|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '94 cz. X - wakacjujemy! :D
Bound *brawo* *zaciesz* nowy wątek!
![]() :pi jemy:Wobb ale o Z. mówisz teraz? No, a jakby on Ci kiedyś tam postawił warunek? Albo wierność albo 'do widzenia' to co? No bo wiesz... Ta męska duma i w ogóle...Just O niee... jak mogłaś nie wygrać! ![]() Ale kombinuj Za wszelką cenę zdobądź bilety dla mamy! ![]() O jaa... Jak mi się przez Ciebie pizzy zachciało ![]() Clau wpadłaś i już pić! ![]() No to głupio, że Cię nie puściła ;/ Kejt, Mari, Wiola ;*** Klau ja zgubiłam 2 razy telefon, za pierwszym razem przepadł i nigdy się nie znalazł, a za drugim razem znalazł się po jakimś miesiącu ![]() I co jutro robisz? ;> Vo <3 To jutro relację proszę ![]() Ej wracam z siostrą K. i P. do domu tzn. K. i P. (K. przyjaciel, P. kolega ) nas odprowadzali i jak się żegnałam to chciałam rękę podać, bo tak przed domem to głupio... A K. do mnie, że nie, że tak to nie, i mnie przytulił na pożegnanie, no to z P. to samo, a po wejściu do domu mama do mnie, żebyśmy się z chłopakami pod domem nie całowały. No słabo... Jutro wszyscy święci będą wiedzieć, jeszcze żeby to prawda była, ale nic takiego nie było -.-'' & Pisałam D. , że chcę się spotkać, że jeden, ostatni raz i mógłby chociaż tyle zrobić dla mnie, że mu i tak nie zależy na mnie to co to za różnica kiedy się spotkamy (bo on chce za te x lat -.-) i że wtedy się nie spotkamy, bo on znajdzie sobie jakąś Litwinkę czy kogoś, kto będzie blisko i mnie nie będzie pamiętał, a jak nawet to ona mu się nie pozwoli spotkać. A on do mnie na to, że jemu zależy i że Litwinki to dobre koleżanki, ale żadne z nich partnerki. Napisałam mu, że zależy mu w innym sensie niż mi... Mam nadzieję, że się zgodzi na te jedno, głupie spotkanie -.-
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
przyyyszłam powiedzieć Wam dzieeń dobry !
![]() Kashte, nie ładnie całować się z chłopakami przed domem ! ; d i to na oczach mamy ! ![]() i trzyymam kciuki żeby wszyyystko było dobrze.. żeby wypaliło spotkanie etc. beejbasku iii zmykam nad wode.. ![]() coś mi suuońce zachodzi ciągle ale co tam. mam nadzieje, że sie opaaale.. ![]() wracaaam wieczorem. najlepsze.
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
.
Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna! [ori_bas]571882[/ori_bas] Edytowane przez be unique Czas edycji: 2010-08-26 o 20:44 |
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Kashte tak o Z.
![]() aaaaa gdyby On wiedział co ja tu wyrabiam.. ![]() a jeśli by powiedział i gdyby postawił warunek to nie wiem ogólnie to jak jakikolwiek facet miałby mi stawiać warunki.. hahahah nigdy w życiu. ![]() ale On to jest jednak On.. Klauuu miłego opalania <3 uni leć się opalać! just szkoda :/ ;* ja muszę się ogarnąć i do fryzjera lecę.. a potem dużo rzeczy muszę przyszykować i w ogóle siebie pomalować pazury, włosy ogarnąć etc. i o 17.30 'zbiórka' i na ognisko śpie z Ł. w namiocie ;o . także miłego dnia wszystkim<3
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-06-12 o 11:48 |
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
.
Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna! [ori_bas]571882[/ori_bas] Edytowane przez be unique Czas edycji: 2010-08-26 o 20:44 |
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
uni aaa.
![]() dzięki. no to uciekam.
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Vo - Pokaż nam co kupiłaś
![]() Kashte - No nie wiem, jakoś .Kurde ale skąd ja teraz wytrzasnę 120 funtów? bo to bilet dla mnie i dla mamy bo ona same nie chce iść. Jakbym mogła się jakimś dzieckiem zająć przez weekend albo coś... Albo w totka zagram .Pizza była doooobra ![]() Klau - Weź mnie ze sobą nad wodę,proszę! ![]() Uni - Jak te pieczarki wyciągałam to od razu o Tobie pomyślałam ! Ja też mam nadzieje .Oooo kotki ![]() Wob - A co chcesz z fryzurą zrobić? Łał z Ł. w namiocie? ;o Ty się tam pilnuj ![]() Ładna pogoda, ale raczej siedzenie w domu dzisiaj i nauka,ja chce wakacje !
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
.
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Vo..czekam na zdjecia
Klau..dobrze ze znalazlyscie..szkoda by bylo takie nowego telefonu .. zazdroszcze wypadu nad wode ! ja tez chce! zabierz mnie ! ![]() Kasthe..ja na Twoim miejscy nie spotykalabym sie z D..ale jesli Ty tego chcesz to zycze Ci powodzenia... Wob..z L. w namiocie! pilnuj sie ! ![]() Just..120 funtow ? troche kasy to jest ... ;/ ale ja mam nadzieje ze uda Ci sie jakos skombinowac te bilety ! ![]() reszta <333 u mnie dzis 35 stopni ! podusimy sie tym komersie !
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Uni - No można ale wolałabym dzisiaj leniuchować
![]() Okej, jakby coś to służę pomocą .Mari - No trochę jest, ale no muszę uzbierać. Poza tym połowę mogę od brata poprosić, jako prezent od niego dla mojej mamy, ale na bilet dla mnie jakoś skombinuje
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
.
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Cyśkaa się melduje
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
.
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
a jestem jeszcze na chwile
![]() właśnie od fryzjera wróciłamjust pocieniowałam, skróciłam, grzywka na bok ![]() taaak.. będę się pilnować ![]() Mari noo będę ![]() miłej zabawy na komersie <3 martyś
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
.
Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna! [ori_bas]571882[/ori_bas] Edytowane przez be unique Czas edycji: 2010-08-26 o 20:42 |
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Klau ja pod domem w życiu bym się nie całowała, a po drugie to nie z nimi jak już
Nie pociąga mnie ani jeden ani drugi I ja jestem grzeczna ![]() Wczoraj widziałam pierwszą gwiazdkę i jak zwykle sobie wypowiedziałam życzenie. Tylko tym razem inne niż zawsze. Po prostu chcę być szczęśliwa. Miłego opalania i kąpania, ale po tych powodziach to ja bym nie ryzykowała ![]() Uni i co Ty z tymi kotami zrobisz? Mój kolega zabijał kiedyś w podstawówce jak mu się okociła -.- Tak mi było ich szkoda... -.-Ja byłam na rajdzie rowerowym i na ognisku w lasku miejskim i nawet był mój brat cioteczny co mnie zdziwiło Ale on z podstawówki Wróciłam godzinę temu, obejrzałam ycd i miałam ułożyć jakąś solówkę, ale coś mi ciężko idzie -.-Wob a co byś zrobiła gdyby on wyrabiał to samo u siebie? ![]() Ja bym wyśmiała gdyby mi ktoś postawił warunek... Chyba, że by mi cholernie zależało... Uważaj na Ł. tam w namiocie ![]() I pokazuj zdjęcie w nowej fryzurze! ![]() Just a żadnej pracy nie możesz sobie znaleźć? Tak na moment? Tzn. takie coś jak ulotki itp. Masz rodzeństwo? ![]() Mari... Ja chcę się spotkać tak jako znajomi. Chcę wiedzieć jak to jest z nim przebywać sam na sam, rozmawiać itp. Po za tym wtedy przyjdzie najgorsza fala tego bólu... Istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że kiedyś się spotkamy - rodziny się przyjaźnią I chcę mieć to już za sobą, nie chcę przeżywać przy wszystkich tego. Chcę wiedzieć na co mogę być przygotowana i spróbować sobie z tym radzić. A czemu Ty byś się nie spotkała?Wróć nie uduszona! ![]() Martyś jak tam? <333
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Uni - Tak myślałam że to dobry ale on 60 nie da,
powiedział że teraz nie ma i nie bardzo wiem co teraz zrobić... Mari - Mam nadzieje ![]() Martysia - Heej ![]() Wob - Ooo to pokaż nam sie później .Kashte - No własnie nie wiem,wiesz nie orientuje się tutaj w tego typu sprawach, nie mam znajomośći tego typu etc. No 4 braci ![]() Jak mogę jeszcze kase zdobyć poza tym że zagram w zdrapki ? xd
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
To jestem
i postaram się bywać tu częściej.Mam pytanie do InspiR, Kashte i Boundlessly jakie konkretnie miejscowości?
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Gava hej
Ja Łowicz A Ty? Bo nie pamiętam -,-
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
.
Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna! [ori_bas]571882[/ori_bas] Edytowane przez be unique Czas edycji: 2010-08-26 o 20:42 |
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Kashte nie wiem co On wyrabia.. mam nadzieję, że nic
ale jeśli coś z jakimiś.. no to jeżeli daje Mu to szczęście, to dobrze najważniejsze, żeby On był szczęśliwy będę uważać. ![]() kiedyś tam zrobię jakieś zdjęcie
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki ^^ :P
Just Szkoda że się nie udało wobbly To czekamy na zdjęcie O a ja wczoraj miałam dyskotekę pożegnalną, a wcześniej przedstawienie. Chyba nie było tak źle bo chwilami się śmiali ;DD Będzie mi brakować tych czubów no ale tak musi być
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Uni, to się tak zaczyna, że przez pare dni nie wchodzę na kompa bo mnie w domu nie ma, a jak jestem to nadrabiam, a jak chce napisać to już z kompa musze schodzić.. i tak się zbiera, zbiera i później ciężko zaś napisać.
Wob, pokaż głowe ! ;* z nogamiwchmurach.. no tak, musi tak być, ale co się przeżyło przez te 3 lata, to nasze ![]() Just, nie wiem jak to jest w Anglii, czy możesz się gdzieś na jakąś robote załapać. a jak nie, to stój w miejscu publicznym i śpiewaj ![]() jestem PRZENAJSZCZĘŚLIWSZYM człowiekiem na świecie !
Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2010-06-12 o 17:38 |
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
martysia A jakiś konkretny powód szczęścia? ;>
No szkoda mi mojej klasy. No i właściwie równoległej też. Bo ja chodzę do małe szkoły wszyscy się znają i przez ostatni rok głównie bardzo się ze sobą zżyliśmy. I zawsze trzymamy się razem i w ogóle. Bo szkoły mi nie szkoda samej w sobie tylko znajomych
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Just łoo... a w jakim wieku?
Popytaj się kogoś czy gdzieś nie ma jakieś pracy 'na chwilę' Na zdrapkach kasę wydasz, bo kupisz zdrapkę, a nie wygrasz! xDUni ja kocham kocięta, szczęnięta i w ogóle To dobrze, że masz kogoś kto je chce Dobre krowy ![]() Wob niech inni zazdroszczą mu takiej dziewczyny jak Ty ![]() Anita przeważnie się nie chce opuszczać szkoły ;d a mi mojej nie żal ;dd Martyś a co się stało, że taka szczęśliwa? Nawet nie wiesz jak miło się to czyta <3Układałam choreografię, ale mi się znudziło I tak do piątku nie uda mi się jej ogarnąć pewnie, więc z konkursu nici Zatańczę solo kiedy indzie
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
heeej ;*
wczoraj jeszcze sciagałam muzyke na tel i poszłam spac po 1. ;o a wstałam po 5 bo mi było goraco potem na zakupy. spotkałam K. -,- i w biedronce spotkałam moim braci ciotecznych (obydwa po 30-stce) no i tam zbijamy sie ja moja sis i moj brat jeden. a Marcin mówi ze sie nas wstydzi i poszedł dalej sb stanac a ja tak: Maaarcin ! on sie odwrócił a ja: aa syyraa wzienes? potem pojechałam do babci i łaziłam po ogrodzie po polach, nad stawami byłam i znów mnie komary pogryzły -,- moje nogi wygladaja okropnie. kropka na kropce. bo wczoraj tez byłam u dziadków i poszłam w truskawki i mnei bardzo pogryzły. masakra jakas. i jeszcze dzis na podwórku lezałam. zjarałam sb dekolt a reszta to tak se -,- i nie wiem czy od klimatyzacji w samochodzie czy w jakiejs dziwnej pozycji spałam tak mnie kark boli po prawej stronie ze wgle głowa nie ruszam. a wczoraj to w tej małej galerii była -30% na ciuchy i to ze wzgledu na powodzian. bnawet nei wiedziałysmy i sie obkupiłam ![]() smiałam sie potem ze tak nam sie powodzi ze na takie zakupy pojechłysmy. dzinsowa spódnica i ta dłuzsza ciemna sa jakby przyszerokie. ta dzinsowa to jest zaa szeroka duzo no ale nie wiem jak to sie stało ze wziełam wiekszy rozmiar i kupiłam jeszcze dwie białe bluzki jedna na ramiaczkach a druga z krótkim rekawem i kołnierzykiem ale od przymierzania jakas pudrem ubrudziła i wisza na balkonie. a jedna ubrudziłam truskawka :P
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Vo
Komary teraz dokuczają wszystkim, ja też w kropkach jestem ;// Parę dni i kark się wyprostuje! Czasem tak mam ![]() Fajnie, że zniżka Zakupy też fajne Najbardziej podoba mi się ta spódniczka bombka granatowa. Ta pierwsza Cudo
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Voici ta spódnica ostatnia fajna i bluza też ;D
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje
![]() ta ostatnia wlasnie jest za szeroka ale nie mogłam sie opszeć(?) cenie. 14zł ![]() mam nadzieje ze nie wygladam w tym grubo. moze jutro zdjecia porobie jak w tym wygladam i wrzuce ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Kashte, za zdj butów juz widac cztery bąble -,- ale tak jak moja siostre pogryzły to jeszcze nigdy czegos takiego nei widziałam CAŁE ŁYDKI ;oo ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- ide sie polozyc bo chodze jak dałn. z przekrzwiona głowa -,-
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

:pi jemy:
A K. do mnie, że nie, że tak to nie, i mnie przytulił na pożegnanie, no to z P. to samo, a po wejściu do domu mama do mnie, żebyśmy się z chłopakami pod domem nie całowały.
No słabo... Jutro wszyscy święci będą wiedzieć, jeszcze żeby to prawda była, ale nic takiego nie było -.-'' 

.

i kupiłam jeszcze dwie białe bluzki jedna na ramiaczkach a druga z krótkim rekawem i kołnierzykiem ale od przymierzania jakas pudrem ubrudziła i wisza na balkonie. a jedna ubrudziłam truskawka :P

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)