|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
Tylko zrób badanie z 75g glukozy - pobranie krwi na czczo, po 1 godzinie i po drugiej godzinie. Żeby wyniki było dokładne i nie sfałszowane kazał mi nie jeść 12 godzin przed badaniem, być zupełnie na czczo, po wypiciu glukozy nie zagryzać cytryną i nie popijać wodą. Aha i te 2 godziny nic nie robić, siedzieć na dupie i sie nie ruszać, nawet spacerować po korytarzu nie wolno, ani tym bardziej iść na jakiś zakupy. Wszystko to może się przyczynić do większego/mniejszego spalania cukru a chodzi o to by wynik był "czysty" ![]() Fakt, że nie jest to komfortowe zbytnio ale książka w łapkę czy krzyżówka i dasz radę
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-05-18 o 15:45 |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam
TŻ tam graciarstwo , narzędzia swoje trzyma ale przynajmniej nie rażą po oczach....piwnicy niestety nie mamy tzn jest ale klitka mała chyba metr na metr wiec musimy się mieścić z wszystkim w 49m2
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobiety... co do codziennego kąpania, to ja pewnie nie będę kąpać codziennie, choć jak będą upały to pewnie tak... no bo wiadomo ulga dla dzieciaczka... w każdym bądź razie na pewno nie będzie to gorąca woda, a chłodniejsza... ale ja mam swoje zdanie na wiele tematów trochę inne niż większość mam
Łucji codziennie nie kąpałam, najczęściej co drugi dzień... U nas brat, po obiedzie jesteśmy, siedzimy, wygłupiamy się... ciacho zrobiłam, wyszło super potem wrzucę zdjecia i przepis
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
siala dzięki
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
witam w nowym wątku
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
kashha leżałam już drugi raz na Ujastku i chyba tam zdecyduję się rodzić
|
|
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz go ode mnie słownie podpieścić w ten sposób
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie fachowcy 3 lata temu wymieniali okna a rok temu reklamowaliśmy bo jak były deszcze to wyszły plamy pod parapetem , źle uszczelinili no i byli to " naprawić "a dziś patrze a tu znów (dziś mam dzień zabawy z aparatem ) i nie wiem czy jest sens znowu po nich iść
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-05-18 o 15:55 |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Męczę się i męczę
![]() "ochlapła" jestem ![]() Jak często macie skurcze ? oczywiście zakładam, że to przepowiadające, bo sie nie nasilają, nie są cykliczne itd. |
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Tż już się tam wprowadził dawno
![]() o nie tylko nie podpieścić ![]() to już wiem czemu mnie nie boli ![]() niezawsze dzięki
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
melduje sie w kolejnej czesci
Dobijemy do 10 tym tempem A od wizazu powinnismy dostac jakas nagrode za najbardziej rozgadane mamuski ![]() wiolek nie odpuszczaj tej sprawy z allegro. Wg mnie sprzedawca nie ma racji - jesli ma u siebie w aukcji napisane, ze towar mozna zwrocic w przeciagu ilus tam dni, to on powinien pokryc wszystkie koszty przesylki. niezawsze wspolczuje z tym kluciem szczegolnie wiedzac, jak tego nie znosisz...to kto bedzie Ci w razie czego robil te zastrzyki?farminka a pokaz swoj brzuszek!! bo ostatnio mialas bardzo malutki jeszcze ![]() papeteria fajne rozwiazanie z tym pawlaczem Siala to do roboty z ciastem Potrzeba na nie zaledwie 15-20 minut ![]() aniaa super, ze juz jestes w domku. Nie ma to jak u siebie! Co do kapania, to ja zamierzam codziennie, ale oczywiscie dopiero po tym, jak pepek odpadnie. |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
hd takie twardnienie brzucha w niedziele miałam kilka razy i dosyć czesto mi się wydawało a normalnie jak mam to naczesciej pod wieczór i w ciagu dnia zdarzy sie kilka razy
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak czytam to nie mam żadnych objawów cukrzycy ciążowej.
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
I powiem Wam - mój brzuch jest wielki, przechodzi ludzkie pojęcie jak wielki
Nawet nie wiem jak mam wstawać z łózka, zakładać skarpetki itd. Ech... Maluch skacze, brzuch się napina ... Właściwie już nie mogę siedzieć... no powiedzmy 10 - 15 minut |
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie brzuchol wcale nie przeszkadza
Bo ja zawsze miałam brzuch... A brzuch mi twardnieje od czasu do czasu, przeważnie wieczorem... Ale żeby tak regularnie to nie.
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do tej pory nie czulam zadnego skurczu nawet jak sie pisaly na ktg, poprostu bolal mnie brzuch i juz
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
dziś mam faze na foty więc hurtem
![]() 32tc 2dni + 15 kilo (chyba już 16 ale to okaże się na jutrzejszej wizycie )Widać moje żyły na brzuchu i stare rozstępy na biodrach ale kit z tym ....w rzeczywistości naprawde brzuch jest większy uwaga 110cm ![]() edit: zapewniam, że lustro myłam nie wiem skąd te maziochy
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
co do kąpieli podobno nie trzeba codziennie( chyba, że upał) ale koniecznie w fałdkach przemyć. więc ja będe raczej codziennie chyba, że coś "wypadnie" i nie będzie się chciało to jak 1 dzien dziecko nie kąpane to nic się nie stanie
a w szpitalu u mnie jest kąpanie 1 raz dziennie ( chyba o 18) i nie ważne jeśli by się urodziło o 20 to kąpią dopiero na 2 dzień ale podobno to dobrze bo ta maź chroni i coś tam coś tam ![]() anuszka no właśnie jeżeli on ma rację co do kosztów przesyłk ito jestem troche w du... ale nie znam się na tym i troche to dla mnie nie logiczne ;/ papeteria nie wiem dokładnie ile byłabym stratna bo nie wiem ile kurier u mnie kosztuje ( bo jakbym wysłała pocztą to mógłby zarzucić, że zniszczone czy coś a oni wysyłali kurierem) a poza tym nie wiem czy teraz by nie robił problemów, że zwrot niby do 10 dni. i jak patrzec na date zakupu to kupowłam 3 maja i potem to całe pisanie maili i wogóle wogóle zmuła straszna ale dla mnie dalej ja mam racje bo długo trwa podgrzewanie a jak muminek pisał też ma " niefirmowy" i podgrzewa w 3 minuty a tutaj 15 no to jest różnica i to duża pawlacze super wogóle te wasze mieszkanka takie piękne a ja mam takie wielkie G i to na dodatek nie moje tylko wynajmowane ehhh no ale może kiedyś ..... lazurowa a nie możesz się przejść do przychodni gdzie przyjmuje spytać się czy jest na urlopie czy co i kiedy będzie dostępny ? no na pewno by się ucieszył jakby go papeteria podpieściła papeteria co do plam to pewnie, że jest sens skoro fachowcy to mają dobrze zrobić
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam kilka razy dziennie i nie wiedziałam czy to nie za dużo. tzn. lekarz mówił ze OK ale... ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- byłam przekonana, że skoro na ktg wychodza skurcze to bede je czuła ... |
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I pomyśleć, że między nami 3 tygodnie różnicy.
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja liga ![]() Bardzo ładny
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koszmar jakis nie wiem co mi moze wynagrodzic te moje cierpienia, jak bylam mama to mama musiala mi zawsze obiecac po pobraniu krwi jakis zestaw mini klockow Lego bo inaczej bym w zyciu reki nie dala ;P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

"

szczegolnie wiedzac, jak tego nie znosisz...to kto bedzie Ci w razie czego robil te zastrzyki?

wogóle te wasze mieszkanka takie piękne