|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: chyba coś ze mną nie tak...:\
Cytat:
Oki zapytam mnie tez zaczyna to wkurzac ze nie potrafie inaczej chociaz bardzo chce, staram sie i probuje ale nie moge!!ta bezsilnosc... |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny chyba mi się udało
![]() Tak długo na to czekałam.. A więc tak.. podczas gry wstępnej Tż zrobił mi masaż.. mieliśmy pod ręką ten Durex fioletowy no i on posmarował mi plecki, potem schodził niżej.. niżej niżej aż wkońcu zaczął pieścić mi łechtaczkę Poczułam znów te UCZUCIE że chciałam żeby zabrał swoją rękę.. taki silny impuls aż mnie przeszywał a nogi zaczęły drętwieć. I mu mówie żeby może trochę zwolnił, on że ok.. robił to pomalutku delikatnie aż normalnie mrówki zaczęły mi chodzić po całym ciele, zaczęłam czuć taki jakiś błogi stan, potem zaczęło mi się kręcić w głowie.. Trwało to jakieś 2 minuty i mi przeszło.. Potem przeszliśmy już do samego stosunku.. i najpierw jak zwykle nic.. później on dodatkowo zaczął stymulować znowu tak powoli łechtaczkę i znowu zaczęło mi się robić tak jak poprzednio, aż do tego stopnia że myślałam że nie wytrzymam. Przestaliśmy na parę minut żebym doszła do siebie.. I później znowu ale zmieniliśmy pozycję no i znowu to samo ![]() Więcej już nie było.. Ale i tak nie mogę uwierzyć. Dodam że wogle nie myślałam że poczuję coś takiego, pogodziłam się że nie dostane orgazmu skoro przez 7 miesięcy nie dostałam. Byłam odprężona na maksa ![]() Widać los lubi płatać niespodzianki.. Wam też życzę tego
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
i ja również wczoraj miałam orgazm przez duze O ... pierwszy raz... ahh
ale to tez przed to, ze od kilku dni miałam ochotę na seks... jak nigdy
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
gratulujemy
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio sprawdzałam..
próbowałam przemóc nawet to uczucie " weź te łapy natychmiast" ale nie dałam rady... ze mną chyba coś jest rzeczywiście nie tak. W dodatku okryłam ze wcale nie sprawia mi to jakiejś ogromnej przyjemności.. jest fajnie i miło, ale równie dobrze mogłabym podczas tego oglądać telewizję.... także totalnie bez rewelacji... ale to może dlatego że tak bardzo skupiałam się na tym żeby się nie skupiać![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co myślicie?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
-
Edytowane przez valhalla91 Czas edycji: 2017-08-24 o 23:47 |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
mniej więcej mam tak samo! Niby fajnie i przyjemnie, ale jakby się dłużej zastanowić to nic takiego.... a seks u mnie też bardzo lichy.. więc chyba po prostu już mi się te wszystkie zabawy bez szału znudziły. Myślałam nad tym dużo ostatnio.... i sądzę że kobietom potrzeba czegoś więcej niż po prostu czystego aktu seksualnego... my musimy to czuć... musi być fajna atmosfera, musi być czule i pewnie.. przynajmniej ja tak mam. Dlatego myślę sobie czy by nie pogadać z tż właśnie żeby może zorganizował mi jakiś romantyczny wieczór żebym miała okazję się odprężyć i nie stresować.... Co myślicie? Dobry pomysł?
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedyś się przełamała i zaczęła dochodzić do końca, ale zbyt intensywnie jak dla niej - dosłownie ją paraliżowało, nie mogła się ruszyć w trakcie, wyginało ręce i.. ogromny skurcz wszystkich mięśni i ból. więc potem znów nastąpiła u niej blokada i kiedy było już blisko kazała przestać. na skurcze zaczęła łykać więcej magnezu i wapnia i przełamała się i może cieszyć się już w pełni pieszczotami.ja też przerywałam na początkach w takim momencie, ale to dlatego, że myślałam, że to już, że pora kończyć, bo było bardzo intensywne.. ale potem się na szczęście szybko przekonałam jak bardzo się myliłam, że wtedy to nie było to, że dalej jest coś jeszcze ![]() więc pewnie na każdego przychodzi pora w 'przełamywaniu się' i kończy się ona sukcesem
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
....
Edytowane przez valhalla91 Czas edycji: 2016-01-30 o 14:04 |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby więcej takich przyjemnych chwil.
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
-
Edytowane przez valhalla91 Czas edycji: 2017-08-24 o 23:47 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.