kochane i zadnych problemow! Sloneczko pieknie swieci, jest sie z czego cieszyc ![]() ![]()
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-03-30 o 07:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny. Przedstawie sie i dorzuce swoja opinie na temat tematu tego watku.
Ja mam 28 lat, moj TZ jest 22 lata ode mnie starszy. Jestesmy para od dwoch lat i wlasnie spodziewamy sie dziecka. Wczesniej bylam w dwoch powazniejszych zwiazkach z rowiesnikami, ktorzy po porostu okazali sie niedojrzali, niestabilni emocjonalnie. Teraz znalazlam doslownie dopelnienie, wlasnie ta jedyna druga polowe. Na poczatku mialam pewne obawy, szczegolnie jak rodzina i przyjaciele zareaguja ale teraz juz wszyscy go pokochali i kamien z serca spadl. Wiek naprawde nie ma znaczenia jesli sie naprawde kocha miloscia dojrzala, bezinteresowna.. Oto moj ulubiony znany cytat z bibli: Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje (...) (1 Kor 13, 4-8a) Edytowane przez monana27 Czas edycji: 2010-03-30 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko wpadłam przywitać się. Idę się pakować i w drogę do rodziców
![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ustosunkuje się do wszystkiego, ale wieczorkiem, przede mną dziś uczelnia + praca + M.
Wczoraj się widziałam z A. Ufff ciężko było. A teraz się stresuje, bo zauważyłam że M buszuje jeszcze po Sympatii, gdzie się poznaliśmy. Ja swoje konto zawiesiłam, a on nie i wchodzi tam od czasu do czasu. Byłoby ok, ale on tam był gdy ja byłam w jego mieszkaniu!!! I wczoraj gdy się nie widzieliśmy... Nie wiem co o tym myśleć. Musze z nim pogadać... Ale boje się że mnie traktuje mało poważnie przez to...
![]() |
#49 | ||||||
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]() Melduję się na drugiej odsłonie Naszego Cudownego Wątku ![]() Dalej jestem na netowym odwyku i nie było mnie wieczorem, ale teraz doszłam do wniosku, że tak dłużej nie może być: przecież ja siedzę cały ranek i nadrabiam to, co tu napisałyście przez te 24 h! ![]() ![]() Mam jakiś kryzys, fizycznie jestem do niczego. Rano nie mogę się wybudzić, wstaję o 8-9 i piżamkuję do 12, a o 22 zwalam się z nóg, jakbym w ciągu dnia nie wiem jak się napracowała ![]() ![]() Gorzej, bo TŻ ostatnio ma kłopoty ze zdrowiem - ma dosyc mocno podwyższone ciśnienie, co w połączeniu z jego zamiłowaniem do wszelakich sportów jest kiepskim połączeniem ![]() ![]() A teraz nadrabiam, część wkleiłam jeszcze z poprzedniej części ![]() Cytat:
![]() Lepiej, bo po wyjściu z Wizażu zrobiłam dokładnie to samo - odpaliłam Myslovitz ![]() ![]() ![]() Kurczę, to ja tu chyba najstarsza jestem, bo ja pisałam jeszcze tę kosmicznie wielka pracę przekrojową na starej maturze (mój wynik 13 str.) ![]() Cytat:
![]() A ja uwielbiałam polski, w ogóle humanistka jestem - na maturze zdawałam polski, angielski, francuski ![]() Cytat:
![]() Pewnie tak samo jak Ty zastanawiał się, czy napisać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Różnica wieku faktycznie robi wrażenie, ale jeżeli faktycznie Wasze uczucie jest tak silne, to mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży ![]()
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Serpentine, Ty bylas u niego w nieszkaniu,a On w tym momencie buszowal na sympatii? No co Ty?... strasznie dziwnie i nie w porzadku w porzadku wobec Ciebie!
![]() Monana27, jestes chodzacym przykladem,ze dla chcacego nic trudnego,a milosc nie zna granic-super ![]() Mag, moze niskie cisnienie jest spowodowane tym przejsciem z zima na wiosne? Ja zauwazylam u siebie takie ogole zmeczenie, brak enegrii.. Wszystko mnie rwie. Mam nadzieje,ze to przejsciowe ![]() A ja prasowac lubie-w sumie to jedno z najbardziej ulubionych zajec domowych. Generalnie lubie wykonywac takie prace, po skonczeniu ktorych widac efekt,a nie typu: doglebne wycieranie wszystkich katow, kacikow w domu, zajmowanie sie fugami etc ![]() Widze,ze coraz wiecej fanek Myslovitz^^ moze sie wszystkie na koncert wybierzemy? U mnie na scianie widnieje ogromny plakat(ktory w naplywie emocji zdarlam ze slupa po koncercie ![]() ![]()
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-03-30 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |||
Raczkowanie
|
Bosh! Weszłam na ten wątek, przeczytałam pierwszą stronę, rozpisałam się zadowolona, a tu okazuje się, ze Wy tu jeszcze dwie strony dopisałyście, aj
![]() Cytat:
![]() próbowałam, ćwiczyłam, z książką na głowie, cuda niewidy, a nadal chodzę jak ofiara losu, a nie ukrywam, że czasami chciałabym 'postukać obcasikiem' ![]() Może jakieś porady? ![]() Bo na razie zasuwam w baletkach/japonkach/saszkach ![]() Te, princessa! ![]() Cytat:
Faktycznie, z założenia to był wątek dla dziewczyn, których partnerzy są dużo starsi...z 10 lat? Ale faktycznie, jak któraś z dziewczyn tu wspomniała, nie wyobrażam sobie, zebyśmy nie miały kontaktu, nawet jeżeli coś by się zmieniło z TŻ'ami ![]() morire, diablico, co tam Ci wpadło do głowki? ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() Okazało się, że szybko czytając pominęłam kilka postów - dzięki temu , że wspomniałaś nataluska, moge dopisać... ![]() Faktycznie, serpentine, niefajnie z tą Sympatią, czego On tam jeszcze szuka? ![]() Może zapytaj Go - jeżeli zrobisz to na spokojnie, nie powinien odebrać tego jako jakiejś schizy... Też nie lubię prac, po których efekt nie jest powalający - ale prasowania nie cierpię ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-03-30 o 09:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Jeszcze raz buźki dla Was, że mnie tak ciepło przywitałyście, tak się ciepło na serduchu robi
![]() ![]() Agaa - jest Norwegiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja znów Was przebiję Dziewczęta - mam 180cm wzrostu ![]() ![]() ![]() nataluska - wiem, że tylko u Was mogę znaleźć zrozumienie, bo generalnie wiecie o co chodzi, domyślacie się co czuję, same miałyście podobne problemy, bo to już nie ma znaczenia czy 15 czy 25 lat różnicy, i tak jedno i drugie przekracza normy dla potencjalnego Kowalskiego, który czego nie napisze to sobie pomyśli ![]() Widzę, że nie tylko ja zmagam się z licencjatem, walczycie z magisterkami i w ogóle, ja muszę gotową pracę oddać na początku maja, a mam dwa rozdziały tylko, na III brak pomysłu ![]()
#53 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() przede wszystkim radze zacząć od nie szpilek, ale butów na słupku, lub koturnie, bo są bardziej stabilne. I staraj się przede wszystkim stawiać stopę nie od palców, ale od pięty. Nie wywrocisz się. Generalnie praktyka czyni mistrza. Albo najlepiej wystroić się ładnie, w szpileczki i TŻta zaprosić na lekcje chodzenia...niech Cię przytrzymuje ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() monana27 - gratuluję i szczęśliwego rozwiązania życzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() elskede - jak się poznaliście? ![]() Co do szpilek..to moja 18letnia siostra lepiej w nich się porusza niż ja ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-30 o 09:29 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Behind - na MSN
![]() ![]() ![]() Aguś - byle nie fantastyka, książki przygodowe, kryminały i horrory ![]() ![]() spokojnie, obyś miała szczęście i zaliczyła ![]()
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aga - trzymamy kciuki, daj znac jak poszło ![]() A ja za chwilę zacznam akcję pt. 'w co się ubrać wieczorem' ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
monana27 gratuluję
![]() sama niedawno zastanawiałam się, czy nie 'szarpnąć' sie na drugie dziecię, ale chyba na razie chcę nacieszyć się TŻ'em, a nie wracać do pieluch ![]() ![]() aga, powodzenia na egzaminie ![]() Dziewczyny mam jakąś masakrę - wczoraj, nieprzytomna wstawiłam wieczorem pranie (białe, żeby było weselej) i wplątałam w nie materiałową 'afrykańską' torbę (więc domyslacie się, jaka kolorystyka ![]() ![]() Załatwiłam dwie koszule TŻ'a (w tym jedna nową, a w obu wyglądał tak, że nogi miękły - moje ulubione; sobie załatwiłam ze trzy pary majtek - cholera zawsze piorę ręcznie, a tu leń był i mam za swoje, ukochaną tunikę i dwie białe koszulki ![]() ![]() Wpada TŻ i mówię mu, że załatwiłam mu koszule, a on: 'Magic, nie martw sie, to tylko koszule' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A, i wylałam sok w kuchni - tak się pięknie rozprysł, że całą podłogę zalało ![]() Aż się boje wyciągnąć odkurzacz, żeby nie wybuchł ![]() Jednym słowem, mam nieumyte włosy, zbliża się okres, jeszcze nie poćwiczyłam - bez kija nie podchodź ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() heh, nowy sezon, nowe próby, może w końcu się nauczę ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- morire, słońce, a co ze stażem? Już zaczęłaś? Jak idzie? ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Odpaliłam jakiś dziki mix muzyczny (a kto pierwszy? no kto? Alexander ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- suger, malgoskagc widzę Was ![]() ![]() Odkurzyłam mieszkanie i skończyło się na naderwanym kontakcie ![]() Przetarłam podłogi i tylko raz wylałam wiadro z wodą ![]() Idę poćwiczyć - mam nadzieję, że tu nie zasieję zniszczeń (na wszelki wypadek nie wezmę hantli ![]() ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-03-30 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Mag_a nie martw się
![]() ![]() ![]() ![]() maluszek - dwójka to już nie to samo, co jedno, ojjj będzie hardcore, ale dacie sobie radę ![]() Behind - właśnie różnie z tym internetem bywa, nie każdemu się udaje ![]() Ja i tak mam mnóstwo wątpliwości, nie zawsze miłość zwycięży wszystko, nie oszukujmy się, nie zawsze się udaje, nie zawsze wszystko idzie gładko, ale mam w sobie tę iskierkę nadziei, że jednak mamy szansę, którą głupio zmarnować. Nie jest też Banderasem, ale urzeka mnie sobą, kocham jego dłonie, kocham jego zmarszczki, jego talent, poczucie humoru - łapie migiem wszystkie moje teksty, aluzje, wie, kiedy ironizuję, nie jest jakoś specjalnie do tyłu ![]() ![]()
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-03-30 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |||||||
Raczkowanie
|
Na początku witam wszystki nowe dziewczynki!
![]() Ile wy napisałyście! Znowu dziś nic się nie pouczę tylko będę tu siedzieć i się obijać :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też już bym pojechała do domu! Mnie tak wszystko dobija! Za dużo się dzieje i przerasta mnie to, do tego zawalam troche szkole. Jutro mam te 2 egzaminy i nie daję rady. siedze tu nie jestem w stanie sie skupic na nauce :/ Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia na egzaminie! ja mam to samo! ale jak widac wole uzalac sie nad swoim losem i tu siedziec ![]() ![]() ![]() Cytat:
oo i juz jest 13 świetnie! |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.