|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Cienie Diora i Chanel
[QUOTE=Corii;20245756]o ile pamietam ok 2 stówki
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Może jeszcze jutro dorwę bazę w D. to sprawdzę i będę decydować między sypańcem, a bazą
|
|
|
|
|
#32 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
ok
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
coś za cienie Diora?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, a co konkretnie bys chciala? mi obojetnie..... |
|
|
|
|
|
#35 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Viki za nową bazę bym chciała któres cienie albo imperiale - reflektujesz? Jelsi cienie to - własnie myśle które by mi najbardziej pasowały do oczu
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to moze uda Ci sie zobaczyc na sobie w sephorze te cienie (tzn. ta dwojke)....ja moge Ci wrzucic fotki swatchow w sobote przed poludniem przy dziennym swietle.
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Corii szkoda, ze nie mam nic do oddania za Diorki
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No trudno Pingwinek, jakby coś Ci sie jednak znalazło i jeszcze będą, to wiesz, gdzie szukać
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Corii niestety bida z nędzą, wszystko co mi sie nie podobało oddałam - teraz mam tak jak Destii wszystko co mam to uwielbiam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#42 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
ja własnie pozbywam się tego, co nie używam/nie używałam i zostanie mi tylko to, co uwielbiam. Chociaż nie wykluczam, ze z czasem coś nie oddam, wiadomo, gusty się zmieniają czasami
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
święta prawda
|
|
|
|
#44 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Viki, za bazę chcę jednak pryszczate 03
o ile ubytek nie jest większy, niż ok 5%
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety ubytek jest wiekszy czyli taki jaki napisalam u siebie w watku w opisie poroduktu. o ile pamietam bylo to jakies 25%-30%...moglabym Ci cos do nich dorzucic....sporo jest tego produktu.... ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Corii, nie, to sa tak jak napisalam w watku - necres nr 10.....to byla zdaje sie jakas edycja specjalna pryszczatych. czy jestes w takim razie nimi zainteresowana i mam robic fotke? |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
a czym one się róznią od 03?
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
maja inny kolor, sa jaśniejsze i w 03 środek jest fioletowy
|
|
|
|
#48 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
dzięki Pingwinek
czyli nie sa cieple jak 03 tylko chłodniejsze
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co, sama nie wiem bo mialam tylko nr. 10...zawsze chcialam takie z zielona kropeczka w srodku aby zniwelowac zaczerwienienia...a ten inny typ zielona kropeczka dawal efekt bialej maki na twarzy....
chcialam wyprobowac pozniej te bezowe 03 ale w koncu wycofalam sie z pryszczatych....dokladnie nie porownywalam sobie tych dwoch typow.... moze w necie znajdziesz jakies porownania lub opisy.... |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
nie jaśniejsze
u mnie mogłyby być latem na cała twarz, a 03 tylko do konturowania w sumie moim zdaniem nacresy sa fajniejsze ![]() tu masz foty ![]() http://www.beautyicon.pl/search,arti...erlain-,r.html
|
|
|
|
#51 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, wstawie jutro przed poludniem w naturalnym swietle.... |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie?
|
|
|
#54 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
oki doki, a co bys mogła ewentualnie dołożyc do tych pryszczy? Bo moja baza nowiutka, nie macana
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- niestety
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie wiem, najchetniej cos z mojej listy rzeczy do oddania....moze cos zaproponujesz co Cie ew.interesuje.... |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Corii wstawiam zdjecia necresow nr. 10 - przed chwila zrobione.
|
|
|
|
|
#58 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Viki, dzięki za zdjęcia, zastanawiam się co bys mi mogła dołożyć do pryszczatych, bo spory ubytek masz.... hmmm
![]() Pisałas o kredce Lancome w kolorze śliwki - moge zdjęcie prosić, bo nie masz jej foto na wymiankowym a masz moze jakiś pojedyńczy cień w kolorze cielistym, matowy?
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecie kredki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

to ja bym chciała baze za coś z tej wymienionej przeze mnie czwórki 

o ile ubytek nie jest większy, niż ok 5%
czyli nie sa cieple jak 03 tylko chłodniejsze