|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wielkie odchudzanie start 6.04 :)
Czerwona hm podobno pomaga , ale sama pije zieloną i dobrze na mnie wpływa. Dziś zamiast sie obżerać na sniadanko sok z sokowirówki (marchew, pomarańcza, cytryna
chociaż mój ulubiony to burak cytryna) i jajko faszerowane i trochę sałatki co prawda startujemy od jutra ale dziś robie mały wstęp żeby nie tak drastycznie przejsc Założylam sobie notatnik i tam będe wpisywała co zjadłam danego dnia i po tygodniu podlicze kalorie i będzie jakoś przejzyscie co źle robie.I wszystkim wam polecam oglądnąć program" jak dobrze wyglądać nago" motywuje kobietki
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Dukan?
nic na ten temat nie slyszalam.. jest chyba gdzies nawet watek odnosnie tej diety:P ale moglaby któras z pań przybliżyć na czym dokladnie polega ta dietka?? i jakie sa efekty?:P |
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ooo boże chyba oszalałaś. Dla mnie zdecydowanie za mało 50kg to minimum dlatego jedz kobieto bo Cię wiatr na ulicy porwie!
Wielkie odchudzanie !! Na dzień dzisiejszy jest 6kg mniej Maksymalna motywacja i determinacja ![]() -PÓŁMETEK! 64-63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52![]() Było: 64kg Początek odchudzania: 10.03.2010. Cel: 52kg Wzrost 162cm. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Ja tez się do was przyłącze - jestem już na 2 wątkach ale motywacji nigdy dość! Na diecie jestem już od dawna . Ostatnimi czasy trochę sobie po folgowałam i moja waga stoi w miejscu >> teraz muszę wziąć się w garść i schudnąć do moich wymarzonych 55 kg . Tak do końca to nie chodzi o moją wagę tylko o wymiary brzucha ,talii i nóg>> ud bo z tym mam problemy ![]() Mam nadzieje ze w te wakacje nie będę wstydziła się wyjść na plaże
Makijażo 'Spełniam marzenia i dążę do celu' Walka o figurę !75. ... ...66 ... ... 55 ![]() Edytowane przez TYSiiiA Czas edycji: 2010-04-05 o 12:18 |
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
dukan polega na naprzemiennym jedzeniu przez np 5 dni samych protein a kolejne 5 dni proteiny i węglowodany, ale węgle tylko z warzyw i owoców . Ale najpierw jest faza uderzeniowa która polega na jedzeniu samych białek maksymalnie przez 10 dni
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() olciaaa0730 co do wspomagaczy w odchudzaniu to nie stosowałam jeszcze żadnych, ale chce kupić BiolCLA z zieloną herbatą jak tylko dostanę jakiś przypływ gotówki, zastanawiam się jeszcze nad Lineą.. Muszę co nie co jeszcze o tym poczytać, ale skoro mamy tutaj na forum eksperta w tej dziedzinie Mika_K2 więc może mi trochę powiesz coś na temat tych dwóch suplementów ?
Wielkie odchudzanie !! Na dzień dzisiejszy jest 6kg mniej Maksymalna motywacja i determinacja ![]() -PÓŁMETEK! 64-63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52![]() Było: 64kg Początek odchudzania: 10.03.2010. Cel: 52kg Wzrost 162cm. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
Voyage1991 Stosowałam Oba
![]() i o BioCLA mogę pwoiedzieć Ci tyle, że strasznie ciagnęło mnie do picia co akurat myślę , że było dobre (woda Co do kilogramów to nic.. jedynie samopoczucie dobre. Co do Linea nie chciało mi się jeść, efekty -1kg. teraz zakupiłam sobie jak juz pisałam wcześniej "slim lady" mają dosyć ciekawy skład (HCA, L-karnityna, CLA, Chrom, Polifenole, melisa lekarska itp.) bierze się je 3 razy dziennie i są podobno dobrym wspomagaczem:P do tego mam zamiar łykać Morwę białą, która pomaga utrzymać prawidłowy poziom cukru, zmniejsza łaknienie na słodycze itp. jak bedzie zobaczymy od jutra :P co na to nasz ekspert Mika_K2 ??---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Hmmm a macie może jakiś dokładny spis tej diety DUKAN-a :P i jak z efektami??
Edytowane przez olciaaa0730 Czas edycji: 2010-04-05 o 12:53 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj owsianka na śniadanie.
Zaraz do rodziny- ciekawe co tam będę jeść, jak takie niedobre żarcie robią
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Ja również się dołączam!
![]() mam ok 173 cm wzrostu, waga - 64. Ostatnio udało mi się zejść do 58 kg, czułam się świetnie, ale niestety uległam pokusom i znowu to 64. Zaczynam od nowa, mam nadzieje że z pozytywnym rezultatem ! Chce schudnąć do 54-55 kg. Czyli ok 10 kg.pozdrawiam
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
jutro zaczynamy..... to moze jakies propozycje sniadania ??
)
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
może mizeria z ogórka ogórek + cytryna lub biały twarożek z ogórkiem
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
Hej hej! i ja się dołaczam. Schudlam osttanio 3kg i już 2 wróciły,
Do wakacji planuję zrzucić conajmniej 10kg, najlepiej to 12-15. Jakieś konkretnej diety nie mam, po prostu 0fastfoodow, slodyczy, gazowanych napojow, bialego chleba, chipsów, paluszków, smażonych, tłustych świnstw.+ ćwiczonka, na pewno A6W. A stosowała któraś z Was Apleffit? |
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Ja również się dołączam. Zaczynam od środy. Wzrost 163 , waga 60 cel narazie 54
)
|
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
A na śniadanko:
Błonnik chrupki, zalany truskawkowy kefirem/jogurtem. Pycha! |
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
To i ja się dołączę
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
dołączam.
Przez to świąteczne jedzenie mam już jadłowstręt. Nie wiem ile przytyłam ale obwód mojego brzucha, zapchanych jelit, których teraz przez 2 tygodnie nie oczyszczę, mówią mi, że ze 100 kilo ![]() Koniec, basta, czuje się jak mops, chcę lekkości, pięknej cery, jędrnej skóry i płaskiego brzucha!
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam juz odsc zaczynania od poczatku ![]() poki co od 1 nie zjadlam ani kawalka czekolady [tzn. jako tabliczki, bo w innej formie mi sie zdarza] ![]()
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam dość zaczynania od nowa. Dlatego teraz zaczęłam i dopóki nie osiągnę celu - nie skończę! Każdy drobny grzech będę odpracowywać ćwicząc, bo nie da się ukryć, że sukces przede wszystkim zależy od ruchu! Dlatego dzisiaj byłam 2 godzinki na basenie
i mimo że wypiłam szklankę coca-coli nie czuję się winna .
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja też dołączam do was od jutra....hmm....tylko nie wiem czy to będzie proste z lodówką wypchaną po brzegi kalorycznym jedzeniem :p
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
Hej !! Ja już próbowałam kilka razy zacząć odchudzanie, ale zawsze na chęciach się kończyło.
Ale od jutra z wami zaczynam gdyż przelewa mi się już sadełko. Moja mama też[zaczyna] Trzymajcie kciuki, a i my trzymamy.
|
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Mogę się dołączyć? Muszę sie zmobilizować!
mam 164 cm wzrostu i ważę 59 kg chciałabym zejść do 52. Mam zamiar biegać poniewaz lato tuż, tuż ;]Pozdrawiam! ;* zaczynam od jutra! |
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć.
![]() widzę, że jak koniec świąt zbliża się nieubłaganie to i więcej wątków się pojawia na naszym forum. ![]() Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. ![]() Niby się odchudzam do początku marca(ponownie... ![]() Wagę mam zaznaczoną na 76, ale święta były więc pewnie przez te parę dni skoczy do ponad 78. Nie łamię się, tylko bardziej biorę się do roboty. ![]() Jutro się zważę i przyznam się bez bicia ile to mi brzuszysko( i nie tylko) urosło. Trzymam dziewczynki za Was kciuki! Uda nam się
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Łooo
widze że już coraz więcej koleżanek dołącza do nas![]() Tak trzymać
|
|
|
#54 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cieszę się Dziewczyny, że zawierzyłyście mojemu zdaniu ![]() Przede wszystkim każde tabl. działają inaczej na każdy organizm, więc nie musicie się sugerować, a próbować. Więc: BioCLA jak dla mnie bzdura :/ i to droga. Używałam przez 2 miesiące i nic, ani pozytywnych ani negatywnych odczuć. Linea jest całkiem w porządku, ale tylko z dietą, ew. ruchem - sama teraz stosuję. Nie przyniesie co prawda jakiegoś ogromnego spadku wagi, ale może pomóc w osiągnięciu sukcesu, no i cena przystępna. Slim Lady ma takie 'rasta' kapsułki; zieloną, żółtą i czerwoną Jak dla mnie za bardzo to skomplikowane, nie powinno się pominąć żadnej i trzeba barć dość długo, żeby zobaczyć efekty (ja nie wytrzymałam dłużej niż miesiąc, za to moja mama tak, i była całkiem zadowolona, ale bez jakiś spektakularnych efektów). Olciaaa - zdawaj relacje, bo sama jestem ciekawa jak Ci się spodoba ![]() Aplefit jest tani, ale mi kompletnie nie pomógł, za to dostawałam wzdęcia i zatwardzenia... tak jak mówię, na każdego może inaczej podziałać. To by było na tyle wyczerpującej wypowiedzi ![]() Aha, muszę się pochwalić! Dziś rano pierwszy raz wyskoczyła na wadze magiczna "5" !! (59kg) Jestem zmotywowana i chyba zacznę robić A6W. Trzymam za Was wszystkie kciuki!
You who wish to conquer pain, you must learn what makes me kind; the crumbs of love that you offer me, they're the crumbs I've left behind. Your pain is no credential here, it's just the shadow, shadow of my wound. |
||
|
|
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
no właśnie już o to pytałam, ale powielam pytanko
![]() stosowała któras z wam A6W ?? tzw. 6 weidera?? no więc co jutro jemyy na śniadanko?? Musli?? zalane mlekiem 0,5 ?? a co na obiad ??:P
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ćwiczyłam A6W co prawda wytrwałam tylko do 30 dnia,ale 3 cm mi ubyło. Do tego jeździłam na rowerku, więc ciężko stwierdzić od czego. A6W jest świetne na rzeźbę, ale najpierw trzeba by było zrzucić tłuszczyk wokół brzucha
przynajmniej w moim przypadku
|
|
#57 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nigdy nie doszłam do końca, ale muszę przyznać, że już tak po 10 dniach czułam, że brzuch staje się twardszy ![]() Ale tak jak napisała OneSweetTaste, najpierw należy pozbyć się tłuszczyku, by widzieć efekty Bo A6W go nie spali, ona jest na mięśnie ![]() A co do jutrzejszego śniadanka, to u mnie będzie owsianka, mniam. Polecam, samemu można dobierać składniki i to zdrowe Edytowane przez Mgiełka91 Czas edycji: 2010-04-05 o 19:14 |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
noooo to zaczynamy od jutra
ja juz bylam na wielu dietach ale w jakims momencie zawsze brakowalo mi motywacji:/ musze wyeliminowac mleko i jego produkty w znacznej mierze bo przez to przytylam:/ musze dac rade!!!! 71-> cel -> 58 |
|
|
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
a co na obiadek i kolacje???
ma któraś z was diete DUKANA ?
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie dietowiczki
![]() też bym chciała dołączyć do grona mam nadzieje że mnie przygarniecie przyda mi sie mobilizacja
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

chociaż mój ulubiony to burak cytryna) i jajko faszerowane i trochę sałatki co prawda startujemy od jutra ale dziś robie mały wstęp żeby nie tak drastycznie przejsc 

64-63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52

Zaczynam od nowa, mam nadzieje że z pozytywnym rezultatem ! Chce schudnąć do 54-55 kg. Czyli ok 10 kg.

Uda nam się
??:P