|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jakich użyć słów?
dziewczyny,wydaje mi się, że on spotyka się z jakąś inną, a przynajmniej jakoś specjalnie nie kryje się z tym, że jakaś tam wpadła mu w oko, ale rozmawialiśmy o tym pół żartem pół serio....czy to jest wzbudzanie zazdrości? bo jestem zazdrosna,ale nie przyznam się do tego.
jestem bliska tego,żeby mu wszystko powiedzieć co czuję i myślę....a w najgorszym wypadku wszystko napisać w liście, i jeśli on nas nie widzi razem to przynajmniej będę wiedziała w którym iść kierunku,zainteresować się kimś innym, bo teraz o innym myśleć nawet nie mogę... czy to dobra taktyka? |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
pistaacjaa, nie trzeba ( moim zdaniem
) jakiś górnolotnych słów...Ja pamiętam sobie, jak wyznałam miłosć mojemu obecnemu mężowi. Byliśmy kolegami ze szkoły. Kiedyś siedzieliśmy razem, nikogo opócz nas nie było, a ja powiedziałam: wiesz, bardzo cię lubię i się uśmiechnęłam. Uścisnęłam mu też dłoń. A jemu to wystarczyło, zrozumiał I od tamtej pory byliśmy parą. Jeśli on też cię kocha, to zrozumie nawet takie zwykłe przesłanie ![]() Pozdrawiam!
"Wszyscy mężczyźni są tacy sami, mają tylko różne twarze, żeby można było ich rozpoznać." - M.Monroe ![]() Domowe przepisy na kosmetyki do makijażu- pudry, szminki, błyszczyki... https://wizaz.pl/forum/showthread.php |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj spędziliśmy razem wieczór,oglądaliśmy "wichry namiętności" (tacy romantycy z nas ) w trakcie coś tam gadaliśmy, zapytał się mnie czy go lubię, heh, a ja na to,ze bardzo go lubię, on się uśmiechnął i powiedział , że on mnie też )))) ale on chyba nie zrozumiał, jak to miało miejsce u Ciebie Capuccino![]() chciał,zeby go przytulic, bo czuje sie taki samotny.. nie wiem jak go rozeznać, wypytuje się czy spotykam się z kimś, ale po co? poza tym stwierdził, że u mnie czuje się tak dobrze jak u siebie w domu
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieeeto, zapraszasz go, robisz się na bóstwo - ale tak, żeby było widać, że coś jest inaczej
- stawiasz na stole wino, włączasz fajną muzykę i mówisz, że Ci się dziś taki romantyczny nastrój włączył. A potem już z górki "Miły wieczór z miłym facetem, może jakiś filmik, a może pogadamy o życiu, co dla Ciebie ważne, szmery - bajery", jak nie złapie, to znaczy, że coś nie gra. Bo dziewczyna w kiecce + wino znaczy tylko jedno (w żadnym wypadku piwo - piwo piją kumple:P)
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
to co z tymi sygnałami ?
Edytowane przez pistaacjaa Czas edycji: 2010-05-17 o 21:39 |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
To chyba na dobrej drodze jesteście
nic na siłę już się przytulacie, lubicie :P heh wyobrażam sobie z jakim akcentem jak słodko sie o to pytaliście Tak jak ktoś wyżej pisał powtórzcie ten wieczór kupcie winko jakieś na wyluzowanie i samo wyjdzie Z tego co piszesz to fajna parka z was będzie, ale nie chce zapeszać bo mnie to już nic nie dziwi, ale wierze że wam się uda
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
no on w tych pytaniach jest słodki...łatwo mu to przychodzi, prosto z mostu, sadzę, że taki otwarty jest nie tylko do mnie....
ale chyba jak się ludzie lubią to już jest coś.... |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

) jakiś górnolotnych słów...Ja pamiętam sobie, jak wyznałam miłosć mojemu obecnemu mężowi. Byliśmy kolegami ze szkoły. Kiedyś siedzieliśmy razem, nikogo opócz nas nie było, a ja powiedziałam: wiesz, bardzo cię lubię i się uśmiechnęłam. Uścisnęłam mu też dłoń. A jemu to wystarczyło, zrozumiał 
) w trakcie coś tam gadaliśmy, zapytał się mnie czy go lubię, heh, a ja na to,ze bardzo go lubię, on się uśmiechnął i powiedział , że on mnie też
"Miły wieczór z miłym facetem, może jakiś filmik, a może pogadamy o życiu, co dla Ciebie ważne, szmery - bajery", jak nie złapie, to znaczy, że coś nie gra. Bo dziewczyna w kiecce + wino znaczy tylko jedno
(w żadnym wypadku piwo - piwo piją kumple:P)