|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jak zrobić Taki kucyk?
slicznyu jest ten kucyk nadeslany przez sarenke
tak sie sklada z emam tak samo wycieniowane wlosy jak ta pani na zdjeciu wiec chyba poprobuje je tak upiac ale to sie skonczy zapewne tak: |
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj przed wyjsciem próbowałam sobie zrobić taki kucyk i nie wyszło
musiałam zostawić rozpuszczone... może miałam złą gumkę...
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Można spróbować w ten sposób...Sama jeszcze takiej fryzurki nie robiłam, ale może akurat uzykasz dobry efekt
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
jest!!! wyszlo, sliczny kucyk wg skazowek( boczne i z dolu w jedna gumke reszte spiac razem z tamtymi kolejna gumka) i wyszlo,,,musze jeszcze tylko z gory podtapiroac i lux
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Sposób z dwiema gumkami jest naprawde najlepszy!!
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam włosy prawie do pasa , to nie wiem czy mi wyjdzie... Pewnie nie....
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
co by mialo ci nie wyjsc wyjdzie!!!!!!!!!
jak ja jestem taka lewa ![]()
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy to potrzebne, ale ja mam na kompie parę zdjęć z pięknymi kucykami na włosach długich, może Ci się któryś spodoba.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
O! Dziękuję! Będę próbować i próbować, aż wkońcu ołysieję !!!
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby tak, ale u mnie działa tylko wtedy, gdy drugi kucyk zrobię dość wysoko.. a ja bym chciała nisko jak ta dziewczyna ze zdjęcia nr 1.. I potargana jestem jak po dRZemce No nic... Trzeba ćwiczyć [choć chyba prędzej włosy zetnę ]
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Do Przezłośliwej :
![]() Proszę załóż nowy wątek i powklejaj tam propozycje kucykow z dlugich włosów Tylko raz miałam zrobiony taki kucyk. Dobra kolezanka mi robila, ale bez tapirowania i lakierowania sie nie obeszlo ale za to jaki efekt Ciekawa jestem czy z dlugich tez wyjdzie, czy nie beda za ciezkie. Dzisiaj poprobuje
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
koński ogon
Wutam. Mam takie jedno pytanie: bardzo podobaja mi się włosy gładko zaczesane i związane w kucyk z tyłu głowy. Niestety moje tak nie chca
już po 15 minutach od związania przybierają forme nieokreśloną. Czy macie na to jakąś radę.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: koński ogon
jej ale masz cudne włosy Chociarz nie lubię bardzo długich włosów Twoje bardzo mi sie podobają- jednak nie pomogę w sprawie kucyka
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
|
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziwne. Często wiążę włosy gładko je zaczesując i bardzo dobrze trzymają się cały dzień. Może użyj jakiegoś mleczka wygładzającego? I dobra gumka to podstawa.
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
myśle ze problem moze tkwić w długosci włosów ( nie na mawiam do ściecia o nie!) .. chodzi o to ze są cięzke i ładny kucyk zaczyna "zwisac" - ja tak mialam jak bylam mala i mialam mniej wiecej takiej samej dl. włosy jak ty teraz
|
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Witaj mala! Mam podobny problem do Twojego.Mimo że mam włosy do ramion to i tak są strasznie ciężkie a do tego grube.Gdy uczeszę je w kucyk to i tak po pół godzinie opada, moge używać tylko dużych i grubych gumek które mi je porządnie zwiążą.Nie mogę też "ulizać" włosów
Po chwili wychodzą mi na wszystkie strony, szczególnie po bokach.To jest naprawdę ciężka sprawa.Może przyczyną jest to że nie ma zupełnie prostych włosów?Nie wiem...
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
No cóż, ja mam długie, ale cienkie włosy, łate do ujarzmienia. Pewnie dlatego kucyk trzyma się nienagannie.
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
no to chyba zrezygnuję
niestety mam włosy jak Sylwuńka. Mleczka, żele, pianki itp. tez nie pomagają. A już nie daj boże próbować coś więcej (kok np.). Myślałam o ścięciu ale chyba miałabym wyrzuty sumienia. Tak czy inaczej dzieki za rady )
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
No to jak??? Nie macie juz wiecej pomysłów? Bo ja juz nie chcę całe wakacje z rozpuszczonych chodzić (troche grzeją
)
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Ja nigdy nie moge sobie tak spiac, zeby nie bylo przedzialka, mam wlosow bardzo duzo, sa grube i ciezkie. Spinam normalna metoda
.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam krotkie wlosy i takie emmm "lekkie"
wiec robie przedziałek z boku, potem czesze normalną kitkę, ktorsze wlosy po bokach przypinam malymi spinkami (prawie ich nie widac bo są czarne) i na koniec lakier, bo troche wilgoci i fru na glowie szopa wiec lakier troche pomaga
|
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam identico
Ale znalazłam na to genialny sposób Na grzebień nakładam brylantyne w żelu z Joanny i zaczesuje wszystkie niesforne włoski do tyłu,później związuję w kitkę brylantyna z czasem stwardnieje i nie ma szans ,żeby jakiś włosek uciekł od pozostałej reszty:P Pozdrawiam ;-)<cmok>
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Brylantyna powiadasz hmmm
no ja mialam wosk kiedys ale zabardzo go nie uzywalam chociaz moze i do przygladzenia to bylby dobry, ale takiego lekkiego bo inaczej to by się wyglądało jak lizniętym przez krówke
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Gdy jest naprawdę gorąco, splatam włoski w warkocz i po problemie-jest od razu o wiele chłodniej
P.S. Masz przecudne kłaczki! Tylko zazdrościć! |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() , macie moze jakies fotki, końskich ogonków?? chodzi mi oczywiscie w ludzie włoski a nie końskie , nie mam juz pomysłów, na kucyki, a chcialabym zeby wyglądały oryginalnie, jak sie czesze to jakos zawsze ten kucyk z profila wyglada dziwnie ;/ , macie jakies zdjecia z boku kucyków?? albo z tyłu??
|
|
|
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Końskie ogony :D
mam tylko cos takiego moze sie przyda
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
heh, fajnie te zdjęcia się ułożyły
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
końskie ogonki :)
dziewczyny! mam prośbe, mogłybyscie powklejac mi jakies fajne zdjatka kucyków?zalezy mi zeby były one różne, gładko zaczesane i do góry... i udzialic rady, bo wydaje mi sie ze do mojej twarzy nie pasuje zupełnie kucyk
a w nim zawsze jest wygodniej i zazdroszcze tym którym pasuje taki fryzek. Czy jest na to jakas reguła, ze np. do okraglej twarzy on nie pasuje albo cos podobnego?
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.

tak sie sklada z emam tak samo wycieniowane wlosy jak ta pani na zdjeciu wiec chyba poprobuje je tak upiac ale to sie skonczy zapewne tak: 

]

jej ale masz cudne włosy