![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Znowu to samo???:(
Cytat:
Nie płacz, wytłumacz nam o co dokładnie chodzi, moze jakos doradzimy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chłopakowi zależy więc próbuje ją zainteresować, zaprasza ją na randkę do restauracji, kina, na spacer, poznaje ją ze swoimi znajomymi, mają czas żeby lepiej się poznać. Jeżeli facet w pierwszej fazie związku proponuje mi spotkania w domu sam na sam i dobiera się do mnie to odebrałabym to jednoznaczne. Odpowiada ci taki obrót sprawy? Nie wolałabyś się poznawać z chłopakiem w bardziej swobodnych okolicznościach aniżeli kanapa w jego pokoju? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama spotykam się z facetem baaaardzo krótko: znamy się 2,5 tygodnia ![]() ![]() Spotykamy się prawie codziennie, kino, pub, imprezy, spacery, spotkania ze znajomymi, wczoraj był u mnie w domu, poznał rodziców, dzwoni, smsuje (ale bez przesady, nie wysyłamy sobie żadnego "dzień dobry" czy "dobranoc"). Może tylko dlatego tak się nie czuję bo zostałam "oficjalnie" nazwana jego dziewczyną, czego autorce wątku brakuje? ![]() Spotykamy się, jest fajnie, a co dalej z tego będzie - zobaczymy.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-05-19 o 20:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hosenka: dużo szczęścia życzę w nowym związku! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy naprawdę NIGDY nie powiedział nic, co by wskazywało że tak, jest jego dziewczyną? Np. przy przedstawianiu znajomym, czy ... no nei wiem, rozmawiając o wakacjach? Cokolwiek z czego można by wywnioskować że traktuje autorke powaznie? Może ten typ tak ma? Moi dwaj poprzedni byli geniuszami w gadaniu ![]() ![]() Może Twój tez jest typem "niegadającym" - może to i dobry znak. nie-dziękuję (żeby nie zapeszyć ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Kacperek
|
Witaj! Dodam od siebie kilka zdań-tak z męskiego punktu widzenia.
Przykro mi, ale gościowi zależy tylko na jednym. Jestem pewny,że nic tutaj nie zmienisz. Traktuję Ciebie jakbyś była tylko na chwilkę. Moja skromna rada- daj sobie z nim spokój i to jak najszybciej,bo z czasem poczujesz się jeszcze gorzej jeśli będziesz brnęła w tą sytuację. Nie udało Ci się z pierwszym gościem, z tym też nie. Do trzech razy sztuka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Umowilismy sie ... u mnie, ale u mnie beda rodzice. Tzn. sam chcial u mnie, tylko powiedzial, ze moga nam przyszkadzac ( cos w tym stylu), spytalam czy tylko na tym mu zalezy, odp., że troche przyjemnosci nie zaszkodzi ..
Będę musiala z nim pogadac jak sie spotkamy,, tylko nie wiem co mowic .. :| Ale musze ,, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pogadaj z nim wprost: że jasne, Ty też lubisz pieszczoty z nim, przytulanie, pocałunki, bliskość, ale chcesz wiedzieć czy i bez macanek (jeżeli nie ma okazji, nastroju ku temu) Wasze spotkania są dla niego wartościowe, czy też - jak słyszy, że nie będzie okazji - to od razu mu się mniej chce? Powiedz mu szczerze, że zaczynasz się bać, że raczej to drugie. Jeżeli dla niego Wasze spotkania są warte zachodu i uwagi tylko, gdy w planach są pieszczoty i jest okazja ku temu, to rzeczywiście go sobie odpuść. Wiadomo - w pierwszej fazie związku (ale właśnie: czy to związek?) większość par zachowuje się jak króliki, czy dzikie koty, ale sam przebywanie w swoim towarzystwie, trzymanie za rękę, rozmowa powinna być dla niego czymś fajnym, a bliskość dopełnieniem tego, ale nie celem samym w sobie. Mój TŻ się chętnie ze mną spotykał, czy miał być seks, czy nie i planowaliśmy wiele fajnych rzeczy, nie tylko siedzenie w domu i macanie się. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2010-05-21 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że nie zaszkodzi, no ale ... Tylko tyle powiedział? Jak się przy tym zachowywał?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.