Nie dla psa kiełbasa - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 21:01   #31
zagubiona89r
Zakorzenienie

Dot.: Nie dla psa kiełbasa

Nawet na kumpla się nie nadaje bo jest wkurzający dla Ciebie. Więc olej gościa i każ mu spadać. Tym bardziej, że aspiracji na tylko kumpla to on nie miał.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 21:03   #32
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
do reszty dziewczyn z wątku :
nie pamiętacie jak byłyście w gim też bym chciała mądrych rad w tamtym wieku .. jak uważacie coś za głupie i bezsensowne to nie odpowiadajcie a nie zaśmiecacie i nic nie wnosicie .. dziewczyna dopiero kształtuje siebie i trzeba jej pomóc a nie się czepiać ile ma lat .. dla mnie jak byłam w jej wieku osoba 20 letnia była stara i dorosła a teraz mając tyle wiem że tak nie jest
sęk w tym, że facet podobno jest już dorosły ...
(więc wnioskuję, że autorka tematu też. Ewentualnie niech uderza w inną grupę wiekową, bardziej wyzwoloną ).
Stary 2010-05-18, 21:12   #33
Ilena
Zakorzenienie

dla niej widać jest dorosły.. mało który mój kolega zachowuje się na swój wiek więc rozumiem ból
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 22:32   #34
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Nawet na kumpla się nie nadaje bo jest wkurzający dla Ciebie. Więc olej gościa i każ mu spadać. Tym bardziej, że aspiracji na tylko kumpla to on nie miał.
tylko moze nie pisz tak dosłownie tylko delikatniej jakoś
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 22:40   #35
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
tylko moze nie pisz tak dosłownie tylko delikatniej jakoś

Noo Delikatniej. Tak z małym agressivem napisałam bo chwilę szybciej odkryłam, że słodkie szczenię marki labrador doszczętnie uszkodziło częściowo zżerając moje notatki z wykładów z prawa cywilnego ,dzika furia>. Wpłynęło to na ton mej wypowiedzi.

A dodając napisz mu: spotykam się z kimś na kim mi zależy, w dodatku nie za bardzo jesteś w moim typie (chodzi tu głównie o charakter). Nadajemy na innych falach. Powodzenia w szukaniu dobrej koleżanki/dziewczyny.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 01:44   #36
baobabka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
do reszty dziewczyn z wątku :
nie pamiętacie jak byłyście w gim też bym chciała mądrych rad w tamtym wieku .. jak uważacie coś za głupie i bezsensowne to nie odpowiadajcie a nie zaśmiecacie i nic nie wnosicie .. dziewczyna dopiero kształtuje siebie i trzeba jej pomóc a nie się czepiać ile ma lat .. dla mnie jak byłam w jej wieku osoba 20 letnia była stara i dorosła a teraz mając tyle wiem że tak nie jest
No to ma dobre rady- olac go, bo jest infantylny i niedojrzały. W czym problem ? To jest najlepsza z rad.

A jeśli ktoś by na mnie prostacko leciał i podrywał mnie bez względu na wiek, to wcale nie miałabym ochoty robić sobie z niego kolegi bo i po co.
baobabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 04:58   #37
Biejatka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Takie dawanie numerów to jakiejs(jakiejkolwiek, byle jakiej, łatwej?)wolnej kolezanki uwazam, za beznadziejne. Facet szuka mięcha do pomietoszenia, a kolezanka daje Twoj nr. Cudnie.
No właśnie !!

Też tak to odebrałam, tym bardziej, że do mnie też 2 kumpli zawsze wydzwania o numer do jakiejś fajlnej koleżanki czytaj: łatwej, którą można przelecieć. Nigdy im żadnych numerów nie podawałam, tym bardziej jak sobie pomyśle jak ja bym się czuła gdyby koleżanka podała komuś mój numer.
Ewidentnie chłopak liczy na szybki szpil.
Biejatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 06:43   #38
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Biejatka Pokaż wiadomość
No właśnie !!

Też tak to odebrałam, tym bardziej, że do mnie też 2 kumpli zawsze wydzwania o numer do jakiejś fajlnej koleżanki czytaj: łatwej, którą można przelecieć. Nigdy im żadnych numerów nie podawałam, tym bardziej jak sobie pomyśle jak ja bym się czuła gdyby koleżanka podała komuś mój numer.
Ewidentnie chłopak liczy na szybki szpil.
Ja w ogóle nie wiem, jak bez czyjejś zgody można dać czyjś numer (i to w takiej sprawie).
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 07:00   #39
201712190924
Konto usunięte

ale poza rozterkami autorki, tekstami jej adoratora itd., to musze powiedzieć, że najlepszy jest tytuł tego wątku
201712190924 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 11:11   #40
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Takie dawanie numerów to jakiejs(jakiejkolwiek, byle jakiej, łatwej?)wolnej kolezanki uwazam, za beznadziejne. Facet szuka mięcha do pomietoszenia, a kolezanka daje Twoj nr. Cudnie.
Zgadzam się.
Stary 2010-05-19, 12:29   #41
nicka01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pinacoladka95 Pokaż wiadomość
nie rozumiem paru rzeczy, to nie moge sie spotkac z chlopakiem jako kumplem?
bo ja sie chcialam z nim spotkac w takiej roli, co do mojego obiektu westchnien to on wie ze mam kolegow i wie ze sa to dla mnie tylko koledzy i z tym nie byloby problemu ale chcialabym od razu powiedziec temu drugiemu ze nic z tego nie bedzie bo jakby ten pierwszy (lub ktos z jego znajomych) widzial ze tamten probowal mnie objac czy cos to moglby z tego wyciagnac zbyt pochopne wnioski i do tego nie chcialam dopuscic
uuaa, nie wiem czy zescie cokolwiek zrozumialy z tej mojej paplaniny, mam nadzieje ze tak

zainspirowana powyzszymi wypowiedziami napisalam do niego. skoro mowicie ze nie spotykac no to nie, dorosłe to wiecie lepiej

mimo ze mowie ze ja nie chce sie z nim wiazac on pisze dalej wiec lepiej bedzie jak to zignoruje.

On nie szukał koleżanki tylko dziewczyny na podryw.

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 18:27   #42
Lady_Anomalia
mimi

Cytat:
Napisane przez giginthesky Pokaż wiadomość
ale poza rozterkami autorki, tekstami jej adoratora itd., to musze powiedzieć, że najlepszy jest tytuł tego wątku
Tytuł tego wątku, daje odpowiedź na całą sprawę, gdybym o tym wiedziała, nie czytałabym pierwszego posta :ściana:
Stary 2010-05-20, 21:37   #43
201712190924
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lady_Anomalia Pokaż wiadomość
Tytuł tego wątku, daje odpowiedź na całą sprawę, gdybym o tym wiedziała, nie czytałabym pierwszego posta :ściana:
może po prostu, jak koleś napisze, odpiszesz mu tekstem z tytułu wątku jakby nie patrzeć - pasuje
201712190924 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości