![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Różności kosmetyczne :)*
może znalazłabyś u mnie coś za róż Clinique?
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Jak wroce z baseniku poprzegladam wątek
![]() Z tego co wiem oba trudno dostępne u nas na rynku - ale to normalne w Polsce ![]() Pozdrawiam i pewnie za ok 2 h powinnam zając się przegladaniem Twojego wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() ![]() Lancome Maquivelours odcien Beige Rose III r. Ostatni Guerlain tez mnie interesuje i kilka próbek ![]() Widzisz cosik u mnie?A może masz jeszcze coś z kolorówki (cienie/róże/puder sypki?) ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-06-01 o 08:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
=YVES ROCHER Neonatura Souffle EDP- 47/50ml, kartonik BIOCHEMIA URODY- Serum Olejek Regulujący LEMON, data 10.2010 =L'OREAL-pędzel do różu, skośny, użyty 3x i wyprany =DONEGAL- duzy pędzel do pudru, używany, ale wyczyszczony( dł. ok 13 cm) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ceith- odpisałam u Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Mam Kaolina sunlight ok60-70% i 1,5 (1 caly jeden otwarty)
balsam ujędrniający antycell Summer Slim z kofeiną soraya. i róż mam ale sampel Pink Ribbon ( ok 70% sampla) i Lady Silk naturals ( te pudełeczko z SN jest wieksze dużo niż sampli edm więc oceniam, że jest tam mniej wiecej tyle co w samplu edm lub trochę mniej) Krem - żel pod oczy flos lek ze świetlikiem z chabrem (bławatkiem) b. dobre oceny na KWC ma ![]() Wszystko bym Ci oddała oczywiście ![]() Mam te rzeczy poza wątkiem więc na życzenie zrobię Ci zdjęcie ![]() EDMki bym chciała prasowane ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
MAŁA MIGOTKA
![]() Hej, hej... Zastanawiam się, czy ja miałam już tego EDM kaolina i nie pamiętam .. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
witaj
![]() zainteresowały mnie: =GIVENCHY- Prismissime Eyes 9 Colors Eyeshadow 53 Arty Palette- paletka 9 cieni do powiek, kasetka z lusterkiem wewnątrz 3 aplikatory, kod 6M01, przetestowana 3x. Za coś fajnego[IMG]file:///C:/Users/Agatka/AppData/Local/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG] https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-19554-opis-Givenchy-Prismissime-Eyes-9-Colors-Eyeshadow-Palette-Limitowane-palety-cieni-do-powiek.htm =CLINIQUE- Blushing Blush Powder Blush- odcień 01 Patchwork Pink- róż, 6g, zużycie ok.7%, kod A36,srebrna kasetka z lusterkiem+ pędzelek do różu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
mogłabyś zrobić zdjęcie =EVERYDAY MINERALS- Fairly Light Pressed- mineralny podkład w kompakcie z lusterkiem- 11g (gąbeczka nieużywana) Zużycie ok 10%. (brak foto, mogę zrobić), chodzi mi głównie o kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Odpowiadam:
"Witaj ![]() Inglot, puder sypki, odcień 11 - nieużywany (bez kartonika, ale z naklejką) Zapraszam ![]() Zainteresowana jestem EDM Fairly Light Pressed albo SVR50 Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
oddam duzo z ciuszkow za cos z ponizszej listy:
=CLINIQUE- Blushing Blush Powder Blush- odcień 01 Patchwork Pink- róż, 6g, zużycie ok.7%, kod A36,srebrna kasetka z lusterkiem+ pędzelek do różu. =CLINIQUE - Blended Face Powder + Brush – Sypki puder z pędzelkiem ok.20/35 g. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś za CELINE DION- Sensational EDT, 50 ml, ubytek 1 ml. ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Witaj.Coś u mnie za
=MUSTELA- Stretch Marks Double Action / Vergetures Double Action. Podwójnie działający krem preciw rozstępom. 1/2 z 200 ml, data 11.2010. http://esentia.pl/Mustela_9_miesiecy...pom_ p20592.htm =Avon Solutions Body, Bust Contouring Cream (Modelująco-liftingujący krem do biustu)<< kilk świeży, użyty max 5x- 150 ml =DAX COSMETICS -Perfecta Mama, Intenywny preparat przeciw rozstępom,150 ml ,nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Lena44- bardzo dziekuję, ale nic nie wybrałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie? bo podoba mi się wiele rzeczy
![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
=GIVENCHY- Prismissime Eyes 9 Colors Eyeshadow 53 Arty Palette =CLINIQUE- Blushing Blush Powder Blush- odcień 01 Patchwork Pink- róż, 6g, zużycie ok.7%, kod A36,srebrna kasetka z lusterkiem+ pędzelek do różu. =VICHY AQUALIA ANTIOX- Antyoksydacyjny fluid nawilżający 24h, spf 12, =TOŁPA HUMINEA Strefa T - matujący krem korygujący 40 ml. Uzyty 2x.Data =TOŁPA HUMINEA Strefa T Maska korygująca, ok. 3/4 z 50 ml. data 09.201 =AVENE YSTHEAL+ Creme- 2 tubki po 5ml( zaplombowana i druga 1x użyta) =LRP Toleriane Riche 5x 2ml =MUSTELA- Stretch Marks Double Action / Vergetures Double Action. Podwójnie działający krem preciw rozstępom. 1/2 z 200 ml, data 11.2010. http://esentia.pl/Mustela_9_miesiecy...pom_ p20592.htm
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
![]() Bardzo dziękuję, ale nic nie wypatrzyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Witaj. Coś u mnie za:
MUSTELA- Stretch Marks Double Action / Vergetures Double Action. Podwójnie działający krem preciw rozstępom. 1/2 z 200 ml, data 11.2010. =Avon Solutions Body, Bust Contouring Cream (Modelująco-liftingujący krem do biustu)<< kilk świeży, użyty max 5x- 150 ml =DAX COSMETICS -Perfecta Mama, Intenywny preparat przeciw rozstępom,150 ml ,nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
hej,
podobaja mi sie u Ciebie: =DAX COSMETICS -Perfecta Mama, Intenywny preparat przeciw rozstępom,150 ml ,nowy =ZIAJA- Mleczko do ciała dla dzieci i niemowląt, tuba ok 180/ 200ml, data 02.2011 =MUSTELA- Stretch Marks Double Action / Vergetures Double Action. Podwójnie działający krem preciw rozstępom. 1/2 z 200 ml, data 11.2010. =YVES ROCHER Neonatura Souffle EDP- 47/50ml, kartonik znajdziesz cos u mnie? odp. u mnie prosze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.