Wątpliwości przed zakupem sukni ślubnej- piszcie co o niej myślicie! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Pokaż wyniki sondy: Jak podoba Wam się ta suknia?
Jest idealna 16 48,48%
Jest ładna, ale ma za mało zdobień 2 6,06%
Podoba mi się krój, ale zmieniłabym materiał lub zdobienia 8 24,24%
Nie podoba mi się ani krój ani zdobienia 7 21,21%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-02, 13:09   #31
MdM
in love with life

Dot.: Wątpliwości przed zakupem sukni ślubnej- piszcie co o niej myślicie!

Cytat:
Napisane przez Tysia882008 Pokaż wiadomość
dziewczyny, błagam pomóżcie, co prawda zaliczke na sukienke już dałam ,ale awsze zamówienie mogę zmienić póki sie nie szyje. Zawsze marzyłam o skromnej sukienecce i wybrałam taka http://www.suknieslubne.olkusz.pl/in...lekcja&model=6 lecz im dłużej myślę nad sukienkami które przmieżyłam dochodze do wniosku że chyba ta była by lepsza http://www.suknieslubne.olkusz.pl/in...ekcja&model=24. napiszcie prosze co sądzicie o tych dwóch sukienkach bo ja mam totalny mętik w głowie... z gory dziękuje za pomoc
Pierwsza starsznie zakonnicowata, a w drugiej nie podoba mi sie ta kokarda na dole sukni. Generalnie obie sa w porzadku, nie moge sie zdecydowac ktora lepsza, bo zadna nie podoba mi sie wystarczajaco.
MdM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 14:26   #32
Knefel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tysia882008 Pokaż wiadomość
dziewczyny, błagam pomóżcie, co prawda zaliczke na sukienke już dałam ,ale awsze zamówienie mogę zmienić póki sie nie szyje. Zawsze marzyłam o skromnej sukienecce i wybrałam taka http://www.suknieslubne.olkusz.pl/in...lekcja&model=6 lecz im dłużej myślę nad sukienkami które przmieżyłam dochodze do wniosku że chyba ta była by lepsza http://www.suknieslubne.olkusz.pl/in...ekcja&model=24. napiszcie prosze co sądzicie o tych dwóch sukienkach bo ja mam totalny mętik w głowie... z gory dziękuje za pomoc
Hej gdybym miała wybierać z tych dwóch tobym tę drugą wybrała. choc przyznam, że sama nei wybrałabym jej.
Pozdrawiam
Knefel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 15:52   #33
Michiru
Zakorzenienie

glam thingo, ta pierwsza, z OreaSposa, jest bardzo ładna. i ta 3 z Mon Cheri. ta koronka na górze ładnie się prezentuje.

Tysia, mnie się szczerze mówiąc żadna zbytnio nie podoba, moze to wina zdjęć i tego jak jesy dana suknia przedstawiona no i jasne, że pewnie te suknie dużo lepiej wyglądaja na Tobie.
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 18:30   #34
glam thingo
Przyczajenie

Hej Dziewczyny!

Trochę mnie tu nie było, widzę, że nie tylko ja borykam się z wątpliwościami co do wyboru sukni. Ja musiałam trochę odpocząć od tego tematu, bo zauważyłam, że ostatnio niebezpiecznie dużo czasu spędzałam na oglądaniu sukien ślubnych w internecie. Nie wiem czy też tak macie lub miałyście, ale im więcej oglądałam tym bardziej mieszało mi to w głowie. Więc przestałam i patrząc na świeżo jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru, w którym część z Was bardzo mi pomogła. Moja suknia na razie się szyje i będzie gotowa na początek sierpnia, obiecuję zdjęcia z pierwszej przymiarki. Tymczasem natknęłam się w necie na inne zdjęcie mojej sukni na dziewczynie, która ma bardzo podobną figurę do mnie. Tylko ja będę mieć białą, a to jest chyba ecru (chyba ten kolor jest ładniejszy, ale trudno, chciałam mieć tradycyjną białą).

Tysia, mi również bardziej podoba się druga sukienka.
glam thingo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 18:35   #35
Michiru
Zakorzenienie

ta, którą wybrałaś jest piękna ładniejsza od tamtych, między którymi się wtedy zastanawiałaś.
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 22:45   #36
madmuazelle
BAN stały

Mi się rownież podoba ta druga wklejona sukienka.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 23:01   #37
MdM
in love with life

Cytat:
Napisane przez glam thingo Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!

Trochę mnie tu nie było, widzę, że nie tylko ja borykam się z wątpliwościami co do wyboru sukni. Ja musiałam trochę odpocząć od tego tematu, bo zauważyłam, że ostatnio niebezpiecznie dużo czasu spędzałam na oglądaniu sukien ślubnych w internecie. Nie wiem czy też tak macie lub miałyście, ale im więcej oglądałam tym bardziej mieszało mi to w głowie. Więc przestałam i patrząc na świeżo jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru, w którym część z Was bardzo mi pomogła. Moja suknia na razie się szyje i będzie gotowa na początek sierpnia, obiecuję zdjęcia z pierwszej przymiarki. Tymczasem natknęłam się w necie na inne zdjęcie mojej sukni na dziewczynie, która ma bardzo podobną figurę do mnie. Tylko ja będę mieć białą, a to jest chyba ecru (chyba ten kolor jest ładniejszy, ale trudno, chciałam mieć tradycyjną białą).
Wow! Jest piekna! Ja tez bym taka chciala
MdM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 18:42   #38
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Cytat:
Dodam jeszcze dwie inne, które mi sie podobały. Napiszcie, która najlepsza (te dwie nie leżały już na mnie tak ładnie jak Orea Sposa, ale są bardziej ozdobne)
1 i 2 sa super! a 3-cia wogole mi sie nie podoba
waniliaania2009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-05, 20:54   #39
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!

Przymierzyłam już mnóstwo sukni ślubnych i im bliżej zakupu, mam coraz większy mętlik w głowie. A nadchodzi czas na wybór tej jednej. Wstępnie zdecydowałam się na suknię Orea Sposa L505, załączam zdjęcie. Proszę piszcie szczerze co o niej myślicie. Jestem szczupła, drobnej budowy, mam mocno wciętą talię i raczej mały biust, więc wydaję mi się, że ta sukienka podkreśli moją figurę. Ale mam wątpliwości czy zdobienie na górze nie jest zbyt tandetne. Proszę o pomoc!
hej
też mierzyłam tą suknię i mimo,ze mam bardzo kobieca figurę to wyglądałam w niej straaasznie Mi sie ona nie podobała,ale wybrłam inną z OreaSposa, która ma nawet mniej zdobień zrobiłam to trochę bez większego przemyślenia, ale co tam

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-06, 21:10   #40
glam thingo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
hej
też mierzyłam tą suknię i mimo,ze mam bardzo kobieca figurę to wyglądałam w niej straaasznie Mi sie ona nie podobała,ale wybrłam inną z OreaSposa, która ma nawet mniej zdobień zrobiłam to trochę bez większego przemyślenia, ale co tam
Wszystko zależy od figury. Ten fason przy dużym biuście nie wygląda dobrze, bo tam jest najwięcej zdobień i to dodaje objętości w tych rejonach. Moja przyjaciółka też mierzyła tą sukienkę (ma duży biust) i wyglądało to już dużo ciężej niż u mnie.
glam thingo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-06, 21:16   #41
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko zależy od figury. Ten fason przy dużym biuście nie wygląda dobrze, bo tam jest najwięcej zdobień i to dodaje objętości w tych rejonach. Moja przyjaciółka też mierzyła tą sukienkę (ma duży biust) i wyglądało to już dużo ciężej niż u mnie.
no ja zdecydowanie nie mam dużego biustu-typ gruszki-więc biust to max Ba w talii spooore wcięcie
Mimo wszytsko mi ona nie przypasowała,te zdobienia były jakieś takie...

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2010-06-06 o 21:26
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-08, 16:05   #42
Martitta85
Przyczajenie

ja bym wybrała 2... bo wg mnie 1 jest nijaka, trzecia- kojarzy mi sie z takimi poważnymi kobietami, a 4 jest smieszna... tzn wyglada smiesznie przez ten materiał doszyty na biodrach :/
Martitta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-05, 19:18   #43
rouge_100
Przyczajenie

Ja właśnie wybrałam Agnes 10053, jest to najładniejsza suknia jaką znalazłam, poza tym jej cena to 2800, a teraz ruszyły wyprzedaże sezonu 2010 i kupiłam ją za 1800zł ze wszystkimi dodatkami
rouge_100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości