![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
<3
![]() _mandarynka - haha, moje dziecko słońca <3 dziękuje. ![]() nie wiem jak się nazywasz.. ale wiem, że istniejesz a teraz siądź, bo wiesz już jak ze swoim życiem porozmawiać po cichu, po mału, najpiękniej.. zniknę jak deszcz,
w dalekich siwych włosach drzew i nie odnajdziesz mnie
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-05-15 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
latin - <3.
+ jeszcze więcej weeeny Robaczki. ![]() Mam sześć różnych uśmiechów. Pierwszy, gdy coś mnie naprawdę rozśmieszy. Drugi, gdy śmieje się z grzeczności. Trzeci, gdy snuje plany. Czwarty, gdy śmieje się sama z siebie. Piąty, gdy czuje się niezręcznie. I szósty, gdy.. Szósty, gdy Cie widzę.
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oceniasz okładkę a treść rzucisz jak podartego misia w kąt.Mnie się kocha lub nienawidzi.
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Witam w nowej części ![]() ![]() Wiesz skarbie co to jest obsesja? Ja właśnie to czuję do Ciebie. Moje serce tęskni do tego czego nigdy mi nie dasz... Klucz do Twoich uczuć. Takie małe wielkie moje nieszczęście mieszczące się w zakamarkach serca. I gdyby tak można było wyrzuć nieużyteczne serce. I będę cholernie szczęśliwa za Ciebie. Znów pytasz się o sens. Nie moje, ale podoba mi się: "Co by było, gdyby twarz człowieka mogła dokładnie wyrazić całe wewnętrzne cierpienie, gdyby zobiektywizowała się w akcie ekspresji cała wewnętrzna męka? Czy moglibyśmy jeszcze rozmawiać ze sobą? Czy nie musielibyśmy wówczas mówić, zakrywając rękoma twarz? Życie byłoby praktycznie niemożliwe, gdyby owa nieskończoność odczuć, jaką w sobie nosimy, uzewnętrzniała się w rysach twarzy. Nikt nie miałby już odwagi przejrzeć się w lustrze, bo w groteskowym i tragicznym zarazem? wizerunku twarzy stapiałyby się w jedno plamy i wstęgi krwi, rany, co nigdy się nie zabliźnią i strugi łez, co nigdy nie będą powstrzymane"
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Myślę, że powinnam zapisywać każde słowo,
które wypowiadasz. Nie chcę zapomnieć. - Opowiedz nam coś o sobie. - Dzień dobry, jestem miłość moją matką jest pomyłka a ojcem przypadek, mówić dalej? Któregoś dnia podejdę i skradnę Ci pocałunek, a Ty nie będziesz umiał skłamać, że Ci się nie podobało. czemu można powtórzyć zapamiętaną melodię, a nie można tego zrobić z zapamiętanym uśmiechem? - dobranoc. - dobranoc. tęsknisz za nim? - dobranoc. - to znaczy, że tęsknisz. - CHOLERNIE TĘSKNIĘ CHOĆ WIEM, ZE NIE POWINNAM.. Nazywali go człowiekiem. Chociaż serca nie miał.. Nieodpowiedni faceci nigdy Cię nie skrzywdzą, w przeciwieństwie do tych odpowiednich. Ci to prawdziwi zabójcy. dzięękuję za pochwały z poprzedniej części . <3 ![]()
#36 |
Przyczajenie
|
Mężczyznę można "wykastrować" jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem.
Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny - w puszystej kobiecie jest szczupła kobieta i mnóstwo czekolady "...kocha dotyk ciepłych chrap szukających w dłoniach kostek cukru." ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() i dla Ciebie mogę nawet stanąć na głowie i zaklaskać uszami. jesteś kimś o wiele ważniejszym niż partnerem życiowym. + myslałam, że to jakaś pomyłka z tą nową częścią ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Nie lubię prosić, sama potrafię wszystko osiągnąć.
Każdy ma swój świat, każdy ma swoje problemy. Często sami sobie zadajemy ból.
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nobody dies virgin. cause in the end, life fuck us all [/QUOTE]/ nikt nie umiera dziewicą. bo w końcu życie pieprzy nas wszystkich./ oszalałam na waszym punkcie słoneczka ![]() a te wyżej zabieram, mam nadzieję że się nie pogniewacie. ![]() Paralogiczna - wzajemnie
![]() Siatkarka18, without_demur - jeszcze się głupio pytacie. ![]() że tęskniłam, to oczywiste. ![]() ________ czasem chciałabym być takim dzieckiem szczęścia, które widzi świat tylko w kolorach tęczy.
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
no, weny Pierniczki, weny
![]() + dziękuję za wszystkie pochwały jeszcze z poprzedniej części. ;** latin, otojest, _mandarynka, chocapic, TiS - jak zwykle wspaniałe. <3 ![]() _____ trochę padał deszcz i było z lekka mglisto w mojej głowie. teraz Ciebie jest pełno. przecież ma pełno mnie, czego chcesz więcej ? o Boże, kolor pomarańczowy znów migocze w mojej głowie, poliki pieką od nadmiaru wrażeń, pocałowałeś ją, ją, nie mnie! och, to za dużo jak dla mojego serca. nie zniosę ich wzroku, patrzą się na Ciebie jakbyś... jakbyś obiecał im pączka. a przecież to mnie obiecałeś siebie. mówiłeś - 'takie jak Ty nie mogą być same'.
#41 |
Zakorzenienie
|
nawet nie wiem kiedy te motylki odleciały.
na jakiś czas Was opuszczam ! ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-15 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Pomyślałam, że mnie potrzebujecie. ![]() latin, borowiczanka, _mandarynka, kreskowa i wszystkim, które o mnie nie zapominają, dziękuję ![]() + _Panna_Migotka_ masz mnie 4ever. ![]() ___ Prócz telefonu, tapety i pulpitu komputera,
prócz stu folderów i 5 ramek, mam Cię gdzieś jeszcze. Najtwardsze łzy twardziela, jak silny płacz słabego. chcę tylko dojść do Ciebie, nic więcej. Bijesz życie w twarz i złościsz się na los, że nie stworzył Cię inaczej. Najbardziej żałowała w sobie tego, za co przeprosić nigdy nie umiała. Więc zabierz wszystko, co dałeś. Dałeś zbyt wiele za mało.
#43 |
Zakorzenienie
|
no, weny Pierniczki, weny
![]() + dziękuję za wszystkie pochwały jeszcze z poprzedniej części. ;** latin, otojest, _mandarynka, chocapic, TiS - jak zwykle wspaniałe. <3 ![]() _____ trochę padał deszcz i było z lekka mglisto w mojej głowie. teraz Ciebie jest pełno. przecież ma pełno mnie, czego chcesz więcej ? o Boże, kolor pomarańczowy znów migocze w mojej głowie, poliki pieką od nadmiaru wrażeń, pocałowałeś ją, ją, nie mnie! och, to za dużo jak dla mojego serca. nie zniosę ich wzroku, patrzą się na Ciebie jakbyś... jakbyś obiecał im pączka. a przecież to mnie obiecałeś siebie. mówiłeś - 'takie jak Ty nie mogą być same'.
#44 |
Raczkowanie
|
hotiie tęskniłam za Tobą<333
___ Dzień dobry, a gdybyśmy się nie spotkali: dobry wieczór i dobranoc. Tańczyłeś kiedyś z diabłem w świetle księżyca. Całe życie jest szansą. |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
dreams_x33-no jasne, że nie. bierz co chcesz.
![]() No i odwrócił mi niebo do góry nogami .
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
![]() 19-nastka ![]() ![]() Your touch Your taste Your breath Your face Your hands Your head You're sweet Your love Your teeth Your tongue Your eye You're mine Your lips You're fine You're heaven on earth <3 ( twój dotyk, twój smak, twój oddech, twoja twarz,
twoje dłonie, twoja głowa, jesteś słodki, twoja miłość, twoje zęby, twój język, twoje oczy, jesteś mój, twoje usta, jesteś niezły, jesteś niebem na ziemi )
![]() Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-05-15 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
jaki kolor radość ma, powiedz mi barwę, pomaluję nia swój świat
Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko niedomyślni mężczyźni Tyle razy chciałam policzyć gwiazdy, zawsze wychodzi o jedną za mało Ja wezmę klej i posklejam serce, Ty weź kredki i dorysuj mu uśmiech Lubię Tak Całymi Dniami Sączyć Sobie Czas Kroplami.
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym
![]() Weny kochane! ![]() _____
Kilka drinków później już nie jesteś taki grymaśny, gdy znikające światła przenoszą cień na Twoją nową zdobycz. Zatapiam marzenia głęboko pod skórę. Palę trochę więcej rano, piję trochę więcej wieczorami, chcę więcej spokoju nocą. Spalę Twoją duszę.
#49 |
Przyczajenie
|
kocham Twoje kocham.
jest już za późno. nie śpię. wiem, że nie napiszesz. ale mimo to będę czekać. przecież noc zaraz się skończy, przecież kiedyś wstanie dzień... wszystko co robię, robię tylko dla Ciebie. jesteś moją jedyną motywacją. za każdym razem kiedy łapiesz mnie za rękę czuje to samo, niech to się nigdy nie kończy.
Edytowane przez ZaczarowanyPierniczek Czas edycji: 2010-05-15 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
![]() And when the stars are falling I'll keep calling I will still love you And when your dreams are fading I'll be waiting I will still love you <3 (I kiedy gwiazdy zacznają spadać Nie przestanę wołać że ciągle Cię Kocham I kiedy Twoje marzenia wyblakną Ja będę czekać I ciągle Cię Kochać) *** I love to hear you say that you love me With words so sweet And I love the way with just one whisper You tell me everything <3 (Kocham cię słuchać kiedy mówisz że mnie kochasz
Takimi słodkimi słowami I kocham ten sposób z tylko jednym szepnięciem Mówisz mi wszystko)
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
dziękuje bardzo za pochwały w starym wątku
![]() ![]() ________ Jesli zakłócasz własny rytm zycia, tworzysz w nim pustke. Potem, zeby ja wypełnic, zaczynasz oczekiwac i wymagac coraz wiecej od swojego partnera. Mezczyzni nie reaguja na słowa. Reaguja na brak kontaktu. W przyjaźni dwoje ludzi, jedno obok drugiego, unoszą razem ręce, by odnaleźć to, czego w pojedynkę nie mogą dosięgnąć. nie dbam o wczoraj, czas biegnie od nowa a jeśli widzisz mnie z papierosem, już wiesz, że sobie z czymś nie radzę. Są chwile w życiu człowieka kiedy po prostu ma ochotę wejść do małego czarnego pokoju, krzyknąć "kur**" i wyjść. ja w końcu pękne, wybuchne, roz***e coś lub kogoś, ja już nie mogę, nie daje sobie rady. nie mogę. mam DOSYĆ! dosyć.. Myślę, że mieć cię w dupie to najwięcej co mogę dla Ciebie zrobić. zabijam wzrokiem bez ograniczeń, przeklinam i krzyczę kiedy tylko chcę, robię co chcę nie tylko to co mogę, więc się odpieprzcie! |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
mój pomarańczowy smerf ;*!
tylko wtedy, kiedy Ciebie będzie więcej ![]() właśnie! ![]() + merci za dobre słowa z tamtej części ;* i życzę wam spokoju duszy ![]() hotiie <3 _________ dobija mnie to, że nie ponosisz konsekwencji, za te wszystkie przekłamane słowa Twoja była grzeczna dziewczynka Cię teraz zniszczy w życiu już niczego nie jestem pewna myśli ociekające marzeniami, nikt mi ich nie odbierze może i mam bzika, ale kocham Cię, takiego drania niech na ulicach wszystko zgaśnie, aby oślepiające światło nie odbijało się od moich łez żyć w zgodzie ze światem, czy z własnymi poglądami ? nie przekonasz mnie do własnej głupoty poczekam obok, jestem delikatna, uważaj
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-05-15 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Nigdy nie będę już śnić o tym, by ponaprawiać błędy
Nie będę szukać chwil - tych, które odeszły . Teraz wiem, że nigdy się nie złamię już więcej . Do wyspy szczęścia gdzie spełnienie marzeń, Tam prawdziwi przyjaciele są zawsze razem . Nagle zawiodła pamięć, zgubiłem gdzieś wspomnienia Miłość to piękne uczucie - zwłaszcza gdy jej nie ma . Od teraz muszę iść, muszę żyć bez uczuć dalej To, co jest popiołem kiedyś było żarem i niech to już tak zostanie . Nie znam już takich słów, aby móc być z tobą znów . Nie chcę już wierzyć w cud, bo wiem, że szkoda czasu Mówią mi: nie trać sił, bo z tego już nie będzie nic . Tak, nie będzie nic już więcej, wiesz ? . Smutek to szczęście , gdy z kamienia mam serce . ![]()
Do wyspy szczęścia gdzie spełnienie marzeń, Tam prawdziwi przyjaciele są zawsze razem . Nigdy nie będę już śnić o tym, by ponaprawiać błędy Nie będę szukać chwil - tych, które odeszły . Edytowane przez Zaczarowana xdd Czas edycji: 2010-05-15 o 17:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
nabroiłam ?
![]() Polej kolejkę za te martwe marzenia, za wszystko co miało tu być, a czego nie ma . Zalejmy pałę do reszty, jak świnie w głupiej nadziei, że ból przeminie .
widzę wyraźniej, słyszę lepiej, czuję intensywniej, całuję czulej. dam Ci tyle szacunku, ile dostałem od Ciebie. Nie myśl, że myślę, że myślisz, że Się zmienię. życie nauczyło mnie , taka jest zasada , że ważne ile razy wstajesz , nie ile upadasz. za mało odwagi , by czasem wprost coś powiedzieć , ale ambicja brała górę by zostawić to dla siebie . Tańczę na stole , w nieswojej koszulce , piję wódkę wprost z butelki , nie noszę stanika i znów połamię obcasy , wracając do domu nad ranem chwilami tak idealnie na mnie patrzysz.. dziwnie tak kiedy na nikim Ci nie zależy. To ten świat, na niego łatwo zrzucić winę To ten świat, a nie my, jest s****#$%^&. czułam twój oddech jakbyś był koło mnie . Bo Ona za nim tęskniła, ale ukrywała to w sobie i udawała że tak naprawdę już jej nie obchodzi "Wszystko będzie dobrze" - najbardziej idiotyczny tekst w świecie. Tysiące absurdów, setki powodów, jedna komedia. zaraz trzasnę drzwiami i pożegnam się ze wszystkimi problemami czasami mam wrażenie, że ten świat nie jest dla mnie. Tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście. Pożycz serce! Moje wciąż bije, ale to kamień. Pożycz rozsądek! Ja wciąż czuję się jak błazen. Pożycz wiedzę! Ja nic nie wiem do dzisiaj. Uszy też daj- w moich tylko głucha cisza.
#55 |
Przyczajenie
|
dużo weny , talenty ; *
latin - ojej, jak miło. ![]() ***** Gdy na mnie patrzył,
Czułam się jakbym była naga. jakby zdzierał ze mnie kłamstwo, rozbierał mnie z fałszywości, a przez błękit oczu docierał do prawdy. Prawdy Serca. znasz ten stan ? gdy opuszcza Cię nawet samotność; Gdy nawet ona zatrzaskuje Ci swe drzwi. pochłania Cię nicość, stajesz się nią.. nie znasz tego ? uwierz mi, to w ch.j okropny stan! W dzisiejszych czasach nawet sama prawda będzie Ci niewinnie szeptać do ucha słodkie kłamstewka. człowiek, który wyleczył mnie z samotności. |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Tak miało być.
Pić słodkie przeznaczenie. Zamieszkać w ramionach twych..kochanie.. Ucieknijmy w inny świat, w świat stworzony dla nas. Sprawiasz, że zmieniam się. Nie mam Ciebie i mieć Cie nie będę. W moich myslach tylko to zdanie. Ścisk w sercu. Problem z duszą. Złamane ego. Wymiękam. Poddaje się, bo nie wiem już jak dalej biec za Tobą. Nie pragnę zemsty, nie pragnę Ciebie poprostu już. Jestem silna, ej wiesz.
#57 |
Raczkowanie
|
latin
![]() _ więc tak to jest. tam zachodzi coś, tu wschodzi coś, i odwrotnie. takie są układy. ta mglista namiętność ogarnęła mnie całą. |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Dot.: <3
Nosz Cholera, za przeproszeniem.!
Przecież Ruda Wiewióra, już dawno zaapelowała, że Ona zakłada 19 ! Jak nie to odchodzi! Nie chce tym nikogo urazić. ! Ale np. Ja, nie chce żeby tak wielki talent przestał się udzielać. Tak się biedna namęczyła, zeby 18 założyć, ale ktoś ją wyprzedził, zaapelowała więc, że napstępny wątek zakłada Ona ! Tak ciężko poczekać chwilkę , aż wyjdzie na Opisowy ? Przepraszam jeśli kogoś uraziłam tym co powiedziałam.! z poważaniem, jogobella_musli Bejbe, przyzwyczaj się do tego, że zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie chciał zrypac Ci życie. ja po prostu lubię udawać , że wszystko jest świetnie ! Ty też tak masz ? Przepraszam, weny nie mam zupełnie ! www.sweetforteen.fbl.pl Edytowane przez jogobella_musli Czas edycji: 2010-05-15 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
1. Moje serce cierpi, mój makijaż niedoskonały... Ale uśmiech pozostaje.
2. Przedstawienie trwa. 3. Nagle moje życie znów ma sens. Obraca się wokół Ciebie. 4. Zobaczyłam Cię i już nie mogłam udawać... 5. I niech pada, wieje, grzmi i błyska... W moim sercu trwa lato. 6. Myślisz, że w tych okularach wyglądasz inteligentniej? Możesz je zdjąć, bo w głębi duszy i tak jesteś małym, niedojrzałym chłopczykiem. Z gów*na bata nie ukręcisz. 7. I uwielbiam w 30 stopniowym upale zasuwać z Tobą autostradą, z opuszczonym dachem, czuć wiatr we włosach, śpiewać na całe gardło, machać czerwoną apaszką i widzieć Twoje rozbawione spojrzenie na swojej twarzy. 8. Zawsze kiedy do mnie mówisz nie mogę skupić się na Twoich słowach, ale moją uwagę przyciągają usta... Patrząc na nie zastanawiam się jak smakują... 9. Założę czerwone kabaretki, czarny gorset i ciemny kapelusz... Do ręki wezmę parasol i wyjdę na deski teatru zwanego życiem... 10. Idąc ulicami miasta wszędzie znajduję odciski Twoich stóp, które zostawiłeś tamtego lata. Naszego lata...
![]() http://nasza-klasa.pl/profile/27023555 ![]() Edytowane przez summy Czas edycji: 2010-05-15 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Kiedy Bóg zamyka drzwi zawsze otwiera jakieś okno.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.