![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Drogie wizażanki,czekam na wasze opinie.
Cytat:
![]() "Był pokrzywdzony przez los...jego prawie 5-letni związek się rozpadł." oraz wiara w to, że "Ta osoba wszystko zniszczyła" - najpierw jakiś bełkot w stylu "Ach jakie wszystko było cudowne", potem widać, jak silne to było uczucie, skoro wyszło jak wyszło, ślepa wiara, że Misio biedny i niewinny oraz niemożliwość przyjęcia do siebie, że było się fajnym dopóki dawało się Misiowi tyłka, co może się w końcu znudzić. I klasyka gatunku: "Bo był kochany, to naprawdę dobry facet, tylko uległ presji innej osoby". Oczywiście. Zresztą i tak jak pan będzie miał ciśnienie to znowu napisze,wciśnie głupotę, Autorka na kolanach wróci, będzie seks, Autorka nazwie to wielką miłością i wszyscy będą hepi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedzi wam wszystkim
![]() KONIEC tematu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Estero, muszę Cię zmartwić, bo chociaż nie chcesz ciągnąć tego wątku, pewnie jeszcze będą się tu ukazywać nowe wiadomości.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ktoś rzucił foszkiem bo usłyszał prawdę.
No przykro mi. Zrób coś dla siebie i wyciągnij z tej prawdy wnioski na przyszłość.
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
a ja nawet rozumiem Autorke.
Tez kiedys strasznie sie zakochalam w pewnym chlopaku poznanym na necie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Autorko-najlepsze,co mozesz zrobic to zajmij sie soba. Doslownie i w przenosci. Czasu nie cofniesz. Ja bym cofnela i pokazala tamtemu,ze jak on ma mnie gdzies to i ja owszem go ![]()
Maybe you don't need whole world to love you, you know Maybe you just need one person Edytowane przez Ivi 1988 Czas edycji: 2010-05-02 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.