![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Krytyka ze strony TZa
Cytat:
taka krytyka wynika wyłacznie z niewiedzy w temacie medycyny estetycznej gdybym poprosila za 6-7 lat tzta, zeby wstrzyknal sobie botoks, bo mi sie nie podobaja jego zmarszczki, to bylaby to oznaka braku milosci? wydaje mi sie,z e jak sie kogos nie kocha, to sie po prostu z nim nie jest Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-05-24 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
jest różnica między tym, że kobieta sama chce i idzie, a tym jak jej facet mówi "tee stara masz zmarszczki idź no zrób coś z tym" a swoją drogą nigdy w życiu bym nie poprosiła faceta żeby zrobił sobie botoks.. czy cokolwiek innego.. dla mnie facet to ma być facet.. z krwi i kości.. a nie jakiś laluś.. może mieć zmarszczki i siwe włosy.. trzeba umieć się starzeć z godnością.. Edytowane przez daafnee Czas edycji: 2010-05-24 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie musimy drastycznie przytyć, żeby to było widoczne, zaniedbana skóra traci jędrność i z czasem wygląda nieco gorzej. Ja całe życie byłam kościotrupek, w dolnej granicy normy wagowej albo z niedowagą, a w pewnym momencie stwierdziłam, że moje nogi się zrobiły jak galareta. I się wzięłam za siebie. I nie rzucajmy tekstów, że jak kocha, to powinien akceptować bez względu na wszystko, tak jak tu już zauważono, miłość nie oznacza ślepoty. Fakt, mógł to powiedzieć delikatniej, ale nie wiemy jaki on jest na codzień, może ma to do siebie, że wali prawdę prosto z mostu, może doszedł do wniosku, że owijanie w bawełnę i wiązanie różowej kokardki Cię nie zmotywuje.
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robienie sobie inwazyjnych zastrzykow, a pocwiczenie dla spalenia tluszczyka, czy wymodelowania ciala, to 2 zupelnie inne rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() bynajmniej - wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z partykułą nie) Edytowane przez aktaga13 Czas edycji: 2010-05-24 o 12:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie jest, sam uwaza, ze mam po botoksie i wypelniaczach super wypoczeta buzie. Oboje bysmy staneli na glowie, zeby zadowolic te druga strone. Ot taki model zwiazku. Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-05-24 o 12:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Autorko ,powinnas sie znim rozstać .I to nie z powodu jego uwagi dot. nóg ,bo ona sama w sobie moze nie jest zbyt delikatna,ale w zdrowym,kochajacym sie związku nie byłaby niczym złym. Piwnnaś sie z nim rozstać dlatego,ze kompletnie Cię nie szanuje i jest agresywny(kojarzę inne Twoje posty)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
ale gdzie ja napisałam, że ma jeść ile wlezie? ![]() ![]() najlepiej zanim się będzie domyślać samemu i odchodzić od niego to po prostu zapytać. taki był mój przekaz.. bo faceta który będzie chciał obojętnie czy razem czy oddzielnie ćwiczyć żeby schudła pomimo tego, że wie o chorobie to bym zabiła.. Ja choruje i raz mam spadek wagi nawet o 6 kg, a raz tyje.. i mi żadne ćwiczenia nie pomogą, bo póki co musze to wyleczyć.. więc spoko luz we wszystkim trzeba mieć umiar i zdrowy rozsądek. wcale nie myślałam, żeby jeść bo i tak kocha ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
Facet autorki wątku powiedział, co mu leży na wątrobie prosto z mostu (choć nie wiemy, czy wcześniej nie podejmował tematu nieco delikatniej... ![]() A, na koniec - zanim mnie zagryziecie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() i jest różnica między gwiazdą telewizyjną, a prawdziwym szarym mężem, który pracuje w zwykłej firmie.. skoro Ty uważasz inaczej Twoja sprawa, ale po co krytykujesz moje podejście? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Twoja racja jest najracjejsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i masz rację, to zupełnie coś innego - choroba a zaniedbanie. trzymaj się ciepło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
lekarza bardzo sie zala na zerowa wiedze polskeigo spoleczenstwa przychodza kobiety, ktore nadaja sie juz na lifting, ewidentnie pod skalpel, po 50tce i wymagaja cudow od zastrzykow, ktore pomagaja ale 30 latce... wydaje im sie, ze przed 40stka, to nie ma co poprawiać a urode trzeba konserwować, zeby sie nia dlugo cieszyc botoksu dostalam troche na probe od lekarza swojego, mam buzke jak 16stolatka nie widac sladow imprez, nieprzespanej nocy za 10 lat bede nadal stosowac toksyne i wypelniacze za 20 pewnie skoryguję owal twarzy, pewnie tez biust bedzie do korekty dlaczego mam sie starzec jak moja babcia, jesli moge sie starzec jak sharon stone? dzis to wszystko dostepne jest dla przecietnych ludzi dlaczego mam za 20 lat straszyc TZta biustem w pasie, jesli nie muszę ![]() Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-05-24 o 12:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
BAN stały
|
Cytat:
25 i lifting? ![]() jak dobrze, że ja potrafię godzić się ze starością.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
bobrowski wyglada mi na mega wybotoksowanego, a z racji aktorstwa, pewnie i zmijewski jest, tego 3ciego nie znam, jakis lysy starszy pan dla mnie opinie botoks - brak meskosci sa mniej wiecej takie same jak depilacja, uzywanie balsamu, czy peelingu - metro, gej Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-05-24 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
BAN stały
|
Cytat:
ale co mnie do cholery obchodzi to czy Bobrowski ma botoks czy nie??? Nie mierze facetów ich miarą.. ale dla mnie seksowny jest Pieczyński, a nie Pitt. mój facet ma czarne kręcone włosy, uwielbiam jak ma taki 2dniowy zarost dodaje mu to uroku i nie jest anorektycznie chudy, ale nie jest gruby.. ma brzuszek normalny nie kaloryfer.. i pojawiają mu się siwe włosy.. zmarszczki na twarzy ma na jednym policzku bo miał wypadek i to jest blizna, ale wygląda jak zmarszczki.. I co?? już jest zaniedbany?? albo moja ciotka używa kremów za 300 zł jeden, chodzi do kosmetyczki itd. Ma 55 lat. Ale nie robi botoksu itd. Tez jest zaniedbana?? wole wziąc kredyt i budować dom, zamiast poprawiać sobie biusty i robić botoksy.. niedługo zaczniesz chodzić na operacje plastyczne, bo nos będzie zły, podbródek, brzuch, uda.. ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Jakie komplemeny najczeciej slyszysz od TZa? Jestes ineligentna, madra, zradna, it, itp? Czy: masz cudowny tylek, piekna, wybotoksowana buzke, fajny biust? Co bardziej w Tobie ceni? wyglad, czy charaker. piszesz, z masz taki zwiazek, gdzie kazdy zadowala 2 strone. Ale ja czytam juz w kolejnym watku o zachwycaniem sie sprawami fizycznymi. nic ni piszesz o charakterze chlopaka.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym zwracam uwage LIMONCE ze watek nie jest o pushit i ona sie na swojego faceta nie skarzy. pisze na temat a to jakie komplementy jej mowi TZ to chyba nie twoja sprawa. jedni potrzebuja/ chca botoksu inni nie. a ty naskakujesz na dziewczyne bo wg ciebie za bardzo o siebie dba? kazdy jest inny.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. Edytowane przez kennedy Czas edycji: 2010-05-24 o 12:57 Powód: zlosliwy dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja sie lalkami Barbie bawiłam jak miałam 5 lat.. ![]() dla mnie właśnie sztuczne poprawianie urody to lenistwo!! bo łatwiej wydać kase i iść na operacje, zamiast pobiegać i podietkować.. w dzisiejszych czasach można wszystko kupić.. niedługo kupisz sobie Pitta i co? Wtedy będziesz szczęsliwa?? mój facet np i wiele kumpli nabija się ze sztucznych lasek, tipsy, solarka, biust większy od mózgu.. więc nie wiem czy Twój chłop nie będzie wolał biustu na wysokości pępka, ale opiekuńczej żony, która posprząta, ugotuje, pouczy dzieciaki.. niż taką która nie umyje naczyń bo tips się zniszczy.. ale to Twoja sprawa.. ciężko będzie Ci znaleźć takiego faceta na stałe.. a jak już masz to gratuluje i powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Z góry przepraszam, nie czytałam wszystkich odpowiedzi dziewczyn (a widzę, że niezła dyskusja się tutaj rozpętała), dlatego odpowiadam tylko na post Autorki
![]() Faktem jest, że na pewno zrobiłoby mi się przykro, smutno i podejrzewam, że również byłabym nieco zła na mojego TŻta, ale pomyśl obiektywnie. Zaproponował Ci wspólną siłownię, więc będziecie mogli oboje pracować nad Waszymi niedoskonałościami, więcej czasu spędzicie razem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2010-05-24 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny dajcie spokój, przecież Pushit nie mówi, ze jesteście zaniedbane, więc skąd takie nerwy? ![]() Sama bym się wolała starzeć jak Sharon Stone, a nie jak moja babcia i jeśli będzie na to kasa - tak, poprawię sobie w pewnym to i owo. Sama uważam, ze botoks dla 25latki to trochę za wcześnie, zresztą mam mieszane uczucia w ogóle jeśli chodzi o ten specyfik, ale z drugiej strony wkurza mnie post jak gdzieś powyżej w tonie: "ja mam 30 lat i pytają mnie o dowód a moja babcia w ogóle nie ma zmarszczek". Super, gratuluję cery i genów, babci również. Ale nie każdy miał takie szczęście i są ludzie którzy w wieku 30stu lat wyglądają na 40 (albo chociaż na 35) mimo, że dbają o siebie. Skoro ich stać niech się ostrzykują. Chcieć się dobrze czuć to nie zbrodnia, zaś godność nie leży w zmarszczkach, można ją zachować mając gładką cerę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2mowiac o lenistwie wykazujesz sie ignorancja w temacie... ktos kto chce miec wiekszy biust od biegania takiego nie dostanie si? 3 nabijanie sie z wygladu innych jest na poziomie gimnazjum...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 30stka to ostatni dzwonek,z eby zaczac sie ostrzykiwać Kremy? uzywalam najlepszych, gorna polka perfumerie/apteczne avene, nuxe to nie jest gra warta swieczki, pomagaja w 10% może wolę pomoc sobie medycyną i przerzucic sie na zwykly nawilzacz, ktory w przeciwienstwie do przeciwzmarszczkowcow nie odbarwi mi poscieli to jest dopiero chemia... jeden wypalil mi rozlany dziure w szufladzie ![]() Cytat:
w pewnym wieku kremy mozna juz sobei wlozyc.. "do szuflady" ![]() piszesz, ze mezczyzni jak bobrowski sa mescy, a niemescy sa ci z botoksem, a teraz, ze malo cie interesuje,c zy owy pan mial botoks to jak w koncu, jest meski, bo go nie mial, czy niemeski, bo mial czy cie to nie obchodz? :P Cytat:
no no coz za poziom, kobieta, ktora sobie poprawila biust, nos, usta, cokolwiek - nizszy gatunek te po amputacji peirsi, ktore decyduja sie na silikonowe wkladki w obu piersiach tez upadly na glowe nie? cycki se robia.. nie wiedzialam, ze botoks przeszkadza w budowaniu domu... Cytat:
tak samo nie mowie TZtowi, ze ma dwie nogi, czy ze jest taaaki wysoki to oczywiste mowie, ze mi sie podoba jak kogos zgasil bystrym tekstem, on ze podziwia mnie za umiejetnosci racjonalnego myslenia w stresowych sytuacjach i wyrazania mysli na zimno, w stonowany sposob w momencie, kiedy rozmowcy dawno nalezy sie strzal z liscia w twarz mowienie "jestes taki inteligentny" to dla mnie tak samo pusty frazes jak "jestes taki piekny" ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Każda szowinistyczna świnia bedzie chciała kucharki i służącej, to jasne raczej. Pozmywane, odkurzone, uprane, dzieci umyte i ululane, obiad na jutro gotowy, kanapki do pracy leza, obok wyprasowanej ksozuli, No no, szacunek. Nigdy nie zgodziłabym sie na związek z kimś takim. Zero poczucia wlasnej wartosci, a tylko patrzec jak sobie znajdzie opalona z nogami do pasa, keidy zonka bedzie podloge szorowac w domu. Cytat:
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-05-24 o 13:16 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam to gdzieś czy ktoś jest sztuczny i czy ma hektolitry botoksu pod skórą, ale ja mam prawo mieć własne zdanie.. a na poziomie gimnazjum jest kochanie aktorów i piosenkarzy ![]() i znów kłania się czytanie ze zrozumieniem.. operacja po wypadku czy chorobie to co innego.. ![]() a co do Bobrowskiego.. nie mów mi, że nie ma różnicy w wyglądzie między Pittem, a Bobrowskim ![]() chciałaś poznać mój gust to podałam pierwszy z brzegu, a Ty sie uczepisz i będziesz kłócić o aktora.. masakra Edytowane przez daafnee Czas edycji: 2010-05-24 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 1. Dlaczego insynuujesz, że Pushit wydaje kasę na zabiegi zamiast prowadzić zdrowy tryb życia. To już nie można robić jednego i drugiego?! 2. Czy naprawdę uważasz, że nie można być dobrą żoną, wielką osobowością i światłą kobietą, jeżeli ma się ładne zadbane ciało i cycki na właściwym miejscu?! Wybaczcie, ale nie mogłam się nie przyczepić, ponieważ sama jestem: piękna, zadbana, mądra i wykształcona. I gdybym jeszcze do tego była bogata nie sądzę, żeby nadmiar SPA i innych zabiegów zdemoralizował mnie albo odmóżdżył. Rozwalacie mnie, Matki Polki, doprawdy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
Hmm a później się pojawiają wątki "mój Tż nie chce się ze mną kochać". Ciekawe dlaczego. ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- oj tak, a szczególnie to widać po mężatkach po ciąży. Znam sporo kobiet, które po ciąży wyglądają jak obleśne monstra, z tłustymi włosami i bez makijażu, w porozciąganych ciuchach, bo po co o siebie dbać, skoro jest mąż i dziecko, przecież mąż jej nie zostawi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
BAN stały
|
Cytat:
SPA i kosmetyczka, a operacje plastyczne to różnica ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.