![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie dla nastolatek
1. 165cm
2. 17 3. 72kg 4. 12kg 5. Chcę być zdrowsza i ładnie wyglądać 6. 26 Próbuję nie jadać słodkości i fastfoodów. Jadam 5 posiłków. Po 17.30 nie sięgam po jedzenie. Edytowane przez aguxagulska Czas edycji: 2010-05-16 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
1. ok 177 (nie wiem dokladnie )
2. 15 3. 67,6 4. 6,6 kg (do 61 kg) 5. lepiej wygladac na lato ![]() 6. 21,7 Mam nadzieje ze powoli ale do wakacji dam rade ![]() *Nie jem slodyczy *chodze na kalanetix 2 x w tygodniu *jak bedzie cieplo biegam
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Duuuużo się nas zrobiło.
NIe mam siły do słodyczy. Ciągle je jem. Ahh, pozostaje mi chyba wziaźć za ćwiczenia na mięśnie i ujędrnianie, bo w sumie to nie wyglądam źle. NIestety nie mam mnie od jutra do 30 maja. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a normalnie nie powinno sie jesc na 2-3 h przed spaniem a bialko mozna zjesc pol h przed spaniem
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
1. mam 160 cm wzrostu
2. 16 lat 3. ważę 58 kg (było 60) 4. chcę schudnąć 8 kg do września 5. idę do liceum i chcę dobrze wyglądać 6. mam BMI 22,5 od miesiąca nie jem słodyczy, jem 6 małych posiłków dziennie, ruszam się, unikam tłustych potraw. ogólnie stosuję się do zasad zdrowego odżywiania. poza tym jestem wegetarianką |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
1. ile masz wzrostu?
2. 14 3. 56 4. chce dojść do 48 czyli 8 kg 5. chce szczuplej wygladac , poprawic tym samym samopoczucie , i zrzucic tluszcz z brzucha i ud . 6. 20.8 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny !
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
1. 158cm
2. 52kg 3. Chce dojść 45kg 4. Chce wprowadzić zdrowe nawyki, lepsze samopoczucie, ujędrnić ciało. Dieta już trwa. 5. 21.1
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Moje - lipa.
Ale naoglądałam się Goka Vana "Jak pięknie wyglądać nago" i uważam, że mam dobrą figurę, tylko że tak kilku kilogramowa nadwaga źle działa na moje kolanka... Chwilowo jestem przeziębiona. A jak jestem przeziębiona, to prawie nic nie jem, tylko słodycze. Pozdrawiam. P.S. kiri_miri - za dużo chcesz zrzucić i będziesz miała niedowagę, Tak samo Tynusia - za dużo, będzie niedowaga. Proszę rozsądniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
W sumie powiem wam , że ta waga to nie jest tak do końca określona
![]() Bardziej liczą sie wymiary ciała ![]() Bo ktoś schudnie 5kg i nic nie widać praktycznie a ktoś będzie wyglądał jak nikta. Jak coś to odchudzam się zdrowo z poradami dietetyka ![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
u mnie nie tak zle, ale zbliza sie okres i moj organizm zatrzymuje wode... jem tyle ile trzeba, codziennie cwicze i staram sie jak najwiecej ruszac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
dokładnie. ja też już nie biegam, bo w błocie nie mam zamiaru się paprać. ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Moje odchudzanie leży i kwiczy
![]() Deszcz leje, a ja nabiera kilogramów... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Podpisuję się pod koleżanką. ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
a co ma pogoda do diety
![]()
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
do diety pogoda może nic nie ma, ale do treningu już tak
![]() miałam pojeździć dziś na rowerze ale ta pogoda mnie zniechęciła ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
potancz sobie, sciagnij filmiki z areobikiem czy cokolwiek jest milion mozliwosci ![]() nawet w domu postprzataj - wyszoruj lazienke z kamienia czy zrob porzadek w szafie kazdy ruch sie liczy
zapraszam na moj blog ![]() Moje kąciki na forum ![]() Moje decoupage Moje haftowanie Zakątek Kreatywnych Kobiet "Turkusowy Hamak" Edytowane przez Emila3000 Czas edycji: 2010-05-18 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, tak wlasnie robie, ale i tak wolalabym isc na rower na przyklad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
mmm czemu tu tak cicho?
![]() a więc witajcie jestem tu nowa ![]() 1. 167 cm 2. 17 3. ok 56,2 kg 4. hmm z 6 kg 5. zgrabne koleżanki no a przede wszystkim chce się dobrze czuć w swoim ciele i nie wstydzić zakładać krótkich spodenek itp itd 6. yyy 20,1 Ja jestem od 2 tyg na diecie proteinowej dr Dukana i schudłam w I fazie 2 kg, którą skończyłam w środę. Teraz nie wiem ile ważę bo musiałam oddać wagę, która była pożyczona ![]() a na dodatek staram sie chodzić 2, 3 razy w tyg na basen, jakieś ćwiczonka w domu i jak pogoda się poprawi to rower! <3
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
1.158
2.17 3.53 4.48 5.Chce wygladac ladnie i czuc sie dobrze w moim ciele ![]() Trzy tygodnie temu moja waga wskazywala 56kg.Przestalam jesc slodycze,pizze,zapiekanki ,frytki .Przez 3 tygodnie schudlam 3 kilo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Dołączam się również do odchudzania. 1. 166 2. 17 3. 77 4. Do wakacji 70 potem 60. 5. bikini, plaża, lato, r. 34 5. 27.9 ;/ Moje próby odchudzania zawsze kończyły się mniej więcej po tygodniu. Odchudzanie zacznę od jutra - tzn. od dzisiaj ;D Zamierzam postawić na ograniczenie ilości posiłków oraz na ruch. Trzymajcie za mnie kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Hej, mogę się dołączyć? ;*
1. 163 cm 2. 17 (już niedługo 18 ![]() 3. 65 kg 4. około 14 kilo 5. Chcę wcisnąć się w mniejsze ciuszki, no i jadę ze znajomymi nad morze, więc muszę się jakoś prezentować w bikini :P 6. 24.5. Bmi jest prawidłowe, ale wiadomo, jak to jest- każdy am inną budowę ciała. Moje nie jest takie, o jakim marzę :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
1.ok.160
2.17 3.tak ok.56 ![]() ![]() 4.narazie do 50..a potem 47 ![]() ![]() 5. moje dwie przyjaciółki które wyglądaja jak patyki..i chce się dobrze czuć w swoim ciele ![]() 6.21.87 mam szczupłe nogi ale chciałabym sie pozbyć tłuszczyku z bioderek ![]() ![]() Edytowane przez patrycja2041993 Czas edycji: 2010-05-22 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
patrycja2041993 nie da się schudnąć tylko z jednego miejsca, jak już spalasz tłuszczyk, to wszędzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Witam wizazanki
![]() Mam nadzieje, ze jeszcze trwacie w postanowieniach i postanawiam sie przylaczyc ![]() 1. 165 cm 2. 17 3. 60 kg 4. 5 kg 5. chce udowodnic sobie, ze mam silna wole i potrafie to zrobic! dotychczasowe zmagania konczyly sie fiaskiem - ale zamierzam to zmienic. 6. 22 Mam talie osy: biust ok, plaski i wyrzezbiony brzuszek (aerobiczna 6 Weidera), niestety uda i lydki tragiczne... Zaczelam jezdzic rowerem - slyszlam, ze przynosi bardzo dobre efekty. I jakie bylo moje zdziwienie, gdy dzisiaj zmierzylam uda - z 54 cm, dzieki rowerkowi, mam teraz 52 cm - w ciagu tygodnia ![]() No i 58,5 kg na wadze ![]() Jak dla mnie - motywujace ![]() No i marza mi sie krotkie spodenki bez krempacji, ahh. Oprocz cwiczen na rowerze: nie jem bialego pieczywa, tylko pelnoziarniste, slodycze (jakis batonik czy kawalek ciasta) tylko raz w tygodniu - niedziela, slodkie lenistwo przed TV, no i oczywiscie zero fast-foodow. Do tego 3 razy w tygodniu skakanka - 15 min + brzuszki - codziennie (min. 150). Jak widac, niewiele wyrzeczen, a efekty zadowalajace ![]() Edytowane przez Schwarmerin Czas edycji: 2010-06-30 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
1. 177 cm
2. 16 3. 70 4. 5-10 kg, zależy jak bd wyglądać 5. chcę z łatwością kupować spodnie i bluzki (przede wszystkim spodnie) i pozbyc się tego ogromnego brzucha 6. oblicz sobie;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
![]()
168 cm
15 68 kg 13 kg Takie mega krótkie spoodenki i bikini w lato. Chce ładnie weglądac dla mojego Mena ;D i te modne ciuchy, obcisłe bluzeczki i spodnie... Mmmm.... Chce być sexi a nie kupą tluszczu 24,09 Mam okres teraz to pewnie dlatego przytylam 2 kg. bo wczoraj bylo jeszcze 66. a tak to staram sie jezdzic na rowerze czy pobiegac w miejscu.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Zapraszam was serdecznie do tego forum https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post31635398 w walce ze zbędnymi kilogramami. Możesz liczyć na pełną motywacje i wsparcie. Jest to podobne forum dla nastolatków, postanowiłam ten temat odświeżyć
![]() ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
1. 169
2. 16 3. 55kg 4. 5kg 5. chce miećplaski brzuszek, zgrabne nogi i sie podobać ![]() 6. 19.3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.