![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Clinique, Minerały, Biochemia, Essence, Dove, Nivea, płyty Shape z ćwiczeniami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Clinique, Minerały, Biochemia, Essence, Dove, Nivea, płyty Shape z ćwiczeniami
Mi pasuje
![]() ![]() ![]() Aż 10g ryżowego to mi chyba nie potrzeba, połowa tego spokojnie wystarczy, nawet 1/4 ![]() ![]() ![]() Co do głogu to jak sprawdzę ile mam dam znać, najwyżej obydwu Ci odleje i róży, i głogu ![]() Czy 15 czy więcej glikolu i polysorbate też zalezy od stanu buteleczek ![]() ![]() Także wstępnie obie jesteśmy zainteresowane wymianą, a reszta danych ode mnie w poniedziałek i ostatecznie ustalimy wygląd wymiany, tak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Rozumiem
![]() ![]() ![]() A więc ja już jestem, jak się dogadamy do 20.00 to wyślę jeszcze dzisiaj, mam awizo i list do innej wizażanki do wysłania, więc i tak będę na poczcie ![]() A więc tak rozmaryn i owies nie powalają wielkością: - rozmaryn - 2,5ml - 1,05g - jako że jest taka ilość to oddam Ci całość ![]() ![]() - owies - też 2,5ml - 1,85g - oddam całość ![]() EDIT: - gliceryna ~10ml = ~12g wszystko co mam oddaję ![]() - polysorbate80 - 15ml - hydrolat z róży stulistnej - 15ml - hydrolat cytrynowy - 15ml - glikol propylenowy - 20ml - masło z mango ~5g - kwas salicylowy ~9g w pudełku, też oddaję wszystko co mam - alantoina - 3g - 4,35ml - kwas migdałowy - 5g - 6,25ml - wersenian dwusodowy - 1,5g - 1,2ml - trochę więcej mi się sypnęło ![]() - d-pantenol - całość oddaję, ~7,5ml - ~9g - tu też to wszystko co mam ![]() Masy, które są podane w gramach są przeliczane z wzoru, bo nie mam wagi, więc możesz też przeliczyć i sprawdzić czy dobrze jest ![]() ![]() Wszystkie płyny są w buteleczkach, ew fiolkach, a proszki większość w strunach, bo pudełeczek brak ![]() ![]() Zerknij chyba wszystko wypisałam, jak coś pominęłam to daj znać ![]() Edytowane przez Kathja Czas edycji: 2010-05-10 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Pasuje
![]() Oj, musimy się wykosztować na priorytet, bo niektóre półprodukty trzeba przechowywać w lodówce, więc lepiej żeby szybko do niej dotarły, a nie leżały nie wiadomo gdzie ![]() Popodpisywałam ![]() ![]() Poproszę adres na PW ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Zapakowane ![]() Pójdzie jutro rano, jak wstanę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Wysłane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
![]() interesuje mnie pare próbek z EDM - znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Super, a ode mnie doszła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Dostałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za paczuszkę ![]() EDIT: Ale malutka pomyłeczka zainstniała: bo ja chciałam Lumiere tylko light neutral i light beige, a Ty mi wrzuciłaś wszystkie ![]() ![]() Edytowane przez Kathja Czas edycji: 2010-05-14 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Dziękować w takim razie
![]() ![]() A kolory na kreskę BOSKIE ![]() Nie ma pośpiechu ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
hej,
cos za bibulki matujace, tonik 2 Clinique, brazowa kredka long lasting, Biosilk Thickening Conditioner- odżywka, miniaturka? pozdrawiam ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
hej, teraz sobie przypomnialam, ze serum Eveline wziela niestety moja siostra
![]() znalazlabys cos jeszcze u mnie do balsamu Perfecta i masla Mineral Care za wszystkie rzeczy co wymienilam (tonik Clinique, bibulki, kredka, biosilk thickening)? jaki kod jest tego toniku? pozdrawiam ![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
a znalazłabys cos jeszcze za maselko, bo jedna wizazanka nad nims ie zastanawia? pytam sie i jednej i drugiej z was, bo moze dla ktorejs z was nie jest to pilny nabytek
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- mucia jeszcze nie odpisała, wiec na razie czekamy. pozdrawiam ![]()
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
hej, a zalezy Ci na maselku, bo grejfrutowe czy na maselku maselku? bo mam jeszcze waniliowe
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
hej, niesetety nie mam peelingu. Pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.