Najlepsze biura podróży - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 09:49   #31
olawakacje
Przyczajenie

Dot.: Najlepsze biura podróży

Cytat:
Napisane przez Lajlaa Pokaż wiadomość
bo to jest reklama na 100 %. Jeszcze ten nick , bardzo ale to bardzo mało kreatywny!

czemu? inni też polecają biura.. ja pierwszy raz jade z biurem więc jestem nadmiernie podniecona.. zawsze jezdzilam sama ale odkad są dzieciaki woę bezpieczniejsze wyjazdy... co do bee free to poprostu nie jestem pewna czy to dobry wybór bo to nowe biuro, więc staram się pytać na forach czy ktoś o nich słyszał i ma jakieś info.. na razie tj. w okresie przed wyjazdem wyglądają nie najgorzej, ale co potem to juz chciałam sie dowiedzieć.. sory jesli was nastraszylam:-(
olawakacje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-17, 13:10   #32
Pinklady
Raczkowanie

do Tunezji leciałam z Exim Tours i było super pod względem organizacji w stu procentach.
W Egipcie z Wezyrem, nie wszystko było do końca ok ale generalnie dobrze.
Teraz lecę z Itaki - pierwszy raz, i już małe ale.
Rezerwacja była w grudniu. Miesiąc temu zmieniono nam miejsce wylotu z Wrocławia na Katowice (200 km różnicy w jedną stronę
). Zgodziliśmy sie bo tak naprawdę nie mielismy wyjścia - specjalnie rezerwowałam w grudniu by było taniej i wybrałam hotel i miejsce jaki sobie upatrzyłam w katalogu. Teraz nie dostałabym tego w tej cenie.
Odliczono nam 160 zł za dojazd. Tylko zrób 540 km samochodem za 160 zł.
Reklamowałam-odrzucono. Drugi raz reklamowałam - nawet nie dostałam odpowiedzi.
Stary 2011-07-18, 10:09   #33
olawakacje
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Pinklady Pokaż wiadomość
do Tunezji leciałam z Exim Tours i było super pod względem organizacji w stu procentach.
Rezerwacja była w grudniu. Miesiąc temu zmieniono nam miejsce wylotu z Wrocławia na Katowice (200 km różnicy w jedną stronę
). Zgodziliśmy sie bo tak naprawdę nie mielismy wyjścia - specjalnie rezerwowałam w grudniu by było taniej i wybrałam hotel i miejsce jaki sobie upatrzyłam w katalogu. Teraz nie dostałabym tego w tej cenie.

Itaka tez zbiera dość pozytywne opinie ale zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony.. wlasnie to jest ten dylemat czy jechac z biurem czy bez .. bez biura tez można podobno spędzić cudowne wakacje - na stopa etc., czytalam ze ktos przemieszcza l sie po egipcie samymi autobusami etc. i było super mam znajomych którzy jeżdza sami i zwiedzili juz kawał świata - zawsze organizuja zawczasu wszytsko łącznie z prowiantem. mozna powiedziec że to prawdziwi turyści.. my znalezlismy tania ofertę z biurem więc poleżakujemy ale za rok chyba znajdziemy jakąś miesjcowkę i sami pojedziemy a dzieci wysle sie do dziadków
Stary 2011-07-19, 21:48   #34
Pinklady
Raczkowanie

olawakacje ja podziwiam takich ludzi ale chyba tylko tacy mogą się nazywać prawdziwymi turystami

Ja i mój syn należymy do ludzi wygodnickich , wolę zapłacić i niczym się nie martwić, niech ktoś mi wszystko zorganizuje,
poza tym cały rok jestem na wysokich obrotach z racji swojej pracy i całego domu z dziećmi na głowie i przez urlop chociaż chcę psychicznie i fizycznie odpocząć.
Do Chorwacji też ludzie sami jeżdżą samochodem, załatwiaja noclegi itp.
a ja jeżeli się tam kiedyś wybiorę to tylko i wyłącznie z biura podróży bo nam obojgu z mężem należy sie odpoczynek w pełnym tego słowa znaczeniu. Każdemu co innego pasuje , co ja poradzę że jestem wygodna

A co do Itaki to znajomy prowadzący biuro podróży mówił że jest dużo reklamacji jeśli chodzi o Itakę

Edytowane przez Pinklady
Czas edycji: 2011-07-19 o 21:50
Pinklady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-21, 10:37   #35
olawakacje
Przyczajenie

Cytat:
olawakacje ja podziwiam takich ludzi ale chyba tylko tacy mogą się nazywać prawdziwymi turystami
...
A co do Itaki to znajomy prowadzący biuro podróży mówił że jest dużo reklamacji jeśli chodzi o Itakę

trudno jest wybrać dobre biuro podróży.. ja robiłam spory przegląd biur i nie ma praktycznie zadnego które nie mialoby zlych opinii.. sam najwiekszy thomas cook i TUI tez wielkie biuro zbierają cięgi od klientów za rózne braki w czasie podróży.. my w koncu zdecydowalismy sie na mniejsze biuro .. a co do reszty to ja tez jestems wygodna i wolę z biurem ale kiedyś jezdzilam sporo sama
Stary 2011-07-23, 11:21   #36
paaulaakow87
Przyczajenie

Wg ludzi pracujacych w biurach podróży najlepsze biura to itaka, exim tours, sun&fun, oasis tours. Na Triade bardzo dużo ludzi narzeka. Orbis to też nie to co kiedyś.
paaulaakow87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-23, 12:45   #37
paaulaakow87
Przyczajenie

itaka, oasis, exim, sun&fun. Na triade coraz wiecej ludzi narzeka. Orbis to nie to samo co kiedyś.
paaulaakow87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-23, 18:22   #38
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olawakacje Pokaż wiadomość
Itaka tez zbiera dość pozytywne opinie ale zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony.. wlasnie to jest ten dylemat czy jechac z biurem czy bez .. bez biura tez można podobno spędzić cudowne wakacje - na stopa etc., czytalam ze ktos przemieszcza l sie po egipcie samymi autobusami etc. i było super mam znajomych którzy jeżdza sami i zwiedzili juz kawał świata - zawsze organizuja zawczasu wszytsko łącznie z prowiantem. mozna powiedziec że to prawdziwi turyści.. my znalezlismy tania ofertę z biurem więc poleżakujemy ale za rok chyba znajdziemy jakąś miesjcowkę i sami pojedziemy a dzieci wysle sie do dziadków
Poleca blog mojego ukochanego kuzynka , sam na to wszystko zarabia plus troszkę od sponsorów . zjechał dużo więcej niż jest na blogu zaczynał od stopa
http://noexperienceexpedition.blogsp...ykistan-2.html
a wygodna kuzynka kursuje z neckermanem

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Miałam kiedyś chłopaka z poznania wylot był z wawy za 100 zł dostał bilet do wawy neckerman dość często tak robi jak zmienia to daje dolot na docelowe lotnisko
Stary 2011-07-23, 22:48   #39
Tu_pak
SPAMER
Nieopłacona reklama

Cytat:
Itaka tez zbiera dość pozytywne opinie ale zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony.. wlasnie to jest ten dylemat czy jechac z biurem czy bez .. bez biura tez można podobno spędzić cudowne wakacje - na stopa etc.,
takie podrozowanie najbardziej mnie kreci, choc nie stop a po prostu auto i jedziemy.
Objazdówki to moim zdaniem wypas
Co do Itaki akureat widzialam ze w zeszlym roku cieszyla sie najwieksza popularnoscia jesli chodzi o biura podrozy. Wiadomo jednak, ze zawsze może przydarzyc się jakaś niespodzianka..
No i ja wlasnie w tym roku bazuje na Itace z myślą o wczasach, zwiedzalam w ciagu roku
Tu_pak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-26, 18:50   #40
franczesqua
Raczkowanie

Odradzam wszystkim biuro ITAKA.
Urlop dla człowieka to cenna rzecz, szczególnie jeśli planuje się go już w GRUDNIU.

Itaka oszukała mnie i 40 innych uczestników wycieczki. Wycieczka nazywała się "pod słońcem kampanii". To był koszmar.
- niesprawny, ciasny, zdezelowany autokar (24 h jazdy) który zepsuł się w trasie i stracilismy caly dzien
- niekompetentna pilotka
- brak czasu wolnego na wycieczkach (wszędzie byliśmy gonieni przez pilotke)
- zebrano ponad 70 euro zamiast 55, jak było w katalogu
- ośrodek 4****, w którym mięlismy byc to fikcja. Bylismy na KEMPINGU, zakwaterowani w KONTENERACH, z mrówkami, wśród góry smieci i wściekłych psów. Kemping ogrodzony betonowym murem. Do plazy daleko, trasa niebezpieczna i zaśmiecona.

Możnaby jeszcze sporo napisać.

A co w ramach rekompensaty? UWAGA!!! VOUCHER DO ITAKI O WARTOŚCI 250 zł!!! Masakra...

Nigdy więcej tego biura.
franczesqua jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-28, 20:29   #41
Pinklady
Raczkowanie

Wróciłam z wczasów z biura Itaka .
Jestem bardzo zadowolona.
Loty o czasie, sprawna organizacja na lotnisku, bilety dawano równo 2 godziny przed wylotem.
Na miejscu juz czekały panie z Itaki, zawieziono nas do hoteli, po drodze udzielono wszelkich informacji.
Wykupiliśmy 2 wycieczki fakultatywne - mimo iz syn ma 12 lat skończone a do 11 są zniżki udało nam się wywalczyć zniżkę na droższą wycieczkę dzięk,i czemu zaoszczędziliśmy 40 euro.
Na wycieczce objazdowej po Fuerteventurze pani bardzo wyczerpująco opowiadała o wyspie, wszędzie mieliśmy kilkanaście czy kilkadziesiąt minut czasu wolnego na zdjęcia i co tam kto chciał.
Na Lanzarote przewodniczka Itaki zabrała nas w 2 dodatkowe miejsca których nie obejmował program.a to dzięki naszej punktualności, przez to że się nikt nie spóźniał na spotkania to mielismy dodatkowo ponad godzinę czasu wolnego.
Jestem zadowolona z wczasów.
w Morro Jable są świetni rezydenci, pod telefonem jak trzeba,pomocni w wynajęciu auta.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-04, 02:13   #42
lillymy
Zakorzenienie

A ja polecam biuro Funclub W tym roku byłam z nimi w Hiszpanii. Młoda, dynamiczna, ale bardzo kompetentna kadra i wszystko w najlepszym porządku. Widać było, że zadowolenie klienta jest stawiane na pierwszym miejscu i ani rezydenci, ani kierowcy, ani przewodnicy nie mieli nas gdzieś przesympatyczni Już czekam na oferty na lato 2012 u nich!

KLIK
lillymy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-26, 07:00   #43
annacristinaq
Raczkowanie

Słuchajcie a jak to jest z biurami podróży oni tam podają tam cenę za jedną osobę czy za dwie ????
annacristinaq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-26, 09:53   #44
Kikia
Raczkowanie

W zasadzie tylko jeden raz na razie na takim wyjeździe byłam, ale polecam Exim Tour. Wszystko jak w katalogu, opieka rezydentów bardzo dobra także na początku 2012 od razu uderzamy do Eximu w poszukiwaniu następnych wakacji
Kikia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-31, 20:21   #45
chopie
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez franczesqua Pokaż wiadomość
Odradzam wszystkim biuro ITAKA.
Urlop dla człowieka to cenna rzecz, szczególnie jeśli planuje się go już w GRUDNIU.

Itaka oszukała mnie i 40 innych uczestników wycieczki. Wycieczka nazywała się "pod słońcem kampanii". To był koszmar.
- niesprawny, ciasny, zdezelowany autokar (24 h jazdy) który zepsuł się w trasie i stracilismy caly dzien
- niekompetentna pilotka
- brak czasu wolnego na wycieczkach (wszędzie byliśmy gonieni przez pilotke)
- zebrano ponad 70 euro zamiast 55, jak było w katalogu
- ośrodek 4****, w którym mięlismy byc to fikcja. Bylismy na KEMPINGU, zakwaterowani w KONTENERACH, z mrówkami, wśród góry smieci i wściekłych psów. Kemping ogrodzony betonowym murem. Do plazy daleko, trasa niebezpieczna i zaśmiecona.

Możnaby jeszcze sporo napisać.

A co w ramach rekompensaty? UWAGA!!! VOUCHER DO ITAKI O WARTOŚCI 250 zł!!! Masakra...

Nigdy więcej tego biura.
czytając te wypowiedź w pierwszej chwili byłam w szoku, muszę przyznać, bo wyglądało to masakrycznie rzeczywiście. Ale błagam, WŚCIEKŁE psy? lisotści, mam wrażenie że ktoś tu nieźle podkoloryzował... wiadomo że czasami zdarzają się wpadki więc nie będę mówić że na stówę było wszystko ok, ale franczesqua wydaje mi się być typem wakacyjnego malkontenta chciałabym zobaczyć te WŚCIEKŁE psy
chopie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-01, 08:44   #46
malaaa91
Raczkowanie

Z itaką byłam kilkanaście razy i nigdy się nie zawiodłam.
Pracownicy biura potrafią dobrze dobrać hotel, który będzie mi odpowiadał.
Jedyne do czego mam zastrzeżenia to to, że na długich trasach lotów np. do Azji mają troche ciasne samoloty, jest mało miejsca na nogi.
Nie powinni dawać takich samych samolotów jak na trasy europejskie.
Na kilkunastogodzinny lot to może być męczące.
Po za tym nigdy nie spotkałam się z niekompetentną rezydentką czy innym przykrym incydentem.
Hotele dokładnie takie jak w katalogu albo ewentualnie ładniejsze w realu!

A jeśli chodzi o wycieczki zorganizowane to jest to raczej oczywiste, że plan jest napięty i nie ma się wolnego czasu wtedy kiedy chciałoby się mieć... Jeśli ktoś nie akceptuje takich warunków (ja np. jestem taką sosobą) to powinien zwiedzać dany kraj na własną ręke i nigdy nie wybierać się na wycieczke zorganizowaną i to jeszcze autokarem.
Zawsze można też połączyć wypoczynek w hotelu z wypożyczeniem auta. Wtedy zwiedzamy wszystko we własnym zakresie i nie ma żadnych zmartwień

Z czytsym sumieniem polecam więc Itake.
Dwa razy byłam też z ecco holiday, też fajne biuro, bez zastrzeżeń.
Natomiast Tui ma niesamowicie wysokie ceny a na miejscu itak nie jesteśmy w stanie skorzystać z tych wszystkich udogodnień
Niestety w tui rezydentka podczas wakacji w meksyku okazała się nie do końca kompetentna, narobiła nam kłopotów i nieprzyjemności, tak więc cena nie idzie w parze z jakością usług.
malaaa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 23:28   #47
MojitoLover
Zadomowienie

jesli chodzi o polskie biura podrozy, to dla mnie "istnieje" w zasadzie jedynie itaka. w zyciu nie odwazylabym sie korzystac z jakiegos malego, lokalnego biura. chociaz trzeba przyznac, ze ceny w itace sa dosc wysokie, bo czesto zdarza sie, ze za dany hotel zycza sobie wiecej, niz na przyklad w neckermannie, a przeciez to polska firma, nie odprowadza nic do zagranicznej centrali. poza tym cala reszta bez wiekszych zastrzezen, no moze poza praca rezydentow, ale ta jest w zasadzie na tak samo niskim poziomie, jak we wszystkich polskich biurach.

w przeszlosci korzystalam rowniez ze scan holiday - zawsze bylo super, teraz zmienili sie w tui family, nie mialam okazji ich wyprobowac jeszcze.

w tym roku bylam na wakacjach z rainbow i niestety bardzo sie rozczarowalam. o ile kwestie organizacji byly jak najbardziej ok, to juz hotel zupelnie inny, niz wynikalo to z opisu na stronie biura. rezydentka co prawda wyjatkowo pomocna, probowala cos tam zalatwiac, ale ogolnie rozczarowanie wielkie po tym pobycie pozostalo. tym bardziej, jesli uwzglednic cene wyjazdu, za ktora mozna bylo sie spodziewac czegos o wiele lepszego.

teraz planuje sprawdzic tui, bo slyszalam bardzo dobre opinie od znajomych.

Oh you fancy, huh?
MojitoLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-13, 14:31   #48
Titane
Rozeznanie

A ja mam mieszane uczucia jeśli chodzi o itakę. Hotel wprawdzie zgodnie z opisem, ale często zmieniają godziny lotu bez podania przyczyn. A przede wszystkim mają fatalnych pilotów wycieczek i rezydentów, dramat. Nie potrafią się wysłowić, nie mają wiedzy, mają problem z załatwieniem prostych rzeczy i oszukują turystów na cenach. Mnie to zniechęca trwale do tego biura.
Titane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-13, 15:03   #49
MojitoLover
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Titane Pokaż wiadomość
A ja mam mieszane uczucia jeśli chodzi o itakę. Hotel wprawdzie zgodnie z opisem, ale często zmieniają godziny lotu bez podania przyczyn. A przede wszystkim mają fatalnych pilotów wycieczek i rezydentów, dramat. Nie potrafią się wysłowić, nie mają wiedzy, mają problem z załatwieniem prostych rzeczy i oszukują turystów na cenach. Mnie to zniechęca trwale do tego biura.
piloci i rezydenci tak samo nieudolni, jak we wszystkich polskich biurach... jesli porownac sobie wyjazdy z angielskich lub amerykanskich biur, to polskie ogolnie wypadaja bardzo, bardzo slabo. tamci rezydenci sa caly czas dostepni dla gosci, zalatwiaja doslownie wszystko, staraja sie o wszelkie mozliwe znizki, dodatkowe atrakcje; poza tym pomagaja z walizkami, przywoza wagi, zeby wczesniej sprawdzic, ile wazy bagaz. ogolnie nawiazuja rzeczywisty kontakt z ludzmi, zawsze zagaduja, gdy widza Cie na korytarzu na przyklad. u nas jest tak, ze pani rezydentka pyta: "czy sa jakies pytania?" i nie czekajac nawet na odpowiedz wychodzi. i czesto tyle ja widzisz przez cale tygodnie wakacji.

Oh you fancy, huh?
MojitoLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-15, 18:13   #50
Titane
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MojitoLover Pokaż wiadomość
piloci i rezydenci tak samo nieudolni, jak we wszystkich polskich biurach... jesli porownac sobie wyjazdy z angielskich lub amerykanskich biur, to polskie ogolnie wypadaja bardzo, bardzo slabo. tamci rezydenci sa caly czas dostepni dla gosci, zalatwiaja doslownie wszystko, staraja sie o wszelkie mozliwe znizki, dodatkowe atrakcje; poza tym pomagaja z walizkami, przywoza wagi, zeby wczesniej sprawdzic, ile wazy bagaz. ogolnie nawiazuja rzeczywisty kontakt z ludzmi, zawsze zagaduja, gdy widza Cie na korytarzu na przyklad. u nas jest tak, ze pani rezydentka pyta: "czy sa jakies pytania?" i nie czekajac nawet na odpowiedz wychodzi. i czesto tyle ja widzisz przez cale tygodnie wakacji.
Ja niestety nie mam porównania, bo zawsze jeździłam z Polski, może czas to zmienić Bez sensu płacić dodatkowo za rezydenta (bo wiadomo, że jego pensja też musi być jakoś w cenę wkalkulowana), z którym rzeczywiście ma się kontakt- raz czy dwa w czasie pobytu i którego rola sprowadza się do wciskania wycieczek. Nie mówiąc już o tych pożal się boże pilotach wycieczek, już chyba lepiej kupić sobie przewodnik książkowy i czytać na bieżąco niż słuchać wywodów na poziomie intelektualnym i językowym siedmiolatki.
Titane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-14, 22:49   #51
ahsen
Rozeznanie

Ja byłam w Tunezji z Itaką i wszystko było ok Zależy jeszcze, czy chciałabyś polecieć na wakacje samolotem, czy też pojechać gdzięś autobusem - jeżeli wybierasz Grecję autokarem, to mogłabym Ci polecić pewne małe biuro
Stary 2013-07-19, 19:20   #52
Alisia88
Raczkowanie

Jak do tej pory na wakacje nie jeździłam z innego biura podróży jak ITAKA. Pełna gwarancja że nie upadną w czasie pobytu, dobra i sprawdzona marka
Alisia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-22, 09:32   #53
kasia_bar12
Przyczajenie

Ja mogę polecić Salt Travel podróżuję z nimi od kilku lat najpierw Grecja ze znajomymi, w tamtym roku Turcja z chłopakiem; fajne warunki i miła obsługa
kasia_bar12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-23, 01:55   #54
ahsen
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia_bar12 Pokaż wiadomość
Ja mogę polecić Salt Travel podróżuję z nimi od kilku lat najpierw Grecja ze znajomymi, w tamtym roku Turcja z chłopakiem; fajne warunki i miła obsługa
Brzmi jak reklama..
Stary 2013-07-23, 10:41   #55
Kopen12
Przyczajenie

A jak to jest dzisiaj z wycieczkami Last Minute? Czy ktoś wyjeżdża w ten sposób? I jakie biura możecie polecić?
Stary 2013-07-23, 11:04   #56
tarka12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kopen12 Pokaż wiadomość
A jak to jest dzisiaj z wycieczkami Last Minute? Czy ktoś wyjeżdża w ten sposób? I jakie biura możecie polecić?
Przejrzyj ofertę biur podróży, ale dużą ofertę ma Itaka.

------------------
A co do upadających biur podróży, to przecież łatwo można je sprawdzić i dopiero potem zastanawiać się nad ich ofertą.
tarka12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-24, 00:23   #57
ahsen
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kopen12 Pokaż wiadomość
Rok temu jechałam z Itaką w opcji last minute. Wejdź sobię na stronę biura i kliknij w zakładkę, gdzie znajdziesz wszystkie możliwe opcje
Stary 2013-07-29, 12:21   #58
tarka12
Raczkowanie

Cytat:
czemu? inni też polecają biura.. ja pierwszy raz jade z biurem więc jestem nadmiernie podniecona.. zawsze jezdzilam sama ale odkad są dzieciaki woę bezpieczniejsze wyjazdy... co do bee free to poprostu nie jestem pewna czy to dobry wybór bo to nowe biuro, więc staram się pytać na forach czy ktoś o nich słyszał i ma jakieś info.. na razie tj. w okresie przed wyjazdem wyglądają nie najgorzej, ale co potem to juz chciałam sie dowiedzieć.. sory jesli was nastraszylam:-(
Z małymi biurami zawsze należy uważać, zwłaszcza jeżeli nie ma o nich zbyt wiele informacji. Zbyt dużo biur pada, by kupować kota w worku. Lepiej udać się do biura, które zbiera dobre opinie.
tarka12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 17:57   #59
Konwalijka123
BAN stały

Opinie, opiniami - to bardzo ważna rzecz, bo słuczamy osób które znamy i znamy ich wymagania wyjazdowe i do tego również możemy się odnieść. Ale są również co roku robione rankingi biur.
Konwalijka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-31, 17:39   #60
Beffana
Raczkowanie

Grecja- polecam Grecos Holiday.
Z polskich biur rowniez TUI.pl
Jeszeli chodzi o egzotyczne wakacje to polecam ElMundo oraz dreamtours- wakacje z Niemiec.
Beffana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości