|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 12 !! :)
no jest, jest :P ale wolę się upewnić
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#33 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Chociaż ręcznik plażowy, który parę lat temu kupiłam jest ok (ale używałam go tylko kilka razy na plażę), ale turban z serii liiv botanicals mi się roz... Natomiast stary turban sprzed 6 lat trzyma mi się dobrze. Coś im jakość ostatnio spada... ![]() Ale generalnie nie lubię produktów niekosmetycznych avonu.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2010-06-01 o 11:12 |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy w domu turban, jest często używany i nic się z nim nie dzieje.
Kiedyś pamiętam, że też był szlafrok i w sumie fajny był. Ja bym chciała się na wszystko załapać, zawsze można coś potem oddać na prezent itp. Ale zobaczymy jak to będzie, bo ostatnio mam małe zamówienia :/ |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
już 12 część
mnie się program motywacyjny bardzooo podoba! chyba wezmę wszystko, łącznie z ręcznikami i szlafrokiem
|
|
|
|
#36 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Jeden sprzed kilku lat, z grubego materiału, pętelką na gumkę i ten jest w porzo. ![]() Drugi, młodszy, z serii liiv botanicals bodajże, zdecydowanie cieńszy materiał i po 2 latach(?) nie wytrzymał, zaczął mi się rozpruwać, nitki wychodzić, guzik odpadł... totalne badziewko. Używam ich na zmianę, co 2 dni myję włosy, więc każdy z nich jest używany po równo, ale ten liiv szybciutko się rozpadł. Zresztą od razu było widać, że gorszy, bo ze słabszego materiału jest. A turban jak dla mnie fajna rzecz, więc jak będzie okazja na pewno sobie zakupię, tylko marzę sobie żeby był lepszej jakości ...
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W końcu szlafroczek za 24,90 może sobie nawet leżeć awaryjnie hehehe Na prawdę brawo dla avonu za ten program Wolę zdecydowanie takie ogólne programy niż jak konkretne, np. do kolorówki, jak ten z zebrą. Łatwiej mi się załapać i właściwie zawsze się załapuję
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za 24,90zł bym go pewnie nie kupiła, ale za 9,90zł kupię na pewno ;D |
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się w 12 części wątku
myszka i patka jesteście super dziewczyny W katalogu 11 na pewno zamówię sobie małe co nieco ![]() Kusi mnie następna paletka cieni poczwórnych, fajne ceny dali na zapachy z "wyższej półki " więc można uzupełnić zapasy albo skusić się na coś czego jeszcze się nie miało. Ciekawa jestem tej nowej serii do włosów , ciekawe czy ulepszyli składy czy tylko opakowania zmienili. Produkty serii AT jak do tej pory nie spełniały wszystkich oczekiwań Bardzo , bardzo fajny program motywacyjny P.SPA - trzeba się będzie sprężyć chociaż to lato i ciężko będzie. Nareszcie coś ciekawego wymyślili , bo i kosmetyki gratis i inne szmateczki ![]() Tylko kiedy to lato będzie
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie jestem po skladaniu swojego pierwszego zamowienia w nowym systemie i powiem wam, ze nie bylo tak zle. a katalog 8 uznaje za nawet udany, bo udalo mi sie nazbierac na 750zl.
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aneszna, wąchałaś WINDSAPE ? jeśli coś pisałaś na ten temat, to mi umknęło. Właśnie przeszukałam wątek 11, ale nie znalazłam nic
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Nie wąchałam niestety Windsape ale mam jakieś takie wrażenie , sądząc po kolorze buteleczki i po tym , że wypuszczaja go latem ,że może będzie podobny do Blue Rush ? Dużo osób pewnie by to uszczęśliwiło
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podobnym uwielbieniem darzyłam Individual Blue, lata temu była taka woda. Ja po prostu przepadam za takimi świeżutkimi i rześkimi zapachami byłabym happy
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
A gdzie jest ten program motywacyjny ?? bo nigdzie nie widzę
|
|
|
|
#46 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
na wątku katalogowym edt: wiecie co mi odpisali w sprawie torby batycki?: Informujemy, że zgodnie z regulaminem promocji, Torba Batyckiego będzie dołączona do Pani najbliższego zamówienia. To jakiś śmiech, miała być dołączona do zamówień kat.08, które odbieram dziś w coku... a nie do 9.... :/
***Marzec bez prostownicy i słodyczy Edytowane przez Yorki Czas edycji: 2010-06-01 o 13:19 |
||
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zadomowienie
|
Odezwała się kolejna zwolenniczka Blue Rush
przywróciłyście mi nadzieję, że to naprawdę będzie wielki come back tej wody ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
Już nawet mam pomysł - zrobię promocje na zapachy - 15%, także liczę na zainteresowanie moich klientek ![]() na pokrowcu mi nie zależy ...
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie czekam...
...na kuriera. Pudełka będę rozrywać jak szalona
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
emat: Lista niedostępnych produktów - 01.06
Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie W związku z chwilowym brakiem kolorowych świateł w Internecie, informujących o dostępności lub braku produktów, poniżej przedstawiamy listę tych, które nie są już dostępne. Prosimy ich nie zamawiać. Przypominamy, że wartość tych produktów nie zwiększy bazy do naliczenia opustu. 03194 - TOREBKA YOKO 03913 - SSS JEDWAB.OLEJEK/CIALA S&S 04986 - KOMPLET BIZUTERII FRANCESCA 05504 - BLYSZCZ/POW.SILVER FOIL 05967 - BLYSZCZ/POW.GOLD FOIL 20214 - ZLOC.POL.CIEN/POW.LIMESTONE 26989 - UCR BLYSZCZ/UST PINK ICING 27250 - TUSZ UNOSZ.RZESY BLACK 27789 - TUSZ UNOSZ.RZESY BROWN/BL. 31831 - LBD WODA PERFUMOWANA 15ML 32268 - PUDER SYPKI LIGHT MEDIUM 32276 - PUDER SYPKI FAIR 35162 - PLYN/KAPIEL. CZARNA JAGODA 35659 - SPA SRODZIEMN.PEELING/RAK 37093 - MODEL.-OPAL. KREM DO CIALA 43091 - KOMP.BIZUTERII MARIKA SREBR |
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba że uda mi się jakimś cudem opylić wszystkie zapachy do k9, eh...
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
na pokrowcu też minie zależało, więc żadna strata
ale kosmetyczka musi być też zrobiłam promocję na zapaszki, chociaż u mnie i tak dużo osób je kupuje
|
|
|
|
#53 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pokrowca nie mam i mieć nie będę, na torbę baaardzo się starałam, tak jak i na kosmetyczkę się postaramCytat:
![]() Moja mama jeszcze uwielbia blue rush'a i też czeka na jego powrót. Pamiętam jak robiła zapasy z netto, kiedy wyszły już z katalogu Jest nas coraz więcej i więcej,.... ![]() Cytat:
ale z cok-u odbieram Mam nadzieję, że zdążę po pracy Złożyłam drugie zamówienie z kat.08 na głupie 50 zł (miałam zamówienie tylko na 2 spa, więc dorzuciłam coś dla siebie) i ciekawa jestem czy mi doślą zapomnianą batycki... Nie będę czekać jeszcze miesiąc, aż im się zechce wpakować do paczki
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
A o to odpowiedź w sprawie czy zestawy z kat 09 wliczają się do zdobycia kosmetyczki!!!
Szanowna Konsultantko, Informujemy, że zestawy ze stron 50,51 i 62 są liczone z opustem wypracowanym i wliczają się w Program Motywacyjny Zebra. Z pozdrowieniami, DARIA MICHALIK Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska Super że się wliczają tylko niestety nikt nie odpowiedział mi na pytanie czy cały kpl się liczy do programu czy tylko woda!!! Edytowane przez Myszka0706 Czas edycji: 2010-06-01 o 14:02 |
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już dawno zużyte
|
|
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
|
|
#57 |
|
zaglądam sobie czasem
|
Cześć dziewczyny. Czy jest w avonie dobry krem ujędrniający albo wyszczuplający który polecacie?
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
ja na Zeberke sobie poczekam jeszcze tydzień
a już sie doczekać nie umię.. O pokrowiec też się nie starałam bo i tak nie mam wielu klientek które zamawiają kremy z anew. Ale o kosmetyczkę jeszcze będę się starała ![]() Kończę robić zamówienie z katalogu 8 i jestem mile zaskoczona kwotą zamówienia (880zł) choć podejrzewam że jeszcze dwie klientki coś zamówią Wiecie może jak wygląda na zywo torebka Tigresse która jest w netto 8? Przeszukałam wątek katalogowy i nie umię nic znaleźć na temat tej torebki. Bardzo proszę o jakieś info. ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
Mnie bardzo pomógł krem z Solutions Wszyszczuplający krem antycellulitowy. |
|
|
|
|
#59 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis odebralam Zebre
Podoba mi sie Jest pojemna, dosc gruba bo obawialam sie czegos gorszego. Moja juz w opakowaniu miala male plamki jakby rdza. Ale w sumie to nie sa one az tak widoczne. Jak torba weekendowa prezentuje sie ladnie, dosc solidnie. Jednego czego sie obawiam to tandetnych raczek... Mimo duzej pojemnosci i tak w nia zapewne niewiele wejdzie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

A ten wyjazd mógłby być z osobą towarzyszącą... 

Wolę zdecydowanie takie ogólne programy niż jak konkretne, np. do kolorówki, jak ten z zebrą. Łatwiej mi się załapać i właściwie zawsze się załapuję

jeśli coś pisałaś na ten temat, to mi umknęło. Właśnie przeszukałam wątek 11, ale nie znalazłam nic

chyba że uda mi się jakimś cudem opylić wszystkie zapachy do k9, eh...
Nie będę czekać jeszcze miesiąc, aż im się zechce wpakować do paczki
67,5 Jest
55,5BĘDZIE 48
a już sie doczekać nie umię.. O pokrowiec też się nie starałam bo i tak nie mam wielu klientek które zamawiają kremy z anew. Ale o kosmetyczkę jeszcze będę się starała