![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększone serce płodu ;(
Cytat:
![]() TŻ ciągle mi powtarza, że najwazniejsza jest siła pozytywnego myslenia, która potrafi ludzi z raka wyleczyć. Niektórzy nazywają ją Wiarą, inni cudem. Dlatego żadne wady nam nie straszne, jeśli czegoś bardzo chcemy ![]() W każdym razie moja córeczka jest póki co, zdrowa ![]() Roxi, robili nam echo i dopplera na USG, zbadali każda tętnice, zastawkę i narządy po kolei i nic. Robili to dwa razy w odstępie dwóch dni. dązyli mnie uprzedzić, że wady widać najczęściej dopiero po porodzie. Oczywiście zrobimy wszystkie konieczne badania w najlepszym miejscu. Najbliżej mamy chyba do Łodzi. Teraz tylko czekam do rozwiązania, mam nadzieję że juz więcej problemów nie będzie. Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy i przyszłe mamusie. ![]() A my jutro jedziemy po resztę wyprawki ![]()
kosmetyki Edytowane przez Aranjani Czas edycji: 2010-06-25 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększone serce płodu ;(
Aranjani, cieszę się, że wszystko ok, co się nacierpieliście, to wasze, ale przynajmniej zrobiliście wszystko, co tylko możliwe, no i jest dobrze!
roxi1980, w Warszawie rok temu były ceny ok. 700-750 zł za doppler i drugie tyle za echo serca. Niestety, nie zmyślam. Mnie się udało ze skierowaniem od państwowego lekarza, więc za free. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.