![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co głupiego robiłaś po porzuceniu, by odzyskać faceta
Kiedy miałam 20 lat chłopak po 5 miesiącach spotykania się przestał się do mnie odzywać ponieważ nie chciałam pójść z nim do łóżka. Był to mój pierwszy partner więc mocno to przeżyłam. Mimo, że okazał się takim burakiem wydzwaniałam do niego i wypraszałam spotkanie. Spotkaliśmy się po 3 miesiącach, doszło do kłótni on wybiegł a ja za nim. Widzieliśmy się wtedy po raz ostatni. Nadal próbowałam się z nim kontaktować telefonicznie bo nie docierało do mnie dlaczego odszedł tak bez słowa.
Nie potrafię zrozumieć jak mogłam się tak upokorzyć. Przeszło mi po pewnym czasie i mimo, że minęło już 5 lat a od 4 lat mam chłopaka to jak pomyślę o tamtej sytuacji i moim zachowaniu to nadal czuję ogromny niesmak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Kiedyś chciałam facetowi porysować auto. Idę z jakimś szpikulcem nabuzowana jak 100 diabłów, patrze w jego okno - świeci się => jest w domu. Szukam auta. Nie ma
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
1. Totalna olewka 2 Jakbym była tuż przed okresem - strzał w twarz i Bóg wie, co jeszcze ![]() Po wakacjach spotkaliśmy się (studiowaliśmy razem) i on chciał wrócić. Typowa reakcja faceta, który rzucił laskę, a ona potem znalazła sobie innego. Pies ogrodnika, zazdrość, jakieś inne zjawisko... Z tym, że wtedy już mi zwisał i powiewał. Nawet sentyment nie pozostał. Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2010-05-23 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Upiekłam dla niego pierniczki w kształcie serduszka. Do dziś żałuję, że mu ich nie dałam, bo wyszły paskudne i upiornie twarde a facet święty nie był...
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Hahaha, co te emocje robią z ludźmi
![]() Ja w momencie gdy mój ex po 3latach zagubił się w swoich uczuciach (a tak naprawdę znalazł sobie inną - niedługo ślub ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
nienawidzenie nowej laski byłego jest chyba naturalne
nawet jak psuło sie w związku kilka miesięcy/lat to i tak nowa laska z reguły jest tym impulsem do odejscia faceta tak było u mnie - nie układało nam sie juz długo, ja sama chciałam nie raz odejść tylko własnie tego impulsu mi brakowało. ale mimo wszytsko, gdy pojawiła się Lafirynda, jest ciężej, Czemu? To proste: ( zreszta juz dziewczyny pisaóły o tym) - porównuje się z nia ( ona brunetka i niska - i brzydka ale to moje subiektywne zdanie - ja wysoka blondynka, ona sie wspina jak moj ex a ja jestem typowo plażowa) - zwalam na nia wine ze rozpadł sie ostatecznie moj związek ( nie ważne ze było żle wcześniej , i tak ja winie i zdania irracjonalnego nie zmienie ![]() - wizualizuje sobie ich zycie - co teraz robią, jak sie kochają jak robią wspólnie śniadanie w nd a ja tu sama a kotem siedze....) po prostu wściek i irytacja, mimo ze nie chcę JEGO spowrotem, jej nienawidzę szczerze i dozgonnie ![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
opowiem wam coś, w wprawdzie nie ja to zrobiłam ale moja kuzynka w mojej obronie
![]() z obecnym wtedy TŻ'em byliśmy koło 3 miesięcy razem (początki w sumie), kiedy przypałętała się jedna wywłoka do niego. Zresztą ta pani była już znana z takich akcji odbijania facetów na pokaz, że co to ona nie jest bo każdego może mieć - całe miasto śmiało się z tego raczej, że to każdy może ją mieć, ale nieważne ![]() Po tym jak się dowiedziałam, że miał z nią mały skok w bok oczywiście zostawiłam go. nie powiem, bo potem wariowałam trochę - płacz, obwinianie się itp. Moja kuzynka nie mogąc już patrzeć na to jak ja się zamartwiam tym dupkiem i że biorę wszystko na siebie postanowiła umówić się z tą Panią. Jej obecny narzeczony zadzwonił do niej, że strasznie mu się podoba i chce się z nią umówić, ogólna bajerka. Puścił to na głośnomówiący - my z kuzynką prawie płakałyśmy ze śmiechu jak to ona się zastanawiała czy się z nim spotkać... Gdy padły słowa klucz że po nią podjedzie na park, zapytała jakim samochodem (tutaj padła nazwa jakiegoś drogiego samochodu, nie pamiętam już co to było) po czym się zgodziła ![]() o umówionej godzinie podjechaliśmy w trójkę na ten park (ja, kuzynka i jej narzeczony). Oczywiście czekała już gotowa, sukieneczka, szpileczki, tona makijażu... Chciałam do niej podejść i zapytać, czy ma jakąś satysfakcję z tego że odbiła mi faceta, ale kuzynka mnie uprzedziła. Wysiadła z samochodu mając w ręce taki mały kubeczek musztardy, który skończył na głowię naszej piękności ![]() Jej mina - bezcenna, myślałam że będzie płakać... coś tam krzyczała za nami, że dzwoni na policję. no ale niestety nie znała mojej kuzynki to niewiele mogła zrobić ![]()
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Ja na samym początku zaznaczę, że miałam wtedy 14 lat
![]() ![]() No więc znajomi zaczęli mi donosić, iż widzieli go z inną dziewczyną. Zaczęłam się wypytywać - oczywiście zaprzeczał. Pewnego dnia napisał mi na gadu gadu, że zrywa ze mną, bo znalazł sobie inną. Znalazłam jej numer w katalogu i zaczęłam do niej pisać, że ma go zostawić, bo ją zabiję (wstawiłam to sobie również w opis). Jemu wypisywałam okropne rzeczy w smsach i błagałam o spotkanie. ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() miałam fazę wchodzenia na jej profil na fb 5 razy dziennie, żeby przezywać jaka jest brzydka. Oczywiscie wysylalam go radosnie wszystki mkolzankom a one kochane potwierdzały( zresztą laska rzeczywiście uroda nie grzeszy) raz ją zobaczyłam na ulicy(bez niego na szczęście) to ja zabiłam wzrokiem ![]() i tak samo nie chce byłego z powrotem, lepiej mi bez niego ale gdzie tam mam jeszcze poczucie ze on jest mój. I jaka jakaś dziewczyna śmie dotykać mojego faceta ![]() brr szczerze jej nie cierpię i życzę im jak najgorzej
![]() i nie będę już farbować włosów ![]() Edytowane przez irie18* Czas edycji: 2010-05-23 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Znałam tego chłopaka trzy lata, byliśmy ze sobą rok z przerwami. Po ostatnim zerwaniu (a to ja z nim zerwałam), upiłam się w sztok i zadzwoniłam do niego. Wstyd się przyznać, ale prosiłam go o powrót, przepraszałam go (choć to on zachowywał się jak świnia). Ogólnie upokarzająca sytuacja.
Na szczęście tylko raz mi tak w życiu odbiło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Iriie18 - dzięki, Twój post mnie przekonuje ze nie jestem tak do konca nienormalna
![]() Nowe laski exów są głupie i brzydkie choćby nie wiem jakie były fajne ![]() wieeeeem ze to myślenie bez sensu ale pomaga ![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będąc zostawioną jakoś udawało mi się ograniczać jedynie do smsów z prośbami o drugą szansę,spotkanie,powrót,i td.Zresztą i to chyba tylko po jednym chłopaku.Raczej wolałam udawać,że mnie to nie obeszło i pokazywać jak to świetnie sobie radzę bez niego - nie powiem skutkowało,bo każdy jeden chciał potem do mnie wrócić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Kilka lat temu bylam w kilkumiesiecznym zwiazku po czym facet mnie zostawil dla innej
![]() W kazdym badz razie nie przezylam tego za bardzo, nie angazowalam sie mocno wiec straty tez nie odczulam ale oczywiscie moja kobieca duma zostala zdeptana ![]() w nastepny dzien po rozstaniu dowiedzialam sie do ktorego klubu wychodzi z ta dziewczyna , odszczelilam sie w mini top, mowiąc mini mam na mysli piersi od gory i od dolu ledwo zasloniete , obcisle jeansy i szpile , rozpuscilam wlosy, ktore wtedy byly prawie do pasa a za ktorymi on szalal i poszlam sie zemscic ![]() ![]() najpierw kiedy mnie zobaczyl opadla mu szczeka hihi ale to mi nie wystarczylo, bawilam sie po kolei z kazdym mezczyzną tak, zeby eks wszystko widzial po czym wychodząc podeszlam do niego i pocalowalam z calych sil w usta ![]() Na drugi dzien blagal zebym wrocila ale nie skorzystalam wrocilam natomiast do jeansow i zwyklego t-shirta ![]()
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
A ja wam powiem jaki numer zrobiła była mojego byłego ... tzn on się z nią spotykał, potem ze mną, potem był sam ... a potem ona się z nim przespała i złapała go na dziecko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Jestem jakaś nienaturalna bo skoro naturalne jest nienawidzenie nowej laski ex a ja nie nienawidziłam to
![]() ![]() A ostatnio nawet szłam przez korytarz po maturach z koleżanką i ta ex mojego ex(jak to brzmi) miała baaardzo wysokie szpilki, centralnie przede mną wywaliła się dość nieprzyjemnie więc podałam jej rękę żeby wstała. Powiedziała dziękuję, aczkolwiek jej mina:bezcenna, ja: nie ma za co i się do siebie uśmiechnęłyśmy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Wydzwaniałam z płaczem albo z krzykiem. Potrafiłam się też upić i iść do niego pod okno (mieszkał na parterze), pukać w szybę, czekać aż łaskawie wyjrzy (często ignorował te moje pukania i głośniej puszczał muzykę), a jak już wyjrzał to z miną zbitego psa prosić, żeby wyszedł do mnie. Chociaż to było jeszcze jak byliśmy razem.
Po porzuceniu/porzuceniach (dość nieprzyjemnych) starałam się ograniczać, ale też były telefony z prośbą o spotkanie, żeby wszystko wyjaśnić i rozstać się w przyjaźnii. Teraz wiem, że najlepszą opcją jest lać na takiego sikiem prostym i się nie odzywać. Wstyd mi, szczególnie, że traktował mnie naprawdę okropnie, a ja byłam z nim 3 razy, po długich dosyć przerwach. I to wcale nie tak dawno, bo miesiąc temu znowu się rozstaliśmy. I chwała wszystkim bogom, że tym razem na dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
u mnie podczas rozstania tez był płacz i pytania dlaczego. Rozstawalismy się w srodku nocy u niego w domu. Kazalam mu oddać wszystko co ode mnie dostał ,bo wolałam ja to zabrac niz zeby trafiło do kosza. nie miałam powrotnego autobusu wiec pozwolił mi zanocowac u siebie,spalismy przytuleni ,a rano myslałam ze zmieni zdanie ,ale był taki oschły że znowu zaczełam płakac i w koncu wyszłam. Mam od niego jeszcze do dzisiaj komputer bo pożyczył go mojej przyjaciolce ,ale ja zamierzam pojechac do niego mu go oddac. Ale na pewno nie zastanie mnie teraz w takim stanie jak sie rozstawalismy,nie bede prosić sie jak głupia zeby wrocił ,nie wspomne ze go kocham.... w ogole juz nie rozmawiamy od ponad tygodnia ,chce go zaskoczyc dojrzałym zachowaniem no i oczywiscie zarzuce cos na siebie wyzywającego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Napisałam w akcie wielkiej rozpaczy do exa z innego numeru gg, chciałam sie znim umówić i wystawić go do wiatru jako fajna, nowo-poznana laska, liczyłam na to,że przyjdzie na umówione spotkanie i będzie czekał i czekał...taka forma kary-niestey odkrył,że ja to ja, oberwało mi się, a serce przez ileś tam miesięcy było złamane
![]()
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
ha, to łaadne historie macie
![]() Ja po pierwszym chłopaku z którym byłam rok temu troche ponad 3 miesiące wypiłam sama 0.5 l.. W sumie troche mi to pomogło, pomijając fakt że miałam spore przypały, bo darłyśmy z koleżankami mordy równo ![]() Po następnym z którym sie spotkałam także nienawidziłam jego nowej dziewczyny. codziennie ją podglądałam na gronie, mowilam jaka to ona głupia, brzydka, i że napewno jest dla niego gorsza ode mnie. A powiem wam, że jest naprawde ŚLICZNA. Dopiero z czasem zrozumiałam, ze to on był tępy, a nie ona ![]() Noo, a trzeciego chłopaka (którego miałam ostatnio, zerwałam z nim dokładnie 17.05 ) too błagałam zeby mnie nie zostawiał, chociaż to on w tym zwiazku sie nie starał. Wkoncu sprobowaliśmy raz jeszcze, ale bylo w dalszym ciągu to samo-ja biegałam za nim, wiec to zakończyłam, i to była jedna z moich najlepszych decyzji do tej pory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Jestem zbyt dumną osobą, żeby kajać się przed facetem i robić cokolwiek.
Gdyby mnie rzucił, to nie pokazałabym mu ZA NIC, że mnie to dotknęło, to już by nic nie zmieniło.
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Tak był płacz i łzy
![]() ![]() Nawet chciał (z tego co się dowiedziałam) przyjść do mojej szkoły z kwiatami. . Na całe szczęście moje przyjaciółki go od tego pomysłu odwiodły.. Wiem jedno - taki człowiek traci w oczach momentalnie. Nie miałam już wtedy do niego siły ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
w sumie przez pewien okres był byłym ale jest i teraźniejszym TŻtem
![]() prosiłam na kolanach o wybaczenie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Gdy powiedział mi, że z nami koniec i poznał kogoś innego (nastolatka, w której to "zakochał się" w przeciągu tygodnia znajomości) byłam tak zdesperowana, żeby został ze mną iż skłonna byłam mu darować tę zdradę (byliśmy zaręczeni), także strasznie go prosiłam, wręcz błagałam o druga szansę dla nas ... Teraz jest mi z tego powodu strasznie wstyd, że wtedy zeszłam do tak niskiego poziomu i błagałam faceta, który mnie okłamywał i zdradził (za kilka miesięcy minie już 2 lata od tamtej sytuacji) ... Też napisałam do tej dziewczyny, a ona mi stek wyzwisk i wulgaryzmów napisała, więc uznałam, że nie będę gadac z taką dziewuchą ... Ale satysfakcje miałam po tym jak i ją rzucił dla jeszcze młodszej i oświadczył się jej po 2 miesiącach znajomości
![]() Także, nie błagać o szansę, szkoda czasu i naszego honoru ![]()
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2010-05-23 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no, a ja cóż. jak byłam młodsza, to faktycznie się bardziej 'płaszczyłam' - błaganie, proszenie, pisanie, etc. ale, na szczęście z tego się wyrasta. ![]() ostatnia 'akcja' ograniczyła się do dłuuugiego maila z tym co czuję, napisania smsa i jednego telefonu. a że On, z obiecanek że porozmawiamy, się nie wywiązywał to dałam sobie spokój. trochę popłakałam, popłakałam, a pewnego dnia po prostu sie obudziłam jak nowo narodzona. ![]() z kolei była mojego obecnego Tż'ta miała różne fajne akcje. ^^ mało, że to Ona z Nim zerwała, to potem oczywiście błagała żeby do Niej wrócił... wydzwaniała do Jego siostry o 1, 2 w nocy (siostra ma już rodzinę, dzieci, męża. ![]() oczywiście, mówiła, ze sie idzie zabić, wyłączała telefon, a na drugi dzien pisała 'co słychać?' no, a jak się dowiedziała, że jest ze mną no to oczywiście zaczęła na mnie nawalać równo. ;] pisała mu że na pewno Go szybko zostawię, etc. no i akcja stulecia - miała jego płyty jakieś, napisała Mu, żeby po nie przyjechał. a jak On jej napisał tak dosadnie, żeby się odstosunkowała, to połamała te wszystkie płyty w drobne kawałeczki, zrobiłą zdjęcie, wysłała mms'a z podpisem 'nie masz już po co przyjeżdżać'. nie powiem, że sama się nie wku.rzyłam o to, bo to były płyty, do których mój Tż się przywiązał, jakieś takie stare, kupione gdzieś na starociach. ;] ale cóż...
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
w mojej sytuacji to był facet, który mnie adorował. Po moim zakończeniu znajomości założył bloga, na którym wrzucał moje zdjęcia i w swoich długich wywodach użalał się, że nie może być ze mną...
A co do innych facetów to przeżyłam już ich durne prowokacje takie jak: wieszanie się na suficie lub na kaloryferze(?) , topienie się w stawie, tabletki+alkohol, cięcie się i niby pobyt w szpitalu... co się oczywiście okazywało kłamstwami, tylko po to żebym wróciła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
no sorry bardzo ale dziewczyna nie jest winna, facet decyduje co robi.. ma swój mózg, swoje uczucia!
Jeśli zostawia dla innej to rani bezpośrednio nas, ON nas rani, tamta dziewczyna jest bez winy. moja kolezanka błagała go o powrót na środku szkolnego korytarza (:O ) pisała mu listy, dedykowała piosenki w radiowęźle, dzwoniła chyba z 2 tygodnie po rozstaniu! Zero godności, zerooooo....
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze kiedys na domowce u kolegi . Chlopak, ktory organizowal ta impreze chcial bardzo byc ze mna, kiedy stanowczo wyrazilam ze nie chce sie z nim wiazac wzial garsc witaminy C i oswiadczyl, ze sie zabije
![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.