|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak się powstrzymać, żeby do niego nie pisać!! :(
Całe szczęście, że ja nigdy nie miałam takich problemów! Prędzej zakopałabym telefon w ogródku i ochłodziła się tak żeby moje zakochanie zasypał śnieg, niż wysłała sms'a.
Usuń jego numer, jak zacznie Cię skręcać to i tak nie napiszesz, bo nie będzie jak. Nie sprawiaj wrażenia zdesperowanej. Facet będzie traktował Cię poważnie tylko wtedy, jeśli będzie czuł, że nie potrzebujesz go bardziej niż on Ciebie. Musi czuć, że utrzymujesz z nim kontakt z wyboru, a nie dlatego, że go potrzebujesz. Tylko wtedy będzie uważał Cię za równorzędną partnerkę.
Edytowane przez crippled Czas edycji: 2010-06-20 o 23:15 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam kiedyś "NIE PISAĆ" albo "NIE ODBIERAć "
ale to nie wynikało z braku silnej woli ...tylko z faktu z sklerozy .... i mogłabym odebrac albo napisac coś przez przypadek
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
powstrzymaj się chociaż 3 dni, będzie OK
pamietam jak siedziałam gdzieś kiedyś obok kumpla, miał wtedy kogoś i ta laska napisała smsa, a on powiedział " oho, napisała, wiedziałem, że napisze"jakiś czas potem on stwierdził, że jest nadgorliwa |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Wykasuj jego numer.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

pamietam jak siedziałam gdzieś kiedyś obok kumpla, miał wtedy kogoś i ta laska napisała smsa, a on powiedział " oho, napisała, wiedziałem, że napisze"