![]() |
#31 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Dot.: stanik-obwisłe piersi?
Od zawsze śpię na brzuchu bez stanika... a piersi mam dość duże. Nie zauważyłam żebym im tym krzywdę zrobiła :P
Duże piersi zawsze mogą się wydawać obwisłe, w końcu istnieje coś takiego, że jak czegoś jest więcej to bardziej leci w dół? :P Krzywdę piersiom i wyglądowi może zrobić tragicznie źle dobrany stanik - np. rozmiar B na piersi rozmiaru E - co jest dość popularne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłoby ci niewygodnie spać w staniku i mimo to zdecydowałabyś się w nim sypiać, bo Ci cyc trochę opadł? Ja rozumiem używanie dobrego kremu, jakichs balsamów, nawet są ćwiczenia na mięsnie klatki piersiowej itd. Ale umartwianie się własciwie niepotrzebnie, bo ten cyc i tak opadnie kiedys to już (dla mnie oczywiście) przesada. Osobiście, gdyby był to dla mnie jakis problem, to już wolałabym podnieśc sobie ten cyc u chirurga niz latami spac w staniku. No serio. Klarissa, co za burak z ta kapustą wyskoczył? (tak mi się warzywnie zrobiło ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-05-25 o 20:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Miałam już przygodę z biustem "nisko osadzonym" po odchudzaniu i chyba to mnie samej najbardziej przeszkadzało, bo nikt postronny nie widział różnicy (no wiadomo do ludzi się jednak chodzi ubranym) a mój tż uważał, że przesadzam. I tak sobie teraz myślę, że często to my same narzucamy sobie taki urodowy rygor. I chyba niepotrzebnie...? Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co to za problem ludzie mają z piersiami. Wolałabym mieć piersi po kolana byle bym tylko zdrowa była.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W ciąży nawet nie jestem to sobie mogę gdybać. Pewnie nawet nie będzie mi się chciało szukać czegoś do spania.
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Na razie to ona powinna skupić się na donoszeniu tej ciąży do końca i urodzeniu dziecka co nie jest takie pewne, bo ciąże ma zagrożoną a jakoś za specjalnie się tym nie przejmuje z tego co widzę. A potem ewentualnie zobaczyć, czy brzuch trzeba poprawiać i w jakim zakresie.
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może po prostu nie pokazuje tego po sobie, że się martwi, boi itd? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
No to albo ma na to pieniądze albo musi zbierać.
Jesli ma na to pieniądze to pół biedy. Ale jesli już na to ciuła, odmawiając sobie np. czegos co w ciaży potrzebuje, to już nie jest ok. Poza tym ileż ona bedzie czekać na tę operację? Musi ciążę donosić, urodzić a potem od razu też jej nikt operacji nie zrobi, prawda? Więc po co o tym juz teraz gadac i sie dołować? Tym bardziej, że na dwoje babka wróżyła, moze miec obwisły brzuch a moze równie dobrze nie byc śladu u niej po ciąży. Ja nie rozumiem takiego myslenia, powiedzmy miesiąc jestem w ciaży a już płacze po nocach, bo mi cycki i brzuch obwisną. To nie jest jakas norma, na boga, obwisną albo i nie, po co się martwić na zapas. Kiedys jakis kawałek programu oglądałam, o co chodziło to nie wiem, ale bya tam młoda dziewczyna, której życie i wszytsko kręciło się wokół tego, ze ma po ciąży obwisły brzuch. Jej dzeicko miało ze trzy lata i miało skarbonkę. I wiecie na co to dziecko ciułało forsę? Na operacje dla mamusi, zeby już nie była taka smutna. To dopiero paranoja, żeby zatruć życie dziecku, bo się ma obwisły brzuch po ciąży.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-05-25 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Może ja mam jakieś dziwaczne rozumowanie, ale dla mnie umawianie się na operację wtedy, gdy jeszcze nie wiesz czy taka operacja ci będzie w ogóle potrzebna jest dziwne.
karolynka90 Umówiłabyś się i zbierała pieniądze na operację prostowania krzywego nosa gdybyś miała nos prosty? Namawiałabyś drugą koleżankę z prostym nosem aby wraz z tobą zapisała się na taką operację? Uważasz, że to jest normalne? Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ona nie wie czy ten jej nos będzie prosty czy nie, więc na wypadek sobie zbiera te pieniążki. Nic złego w tym nie widzę. Lepiej powoli zbierać wcześniej, bo potem, po urodzeniu dzieciaczka, będzie miała na głowie inne - ważniejsze wydatki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.