![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "niech Cie szlag tarfi" - slowa pielegniarki...
ja bym jej chyba przylozyla, normalnie szok, na pewno bym jej cos powiedzilala... kazdy jeden szpital schodzi na psy... i pod wzgledem personelu i leczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Ja się z chamstwem pielegniarek nie spotkałam.
No ale tez(odpukać!!) nie jestem częstym gosciem na łózku szpitalnym. To co opisałaś to się normalnie w głowie nie mieści. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
szkoda że nie zareagowałaś ..
pamiętam, jak kilka miesięcy temu leżałam w szpitalu, wszystkie pielęgniarki były bardzo miłe ;-) z niektórymi nawet pogadałam sobie jak ze znajomymi (wszystkie były młode ![]() ![]() W każdym przypadku pielęgniarki były miłe i zachowały spokój ducha ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-04-03 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Też spotkałam się z chamstwem pielęgniarek, ale jako dziecko. Zachorowałam na wirus Rota, więc towarzyszyły mi częste biegunki, kiedy zawołałam pielęgniarkę, że muszę do toalety, usłyszałam: "a co Ty już srasz od rana?!".
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Zachowanie tej pielęgniarki jest niedopuszczalne. Mają ciężką pracę ale same ją sobie wybrały, więc powinny się wywiązywać...
Ogólnie mam wrażenie że im się przewraca pod sufitem. Wciąż chcą podwyżek, przywilejów... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Bylam wczoraj u tego rzecznika praw pacjenta-kobitka jest tez psychologiem. Mialam pewne watpliwosci czy isc czy nie bo jednak ojca nie wypisali ze szpitala ale obiecala mi ze sprawe "ruszy" dopiero za tydzien-a do tego czasu mam nadzieje ze ojciec wyjdzie ze szpitala. Powiedzialam jej wszytsko, zapisala...podpisalam sie pod tym. Ta pielegniarka jest przelozona i pewnie mysli ze jej wszytsko wolno.
Ja kiedys w tym samym szpitalu mialam operowanego palca,po operacji moze jakas godzinke dzwonie dzwonkiem-przyszla pielegniarka,mowie ze chce cos przeciwbolowego bo nie wytrzymam-wydarla sie na mnie ze nie mialam operowanej nogi i ze moglam przyjsc sama. Drugi raz-weekend majowy, wypadek samochodowy, bylam w ciazy... Bol taki ze nie moglam wytrzymac, z bolu nie moglam oddychac, mdlalam. to byla noc. jeden lekarz na oddziela ktory wlasnie odbieral porod , pielegniarka zamknela mnie w zabiegowym(zebym wszystkich nie obudzila) i poszla sobie,a ja myslalam otworzyc okno i skoczyc bo juz nie moglam wytrzymac. lekarz zjawil sie po jakiejs godzinie. Na drugi dzien zabieg rano... pol przytomna bylam od srodkow przeciwbolowych i na dzien dobry opier...ol od pielegniarki ze sie nie umylam. Chory szpital...
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Kiedy moja siostra była w szpitalu, na sali z nią leżała dziewczynka (14 lat) chora na anoreksję. I co powiedziała do niej lekarka? "Po cholerę Cię tu trzymamy, powinni wysłać Cię do psychiatryka. I tak niedługo umrzesz." - jak to usłyszałam szczęka mi opadła.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.