![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: HelpHelpHelp
Cytat:
Nie wszyscy uprawiają seks z uczuciem, tylko po prostu dla swojej przyjemności. Mają ochotę, mają od tego osobę i "jechana" ![]() I tu ze strony "chłopaka" autorki, również tak było. Tyle, że ona myśli jakoś inaczej, nie potrafi sobie z tego zdać sprawy. On po prostu chce zgody, na nie zobowiązujący seks.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Seks bez zobowiązań nigdy nie jest i nie będzie seksem bez zobowiązań, jeśli jednej ze stron zależy. Wniosek: po co się w to pakować? Nie lepiej skończyć od razu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Ja myślę, że autorka nadal coś czuje do tego chłopaka...bo nie byłoby tego całego wątku. I ma nadzieję, że ten uprawiając z nią seks też ma dla niej jakieś ciepłe uczucia...
Kobiety są często naiwne... I nie potępiajcie jej tak jednoznacznie... Patrząc na to chłodnym okiem obserwatora, rzeczywiście dla nas sytuacja jest jasna, ale ona patrzy na to emocjonalnie... Autorko, zapomnij o tych facetach...tak będzie najlepiej ![]()
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W końcu to nie mydło, nie wymydli się, a lepiej teraz się bawić niż na starość żałować że się nie skorzystało z okazji ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Powiem wam, ze 3 razy do tego doszlo, ale chyba cos zrozumialam. 'Moj' chlopak znalazl sobie inna i rozwiazal nasz 'uklad.' Pewnie kazda z was mnie w tym momencie potepi, ale ja naprawde wierzylam, ze skoro to ze mna robi to jeszcze cos czuje. Niestety w tym ukladzie czulam cos tylko ja...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesz się ze mocniej się nie zaangażowałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
A więc nasze rady były słuszne? Niesamowite, prawda? Ciekawe skąd my wiedziałyśmy?....
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
za***iste jestescie, nie powiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.