|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub cywilny o 9:00 rano ! Jak zorganizować sobie ten dzień?
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
No więc śniadanie raczej będzie bankowo
![]() Mieszkam w Poznaniu. Nie mam pojęcia jakie atrakcje można zapewnić w okolicy Poznania. Rodzinka jest raczej starsza. |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-04-30 o 14:11 |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co jest ogromnym zaniedbaniem z mojej strony,a na tej Malcie nie ma jakiś atrakcji? albo idźcie do sprawdzonej knajpy gdzie zorganizujecie to śniadanie z deserem i zapytajcie czy nie mają np. jakiegoś pomysłu na uatrakcyjnienie.starsi lubią akordeonistów.. jak jest dobry to ja tez lubię w sobotę byliśmy z mężem na koncercie Galliano - po prostu rozkosz!
|
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
ja proponowałabym śniadanie po ceremonii, potem plener foto z gośćmi, przejazd do jakiegoś uroczego miejsca typu zamek jak już któraś z dziewczyn pisała. Nie wiem czy jest tam jakaś restauracja ale jeśli tak to super byłoby tam zjeść obiad, potem pospacerować. Wieczór jest Wasz
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi znajomi brali ślub cywilny 3 lata temu w duzym mieście i tam mozna było rezerwować termin 3 miesiące przed ślubem i szału na te śluby nie było, terminy i godziny były. Widocznie coś się zmieniło. Myśle że goście bedą po śniadaniu, ja bym chyba zaczęła od toastu i zaraz po tort za jakąs godzinę obiad potem tańce i kolacja. Jesli wszystko zacznie się tak wczesnie to myslę że koło 20 juz będziecie mieć wolne. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Jestem po rozmowie z rodzinką i zdecydowaliśmy że tuż po ślubie NAJLEPSZE będzie :
szampan + tort + ciacho + kawka Później można przeznaczyć czas na rozmowy i ewentualne tańce jak ktoś będzie miał ochotę. Myślę że muzyka będzie w tle grała. Około 13-14 zrobimy obiad. Co po obiedzie to jeszcze nie wiemy. Przewiduję że impreza zakończy się koło 18. Może być? |
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie,
Mam podobna sytuacje, gdyz biore slub cywilny w przyszla sobote o 10.30 rano. Nie jest to najlepsza pora, ale czasem nie ma wyjscia. Tez sie martwie, jak dam rade to wszystko zorganizowac, bedzie tylko najblizsza rodzina, ok 12 osob, wiec powinno byc ok. Myslalam zeby zaczac toastem z szampanem, a pozniej... no wlasnie, ciasto czy jedzenie? Podejrzewam, ze wiekszosc gosci bedzie bez sniadania i nie chcialabym ich faszerowac slodkosciami, myslalam o rosolku na poczatek i jakis przystawkach. Pozniej kawka i ciasto i ok 13-14 jakis obiad. Co o tym myslicie? |
|
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ciekawe jak autorka wątku?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

co jest ogromnym zaniedbaniem z mojej strony,