|
|
#31 | |
|
Podróżniczka
|
Dot.: HB czy All Inclusive
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie! A paszport wyrabia sie max. miesiac, wiec nic straconego. Zreszta, na logike - jaki sens mialby przepis mowiacy o co najmniej polrocznym posiadaniu paszportu od daty wystawienia???????
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
fakt macie racje...tak jak juz pisałam moja koleżanka ma problem z paszportem i tak mi właśnie to przedstawiła
więc musze szybko z nia pogadać bo ona z tgeo powodu zrezygnowała z wczasów zagranicą a właściwie ograniczyła sobie zasięg wyboru wakacji właśnie z tego powodu...aż samej mi sie chce smiac ze tak to wyszło pozdrawiam was wizażanki
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Tż ma urlop od 3 lipca więc paszportu nie zdąży wyrobić..
Dziewczyny chyba jednak na tych włochach stanie ![]() W sumie tez nie źle, jest co zwiedzać.. ale chyba jestem zawiedziona, bo podświadomie marzyłam o Grecji.
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
daj znać potem jak było. a Grecje zwiedzisz innym razem i wtedy może będziesz mogła pozwolić sobie na wyspy greckie. zazdrosze mój urlop dopiero w sieprniu
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ada masz rację, na pewno kiedyś tam pojadę ![]() Dziękuje za wszystkie odpowiedzi, w końcu i tak stanęło na czymś kompletnie innym:P
|
|
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co do pogody, to chociaż byłam w środku maja [13-15.05] to niestety, cały jeden dzień lało, a drugi nie był za gorący-chyba cieplej w Pl było, chociaż wiadomo w lecie zawsze dużo cieplej. Wcześniej 2 razy byłam 11 i 10 lat temu, więc już niewiele pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-06-25 o 19:56 |
||
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
ma włochach bez wyżywiemia
|
|
#41 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale teraz mi stoi w wazonie i ślicznie błyszczy - ma te złote drobinki Cytat:
ja w zeszłym roku jechałam do Grecji ze Skarpa Travel, płaciliśmy tylko 1200 zł za 12 dni z dojazdem, byliśmy na Riwierze Olimpijskiej w Leptokarii, super mile wspominam, mieliśmy śniadania i obiadokolacje, napoje kupowaliśmy w Lidlu (trochę na uboczu Leptokarii) ceny prawie takie jak w PL za napoje itp... ![]() Nie byłam we Włoszech, ale Grecja jest cuuudowna, ma ten niepowtarzalny klimat
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, ale juz nic nie zrobię niestety
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma się co smucić, Włochy też są piękne z tego co słyszałam od znajomych
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
ja też na rimini
![]() Pierw wenecja 3 dni i później tam jedziemy Cieszę się na sam wyjazd, ale wiecie jak to jest, jak się człowiek na coś napali.
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ojjj bedziesz bardzo zadowolona. Byłam tam kilka lat temu i bardzo mi sie podobało. Na pewno będziesz tam miała wiele do zobaczenia i nie będziecie sie nudzić. Zwłaszcza wieczorem jest gdzie wyjść...a Rimini nocą jest super dla ludzi młodych ekstra. Napisz potem relacje jak było aha a Wenecja dla mnie bajka ma swój klimat
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
no to mnie pocieszyłyście
![]() Teraz to sie już doczekać nie mogę
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam obok Rimini, w Cesenatico
![]() Jak Rimini to koniecznie do Mirabilandi musicie się wybrać ![]() Ja chociaż byłam tam 11 lat temu to z chęcią wybrałabym się jeszcze raz! Świetna zabawa.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie udanych wczasów i super zabawy
![]() a można wiedzieć kiedy wyjezdzasz i ile płacisz za osobę? (może za rok też się wybiorę )Mirabilandia podobno super
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem zdania, ze polnocne Wlochy to nic innego, jak kazdy inny kraj i, ze to ledwie namiastka prawdziwej Italii, ktora jest na poludniu !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
jadę na 3 dni do wenecji i potem na 7 na rimini. Samolot w obie strony , plus nocleg ze śniadaniem, plus dojazd z wenecji do rimini wyszło nas około 1550 złotych od osoby.
"jeśli chcesz mieć ciało jak kocica, najpierw musisz się spocić jak świnia". Edytowane przez marrellic Czas edycji: 2010-07-05 o 14:50 |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Polecam HB osobom, które w hotelu spędzają tylko noc a w dzień zwiedzają, natomiast ALL dla osób, które jadą głównie po to by korzystać z uroków plaży i morza
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie nasze wyżywienie chyba będzie najlepsze w tym momencie
![]() Mirabilandia.. a ile wstep? |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Zapewne ceny są na stronie internetowej
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=249639 pytacie, a nie szukacie.....
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki;p
|
|
|
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
witam
![]() mam dylemat dotyczący wykupu wycieczki:/ opcja 1: 8dni na TRAF**/*** riwiera olimpijska/chalkidiki za 807 zł wyżywienie własne opcja 2: 7 dni w Argassi na Zakynthos all inc. za 1402 zł nastawiamy się na dzienne leniuchowanie i wygrzewanie na słońcu oraz nocne imprezowanie w barach i klubach. Różnica jest spora, bo to 500 zł i nie wiem czy bardziej się opłaca zadbać o jedzenie, picie samej ? minus opcji all inc. jest taki, że plaża położona jest 600m od hotelu, więc za pewne nie będzie chciało się nam biegać co raz po drinki i jedzenie..:/ więc nie wiemy czy na pewno wykorzystamy to co moglibyśmy... pomocy, bo siedzę już w ofertach 3 dzień i już mi głowa pęka od kalkulacji (szczególnie że nie orientuje się w cenach w Grecji, bo to będzie nasz pierwszy raz) pozdrawiam )
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie zdecydowanie opcja 2
![]() po 1 byłam na riwierze olimpijskiej....ale słyszałam ze zakyntos jest piękne po 2 zawsze jezdziłam z opcją 2 posiłków, raz skusiłam się na All i już przy nim zostane zawsze w miare mozliwości!! bez porównania z innymi opcjami ![]() Napisz ile gwiazek ma hotel na Zakyntos? Może jest w nim basen na zawnątrz(tam też można się świetnie wylegiwać)Kiedy chcecie jechać? Ja byłam na riwierze 3 lata temu dokłanie w połowie wrzęsnia i pogoda była w kratke:/ szukaj cos jeszcze last minute trafiaja się każdego dnia polecam portal easygo.pl albo travelplanet.pl ja zawsze tam szukam
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie ani jedna ani druga opcja nie sa zbyt atrakcyjne. Nie chodzi tu o ceny, ale o standard. Niestety 2-3 gwiazdki w Grecji to zabojstwo. 3 czasem sie zdarza fajne, ale 2 NIGDY ! Riwiera olimpijska sama w sobie ma niewiele do zaoferowania, jedyny plus to mozliwosc zwiedzania Grecji kontynentalnej. Chalkidiki jest ładne. Ja bym na pewno wybrala wyspe jakas, bo bedzie cieplej. Tak jak pisze Ada, we wrzesniu pogoda na lądzie moze byc rozna. Pomysl o Krecie, Zakynthos tez jest ladne, ale jesli macie plaze 600 m od hotelu, to albo bedziecie siedziec w hotelowym basenie ze wzgledu na all incl, co sie mija z celem, albo bedziecie glodowac na plazy lub doplacac do interesu.
Na Twoim miejscu znalazlabym hotel przy plazy z ALL, jesli nie chcecie duzo zwiedzac, a tylko sie powylegiwac i poimprezowac. Wtedy nie warto brac HB, poniewaz wiecej stracicie na jedzenie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.

więc musze szybko z nia pogadać bo ona z tgeo powodu zrezygnowała z wczasów zagranicą a właściwie ograniczyła sobie zasięg wyboru wakacji właśnie z tego powodu...aż samej mi sie chce smiac ze tak to wyszło
pozdrawiam was wizażanki

ojjj bedziesz bardzo zadowolona. Byłam tam kilka lat temu i bardzo mi sie podobało. Na pewno będziesz tam miała wiele do zobaczenia i nie będziecie sie nudzić. Zwłaszcza wieczorem jest gdzie wyjść...a Rimini nocą jest super