![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
i nie ukrywam, ze moj portfel sporo ucierpial na tym, bo pudry przy filtrach kosztuja ok 100 zl... Teraz znow sie napalam i wszystkich wkoło bede urabiac ![]() Takze uwazajcie ![]() Mandy, ja tez pisalam rozszerzona z historii. Z jednej strony uczylam sie na biezaco, a z drugiej powtarzalam wszystko od poczatku. Nasza nauczycielka dawala nam cwiczenia podobne do tych z matury - podpisywanie mapek, teksty zrodlowe itp - to tez bardzo pomagalo. Najlepiej zrob sobie plan co do kiedy masz powtorzyc i systematycznie dzialaj. Jak sama wiesz material jest przeogromny. ja w sumie nie zdazylam wszystkiego przerobic. I tylko sie modlilam, zeby nie dali tego, czego nie umiem - nikomu nie polecam ![]() Chociaz w sumie rozszerzona to wlasciwie w wiekszosc materialy zrodlowe - jakies teksty uchwal czy innych dokumentow... Wiec to tez trzeba cwiczyc. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-05-10 o 16:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-10 o 16:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() w nowym wątku! Ja też uwielbiam słoneczko chodzę nawet na solarium czasami.. choć nie powinnam ![]() Mandy z tego co pamiętam to Ty też mówiłaś że chodzisz ( chyba często;>) powiedz mi stosujesz jakieś kremy jak już tam jesteś? ![]() A miłości Twoich rodziców tylko pozazdrościć.. ![]()
#35 |
Zakorzenienie
|
mam 20 lat i TŻ młodszego o 2 lata.
Jesteśmy razem ponad rok i oczywiście, jestem okropną zazdrośnicą! Choć muszę przyznać, że na początku było duuużo gorzej, strzelałam fochy o każdą głupotką, aż mi głupio teraz, jak sobie przypomnę. Na szczęście, mój TŻ jest dość cierpliwy i mimo młodego wieku nie raz dojrzalszy ode mnie, dzięki niemu powoli walczę z przesadną zazdrością i fochami. ![]() widzę, że rozwinął się temat opalania - uwielbiam wygrzewać się na słonku ! niestety, aktualnie u mnie strasznie leje i o słoneczku można pomarzyć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Ale deszcz leje, pioruny walą
![]() ![]() Dziewczyny! Za 3 dni mam rocznicę, masę nauki i pracę w pt i sob. Nie mam BLADEGO pojęcia, co zorganizować/kupic/zrobić z tej okazji? ![]() ![]() ![]() A co do filtrów i opalania. Miałam parę przymiarek, ale wszystkie bieliły mi twarz i wyglądałam jak albinos ![]() ![]()
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko się zameldować
![]() Sweet, fajna robota ![]() Miłego wieczorku, dzisiaj już mnie (chyba) nie będzie, więc bawcie się dobrze, ale nie piszcie zbyt wiele ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#39 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja nie stosuję żadnych filtrów do opalania ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o kremy do twarzy, to póki co nie używam, bo leczę blizny i smaruję na noc twarz takimi ziołami... Na solarium też twarzy nie opalam, tylko zasłaniam ją bluzką. Jak zmyję makijaż to śmiesznie wyglądam :/
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2010-05-10 o 17:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Mandy - ja też zazdroszczę takiej miłości rodziców, niestety, moi rodzice się rozstali 2 lata temu
![]() ale wciąż wierzę w taką wspaniałą miłość. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
No nic... koniec tego dobrego
![]() ![]() ![]()
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
ja nigdy nie byłam na solarium, ale planuje się wybrać, bo jestem blada. ;e
w ogóle, a propo solarium przypomniała mi się taka historia, jak moja znajoma w gimnazjum wybrała się na solarium w... okularach przeciwsłonecznych. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam bardzo jasną karnację ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() ja nad Morzem widziałam ratowniczkę. ![]() ![]()
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
w nowej czesci
![]() ![]() ![]() ![]() witam mojego Swirusa ![]() hoppipolla rowniez ![]() ja po rozmowie z TZ. Nie bardzo wiem od czego zaczac... Wysiadl z autobusu ja do niego ze musimy porozmawiac a ten spoko tylko o czym. Mowie ze o wczorajszej sytuacji i ze nie rozumiem tego jego ukrywania. Popatrzyl i 'kasuje esy raz na jakis czas to wiesz bo sama mnie o to prosisz... ona mnie poprosila zebym usunal bo nie chciala zeby ktos przeczytal, nie wiem czy miala na mysli ciebie czy ogolnie po prostu spelnilem to o co mnie poprosila' Domyslilam sie o czym rozmawiali... i nie dziwie jej sie ze chciala to ukryc i dlaczego poprosila go o skasowanie esow. Ja dalej o co chodzilo z tym ze nie chcial telefonu odebrac. Okazalo sie ze mial goscia... nie mogl mi napisac ze nie moze rozmawiac czemu? nie wiem. Kolega przyjechal z zagranicy siedli zaczeli pic. OK rozumiem. Dalej pytalam czy mu sie podoba. Powiedzial ze troche tak, bo jest ladna i przeciez nie powie ze jest brzydka. Zapytalam czy jej ufa. Powiedzial ze jesli jest sytuacja po ktorej mozna zaufac to zaufa, jesli taka sie nie przydarzy nie ufa. Zapytalam o relacje, powiedzial ze czysto kolezenskie jak z kazda inna dziewczyna. Eh. Takze oczyścił sie z zarzutów. Nie, nie ufam mu w pelni. gdy jest po za zasiegiem mojego wzroku to po prostu wrrr... No to chyba wszystko jasne co do mojego TZ... co do mojej przyjaciolki hm.... skonczy sie rok szkolny i sypnie nam sie przyjazn ot tyle. I mysle ze to najlepsze z mozliwych rozwiazan. Nie wiem jak wy sadzicie o tym? Nawet nie chodzi mi o mojego TZ ale o to przyjaciolke, co moglabym zrobic jak do niej dotrzec zeby zrozumiala mnie o co mi chodzi... zreszta nie tylko mnie ale to swooja droga.. Przepraszam ze wam nie odpowiadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spójrz, Twój TŻ pisze sobie jakieś smsy z rzekomą przyjaciółeczka, która mu się podoba, "bo przecież nie powie, że jest brzydka". Kasuje je, bo ona nie chciała, żeby je ktokolwiek czytał, ojej jaki on dobroduszny... ![]() Obserwuj TŻta. Powinnaś ukrócić im te kontakty. Mam wrażenie, że co by TŻ nie powiedział, to Ty mu powiesz "Ok rozumiem, niech pije i nie odbiera moich telefonów, niech mu się podobają inne, niech z nimi pisze i to kasuje" ... Przykro mi, że trafiłyśmy na takich ![]() Mój oczywiście nawet nic nie napisał o spotkaniu, choć obiecywał , że mi powie, czy się widzimy, czy nie. A niech spada... ![]()
![]() |
#49 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowej czesci
![]() Mandy twoj tz jest niepowazny. Skoro obiecal ze napisze czy sie spotkacie czy nie to powinien tak zrobic! ale on zdaje sobie sprawe ze siedzisz i czekasz i w ten sposob nigdzie nie wyjdziesz z nikim sie nie spotkasz. no bo przeciez dlaczego mialabys zaplanowac sobie fajnie dzis, Ty masz siedziec w domu pod komorka i czekac ![]() u mnie burzaaaaaaaaa ![]()
#53 |
Zakorzenienie
|
ehm, szkoda, że nawet nie będziesz miała okazji mu odmówić spotkania, bo z tego co czytałam, on sam Ci nic nie proponuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kontakt obserwuje... i bardzo uwaznie... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Własnie jak bylam w szkole to obiecal, ze mi napisze, co ze spotkaniem. A tu nic.........
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
oo widzę nowa część
![]() dziewczyny coś we mnie pękło... napiszę o tym zaraz w klubie...
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
heh, sluszna uwaga.
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
przykro mi Mandy, że tak to ujęłam, ale chyba coś w tym jest.
spróbuj któregoś dnia rano napisać mu, zamiast pytania czy się dziś widzicie, to coś w stylu, że dziś spotykasz się z xxx (jakaś koleżanka np), może to jakoś na niego zadziała? |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smutno mi się zrobiło przez to wszystko. ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
jak tak czytam niektore z histori, i nie tylko z tego watku, to mysle sobie, ze jestem okropna zolza.... gdy ktorys z mich exow choc leciutko nadszarpnal mojego zaufania to musial sie niezle nagimnastykowac, natlumaczyc zebym wybaczyla... nie potrafilam powiedziec "ok rozumiem" tylko byly ciagle pytania, normalnie niczym przesluchanie, i gdy byl ewidentyny blad faceta nigdy nie wmawialam sobie "to moja wina, to przez mnie, Misiu jest niewinny", ale to nie znaczy ze nie potrafie sie przyznac do bledu... jestem taka osoba ktora nie da subie w przyslowiowa kasze dmuchac... ale chyba mi z tym dobrze...
ehh takie mnie przemyslenia naszly... chyba dlatego, ze juz w ktorej sytuacji widze ze facet powie jedno slowa a dziewczyna juz mu wierzy i szuka winy w sobie (nie pije tu do zadnej z Was ![]() Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-05-10 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.