|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Phil&Teds .Czy ktoś zna, czy ktoś użytkuje,potrzebuję podpowiedzi:) wózek dla d
Jastinada podbijam twój wątek
![]() witaj ![]() zakupiłaś p&t? jakie są twoje wrażenia? działamy nad rodzeństwem więc wybiegam dużo na przód i planuje ![]() na który model się zdecydowałaś? Lookam na fotki na stronkach i dumam czy w każdym jest taka opcja? jak tu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...8&postcount=10 n fotce 2 i 3 czy coś należy dokupić? ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- edit: ale głupol ze mnie... już się doszukałam odp ![]() natomiast jak to z tymi okienkami? w każdym modelu jest przezroczysta folia?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Phil&Teds .Czy ktoś zna, czy ktoś użytkuje,potrzebuję podpowiedzi:) wózek dla d
witam, gdyby ktoś chciał zakupić wózek- mam do odsprzedania model Sport
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- proszę pisać na mail: amj2001@onet.eu |
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Jestem zainteresowana tym wózkiem, dziewczyny pomóżcie. Oglądałam, przymierzałam córkę ale ... dziecko siedzi w tym wózku w pozycji półleżącej. W każdym razie nie siedzi zupełnie prosto, czy waszym dzieciom to nie przeszkadzało? Moja córcia przeważnie jeździ wyprostowana i obawiam się czy polubi taką pozycję. Mówię o głównym siedzisku, oparcie jest dość mocno odchylone do tyłu i siedzisko też nie jest proste. Z góry dziękuję za odpowiedzi. olgalib |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
a ile bedzie mialo starsze dziecko? dostawka w stylu lascala nie zalatwi sprawy?
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Na razie jest jedno dziecko ale przejrzałam chyba wszystkie dostępne na rynku wózki i ten najlepiej spełnia moje oczekiwania no i jest przyszłościowy. Tylko to oparcie pochylone budzi moje wątpliwości.....
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
to szukaj dalej az znajdziesz absolutny ideal
, zajrzyj na watek wozkowy tam jest duzo specjalistek ktore moze cos doradzaa w ogole nie napisalas ktory model cie interesuje, tam nie ma regulacji pochylenia? tzn wiem ze dziecko "na dole" to zbyt wielu mozliwosci nie ma w takim ukladzie. powiem tyle, jesli chodzi o wozek dla rodzenstwa to przerobilam opcje wozka jeden za drugim (bez mozliwosci ustawiania siedzisk przodem lub tylem do siebie)- beznadzieja. dziecko z tylu nic nie widzi i ma bardzo malo miejsca na nozki. juz polroczne dziecko bardzo sie z tego powodu irytowalo i spacery do przyjemnych nie nalezaly. prowadzi sie tez srednio wygodnie. znajomi mieli wozek P&T ale nie wiem konkretnie ktory model- dla swoich blizniakow i to dziecko "dolne" jest bardzo nisko zawieszone, jedzie pupa nad ziemia i na dodatek jest tak wysuniete ze to dolne siedzisko wystaje poza dlugosc raczki- osoba prowadzaca albo nogami sie obija albo musi prowadzic wozek na wyprostowanych rekach. srednio wygodne... jesli drugie dziecko dopiero w planach to nie szukalabym wozka podwojnego tylko kupila dobry pojedynczy a jak sie pojawi drugie to wtedy kombinowala z dostawka stojaca lub siedzaca
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-11-30 o 12:16 |
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Szukam od pół roku i ideału nie ma
(Interesuje mnie Vibe. Córka jest wysoka i ciężka, większość spacerówek jest do 15 kg a ona waży już 11. Poza mieszkam na 4 piętrze bez windy więc wózek musi być lekki. Nie ma zbyt dużego wyboru wózków o wadze do 10 kg, które miałyby oparcie długości 55-60cm. Wolałabym wózek z odwracanym siedziskiem ale o to już bardzo ciężko w tych lżejszych wózkach. Interesują mnie też pompowane koła.... Może coś doradzicie? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Strasznie się cieszę że trafiłam na ten wątek
Córcia jak urodzi się druga dzidzia będzie miała 14 miesięcy, więc szukam wózka który by był idealny i trafiłam! Nareszcie!
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, zajrzyj na watek wozkowy tam jest duzo specjalistek ktore moze cos doradza
(