![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pierścieniowa ściema:)
podziwiam opanowanie, bo ja po znalezieniu pierścionka raczej nerów bym nie utrzymała na takiej wodzy jak Ty i odrazu bym wypaliła co to jest
![]()
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wiesz co, nie pytaj kobit na forum bo one zaburzają percepcję, całe spojrzenie na sytuacje legnie w gruzach gdy wypowie sie jedna druga sfrustrowana dziołcha ;p po prostu czekajcie leśne dziady na rozwoj sytuacji, kiedy juz nie wytrzymasz to spytasz go wprost;P po prostu ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Nie ma co snuć teorii spiskowych, ale ekhm...dwa lata , po kupnie pierścionka,czekać na okazję to trochę dziwne. Ja bym to odebrała jako niepewność z jego strony, czy właściwie chce Ci się oświadczyć i raczej jako odwlekanie tej chwili....Sądzę, że gdyby bardzo mu zależało nie czekałby tak długo, okazji zapewne było sporo, a nawet jak okazji nie ma to można ją samemu stworzyć
![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
A ja bym kiedyś kupiła kilka butelek wina, usiadła wieczorem i go spiła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, właśnie czytam Wasze wpisy i co najważniejsze piję wino, bo paskudny wyjechał.
![]() 1. jesteśmy ze sobą już jakiś kawałek życia, mieszkamy razem, żyjemy , paskuda to nawet ostatnio zaczął coś plumkać o dzieciach, także nie jest z tych co to ma wątpliwości czy chce być ze swoją konkubiną dalej, tylko on raczej z tych co to im się wydaje, że bez ślubu lepiej, ![]() 2. generalnie, to też jakoś specjalnie nie jestem typem który marzy o ślubie/weselu itp. Ale jak człowiek ląduje u jubilera i to swój chłop tam ciągnie, to mi się pranie mózgu robi, że pierścionek, to przecież na pewno zaręczynowy musi być, a może on faktycznie wziął, żeby kupić cokolwiek żeby rozmiar palca mieć… albo, że nie winem co… 3. może macie rację, że ja to wtedy powinnam, „a co to? ” ale mnie totalnie to zamurowało, a teraz to jakaś masakra żeby zagadać, bo znając paskudnego będzie ściemniał, że mi się coś wydawało…ja mu codzienni wciskam, że jestem boska, ![]() 4. między przymierzaniem pierścionka, a znalezieniem go w filiżance miną ponad rok, więc dziwna sprawa… a najgorsze, że pod latarnią najciemniej i że ja wcześniej nie znalazłam… ohh... Wnioski: 1. wino w domu to podstawa, ![]() 2. będę czekać, choć ciężko to widzę, ale jak już tyle wytrzymałam… ale nie ukrywam, że musiałam o tym komuś powiedzieć, więc… ale, że my z paskudnym to spore grono znajomych mamy więc zaraz jakaś durna koleżanka swemu tż by powiedziała niusa i wiadomość zatoczyłaby koło… 3. to idę kontakty rozkręcać ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Nie mogę, sikam ze śmiechu przez tego posta
![]() Różowy Słoniu, jesteś moim idolem ;D
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Oczywiście życzę Ci jak najlepiej oraz rozwiązania -pozytywnego!-tej sytuacji.
Ale im dłużej ta sytuacja będzie się ciągnęła, tym dłużej wątek będzie żył i tym szczęśliwsza będę mogąc go czytać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Dziewczyno, Ty masz talent pisarski
![]() ![]() ![]()
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
a moze chcial i sie wycofal?
moze jest tak dobrze, ze nie chce tego zepsuc slubem moze uwaza,ze ty tez wolisz na kocia lape statystycznie takie zwiazki trzymaja sie lepiej niz obraczkwoane |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Proszę, pisz tu więcej
![]() Może w międzyczasie powiedziałaś jakieś złe słowo o ślubie i facet pomyślał, że nie chcesz i że lepiej nie wyskakiwać z oświadczynami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Buc
|
dokładnie ![]() ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
omg masz rewelacyjny styl pisania, pisz jak najwięcej tutaj :d ubawiłam się niesamowicie. A co do pierścionka, to trochę dziwna sprawa, ze już tak dawno kupił, a jeszcze nie dał. Może czeka na odpowiedni moment ...
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie masz bardzo humorystyczne/luzackie podejscie do tego
![]() Ja rowniez nigdy nie odwazylabym sie zapytac bo chce zeby ten moment byl niespodzianka a nie taki wymuszony ![]() Czekam na czesc dalsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, masakra... normalnie durna jakaś jestem. Nie wytrzymałam i robiłam ciągłe podchody i w końcu zapytałam, że wtedy co do jubilera, czy pamięta i czy może kupił... on, że no co ty, że tylko rozmiar palca sprawdzał, no to ja w końcu, że halo, że tam leżał, że widziałam, a potem zniknęło i w ogóle... a on, że to nie on, że to nie jego, że nie, że to brat dla żony w tajemicy coś tam dorabiał do pierścienia i, że on paskudny mój jeszcze to zawoził czy odwoził już nieważne... a ja pipa jedna się wziełam i najarałam, a teraz w kącie z drinem siedze jak gnom jakiś, bo załamke mam... no przecież co ja sobie miałam wtedy pomyśleć... eehh... a miało być tak pięknie
![]()
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
No i jest. Dla żony brata..
![]() Widzisz -trzeba było ![]() ![]() Skoro Twój TŻ poświecił czas i wziął udział w intrydze dla żony brata(!) to pomyśl, co dopiero zrobi jak zajmie się tym pierścieniem dla Ciebie!!! a rozmiar palca już ma... więc wiesz... lada dzień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze umarlam ze smiechu czytajac posta nr 1
![]() ![]() Lord of the ring-po prostu jestes mistrzu ![]() ![]() Moze nawleczonemu sie kolanko nie zgina i chlopina teraz kombinuje ![]() ![]() Smieje sie,nie wspominaj i udawaj ze nic nie widzialas ![]() Jak kupil to i dac musi bo co sam bedzie nosil ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
*sportaddict*
|
w filiżance chował pierścionek dla bratowej? i to taki sam jak Twój przymierzany?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Buc
|
Cytat:
pisz, pisz Słoniku więcej, błaaaaaaaaaaaaaagam. ![]() swoją droga, może chłop Ci tylko tak mówi, bo chce zrobić niespodziankę. też taka możliwość istnieje.
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
eee mnie z tą bratową to sciema pachnie na odleglosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Tak ja tez chce wiecej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
dokładnie aż sama mi się mordka uśmiecha do monitora
![]() ![]()
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
no nic to... zakończenie historii: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=6418
![]() ![]()
"Kobieta bywa natchnieniem dla rzeczy wielkich, których spełnieniu przeszkadza." ![]() mój blog: owt.blox.pl Edytowane przez RozowySlon Czas edycji: 2010-06-11 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Ja tam optymistycznie z wypowiedzi Twojego paskudnego na Twoim blogu wnioskuję, ze Cię i tak zarezerwował sobie po wieczność, skoro na dwa dni przed... masz się gotować.
![]() (A jak ja mówię o moich "miłościach" -paskudy - to się wszyscy jeżą, że to nieładnie, ech... ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.