![]() |
#31 |
kobieta za ladą
|
Dot.: Czy psia kupa to element krajobrazu miejskiego?
ona sama tam leci
![]() dla mnie posiadanie psa to jak posiadanie dziecka,mając jedno czy drugie czlowiek ma jakieś obowiązki względem nich a już nauczenie odpowiednie załatwiania sie to podstawa( z tym ze dziecko predzej czy póżniej se tylek samo podetrze a pies już nie)
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
a u mnie kup nie ma w ogole
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Kiedy zobaczyłam tytuł wątku od razu przypomniał mi się mój dość kontrowersyjny wykładowca, który pewnego razu na zajęciach żalił się ,że mu psy srają (dosłownie)pod okno i stwierdził,że tym paniusiom,które z pieskami chodzą najchętniej "wsadził by ta kupę do buzi" i może wtedy w końcu nauczyłyby się sprzątać
![]() A tak zupełnie serio to zdecydowanie uważam,że właściciele piesków, powinni po nich sprzątać. Ja mieszkam na wsi i ten problem nie dotyczy mnie bezpośrednio,ale wiem co to znaczy mieć "zasrane" otoczenie. Mianowicie w miejscowości obok znajduję się coś w rodzaju zakładu gdzie hodowane są świnie,a jego właściciel najpierw wykupuje od ludzi pobliskie pola,a potem zupełnie bezkarnie wylewa tam odchody świń. Wierzcie mi nie chciałybyście tego poczuć,a w bardziej wietrzne dni o jakimś grillu można pomarzyć.Czasami nawet okna się nie da się otworzyć, bo smród po całym domu się rozchodzi...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.