|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kolorowe,pielęgnacja ciała i wiele innych:)
Podoba mi się
Podkład Pure Liquid Mineral nr 005 Maybelline 30ml i tusz do rzęs |
|
|
|
#32 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
-Naturalny peeling cukrowy kokos BioPlantacja Bielenda 270g(ok.80%) -Krem redukujący podrażnienia,kuracja łagodząca zmiany trądzikowe Ziaja med 50ml(ok.60%) -Krem nawilżający AA help 50ml (ok.70%) -Kapsułki Dermogal (jeden listek) |
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Hm wolałabym za trzy rzeczy bez mini z tego względu, że spódniczka jest w trakcie negocjacji. Tusz eveline. Napisz czy w takiej sytuacji jestes zainteresowana
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Up
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się
-Podkład Renew&Lift nr 103 Rimmel 30ml(użyty raz,zgubiona nakrętka) -Essence Soft touch mousse nr 01 -Maybelline Pure Liquid Mineral, odcień Light Beige (czyli wszystko co jest na tym zdjęciu: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1273160779) - Maybelline Affinitone - to jest odcień nr 3 tak? bo nie jestem pewna po zdjęciu ![]() - Pupa Silk Touch Foundation nr 01 -Revlon Colorstay Light, nr 030 Jest tego troche więc może byś jeszcze raz przejrzała mój watek, troche dokladałam, i w zalezności od tego ile rzeczy byś chciała wybrałabym co bym wzięła
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
zmierze i podam ale dopiero jutro
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
-Naturalny peeling cukrowy kokos BioPlantacja Bielenda 270g(ok.80%) -Rozjaśniacz w sprayu Blond Reflex Joanna 150ml(użyty raz) Korektor Cover Stick Essence nr 01 (ok.80%) oddam za to, w szczególności za pogrubione, wszystko,poszukam poza wątkiem a nawet kupie ![]() ![]()
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, a tych wszystkich podkładów jest tak po połowie mniej więcej czy inne ilości?
|
|
|
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
odpisane
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
podeszwe ciezko zmierzyc bo jest obcas
ale bedzie gdzies 27,5 cm ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- a jaka zazwyczaj nosisz wkladke? ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- ok, rozumie nic na sile, moze innym razem pozdrawiam |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Nie musisz robić zdjęc, chciałam tak mniej wiecej wiedziec zeby ocenic wartość kosmetyków
Wydaje mi się że kurtka, płaszczyk i bransoletka to troche za dużo... Mogę oddać płaszczyk i bransoletke i coś mniejszego dodać, gdybys znalazła, a jesli nie to najwyżej z czegoś zrezygnuję....
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Może bez podkładu Pupa? W drugiej kolejności zrezygnowałabym z Essence... Cięzko mi dokłądnie wycenić kosmetyki więc zdecyduj czy 2 podkłady Maybelline+Rimmel+Revlon jest ok, czy mam coś zmienić
![]() Co do płaszczyka - mogę zrobic zdjęcie tylko jestem w 7 miesiącu ciązy i że tak powiem, jestem trochę wieksza niz byłam Tak więc sie nie zapnę itd. Ale jeśli chcesz mogę jutro dodać zdjęcie.
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
odpisane
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
oddam dużo za :
-Podkład Renew&Lift nr 103 Rimmel 30ml(użyty raz,zgubiona nakrętka) -Podkład Pure Liquid Mineral nr 005 Maybelline 30ml(ok.90%) -Podkład Soft Touch Mousse Essence nr 01 16g (ok.50%) Róż Miss Sporty nr o17 prosze o szybka odpowiedz bo podkladu potrzebuje szybciutko jesli cos Ci sie podoba to prosze napisz na pewno sie dogadamy
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Dodaję zatem zdjęcia płaszczyka. Lepszych nie udało mi się zrobić Płaszczyk jest tu nie wyprasowany, normalnie nie ma zagięć matreiału - mogę jeszcze wkleić zdjęcie jak go upiorę i wyprasuję, jesli chcesz.Jak widziałaś w jego opisie, jego stan to bdb-. Minus jest za to, że z tyłu, na dole, ma kilka małych plamek, z których największa jest wielkości kropeczki odciśnietej długopisem. Trzeba się przyjrzeć by to zobaczyć, normalnie przy noszeniu tego nie widać i na zdjęciu nie jestem w stanie tego ująć, mój aparat tego nie łapie ... Piorę jeszcze płaszczyk dla Ciebie i zobaczę, czy to zejdzie. No ale piszę żebyś wiedziała dokłądnie. Poza tym jego stan jest bez zarzutu, nie ma zadnych z zniszczeń materiału, nie przyszywałam nawet sama guzików, są przyszyte fabrycznie itp. Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2010-05-11 o 11:45 |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, w takim razie jak płaszczyk wyschnie to wysyłam
![]() Ale chyba umawiałyśmy się za: -Podkład Renew&Lift nr 103 Rimmel 30ml(użyty raz,zgubiona nakrętka) -Maybelline Pure Liquid Mineral, odcień Light Beige - Maybelline Affinitone - to jest odcień nr 3 tak? bo nie jestem pewna po zdjęciu -Revlon Colorstay Light, nr 030 - to jest ten ostatni na zdjęciu, nie trzeci (trzeci ma chyba kolor 110-ivory) |
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę się zbytnio połapać te dołożyłaś? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1273160918
Jeśli tak to będą na mnie za ciemnee
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
telefon moglabym oddac za :
podklad maybelline, rimmel, essence,lirene, tusz glam, korektor maybelline, rizjasniacz w sprayu i peeling Co Ty na to ?
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
to co mnie najbardziej interesowalo to juz wymienilas wiec dziekuje
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
no jak tak sobie patrze to tlyko te testery z revlona by mi pasowały , a nie będziesz dokładać żadnych podkładów? wiesz co możesz dać fotkę jeszcze tego musu bez pokrywki on jest ciemny??
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
zapraszam na dokładkę
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
witam, interesuje mnie piaskowy sweterek zary i nextu z drugiego watku.
czy one sa nowe czy uzywane? ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- aaa i jeszcze jedno ![]() gdybys mogla to zerknij na metki z jakich tkanin sa zrobione i w jakich ilosciach %
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
bluzeczek-tub brak...
a szukasz czegos konkretnego z kosmetykow, dodatkow itp?
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
z bizuterii moge Ci zaproponowac:
-nowy srebrny krecony lancuszek (metka oderwana, no i lezal sobie samotnie )-kolczyki srebrne z cyrkonia tez nieuzywane przepraszam za jakosc zdjecia...
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
lubie szybkie wymianki
![]() sklad chyba ok, ten nylon mnie lekko przeraza ![]() a sweterka nie mozna wycowafac z aukcji? kiedy sie ona konczy? kolczyki-wkretki trojkaty rownoramienne ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- super - tez lubie szybko ![]() zapraszan na priv w celu wymiany adresow kompleci srebry za dwa sweterki (next, zara - piaskowe )
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-05-18 o 19:27 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

Tak więc sie nie zapnę itd. Ale jeśli chcesz mogę jutro dodać zdjęcie.
Płaszczyk jest tu nie wyprasowany, normalnie nie ma zagięć matreiału - mogę jeszcze wkleić zdjęcie jak go upiorę i wyprasuję, jesli chcesz.