sex z wykładowcą :/ - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-20, 18:40   #31
ama4
High Quality Since 2007

Dot.: sex z wykładowcą :/

Mleko się wylało. Na przyszłość już wiesz co i jak.

Teraz wczytałabym się w regulamin studiów - w niektórych przypadkach masz prawo do zmiany egzaminatora. Może masz taką opcję.

Jeśli nie - ja bym się na Twoim miejscu udała do kogoś na rozmowę PRZED tym egzaminem. Masz prawo spotkać się z opiekunem roku/dziekanem i powiedzieć, że jesteś szantażowana. Nie musisz mówić, pod jakim kątem. Mówisz za to, że będziesz przygotowana na egzamin i będziesz chciała go normalnie zdawać. Być może jest możliwość egzaminowania Cię przy obecności innego wykładowcy, to raz. A jeśli nie - czy możesz liczyć na inne potraktowanie Cię w przypadku, gdy jednak tego egzaminu nie zdasz. Plus Twój dyktafon na ustnym jako dowód rzeczowy potem, już po egzaminie.
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 18:41   #32
marcjannak
Raczkowanie

Najpierw to naucz się obsługi swojego telefonu tak, by gdy zadzwoni do Ciebie ktoś z nieznanego Ci numeru lub numeru zastrzeżonego żebyś mogła szybko włączyć nagrywanie rozmowy. Jak zadzwoni ten palant, Twój wykładowca, to nagraj waszą rozmowę. Może się przydać na przyszłość. Tak samo smsy - nie kasuj. On co prawda może kupić jakiś starter i zadzwonić prawie anonimowo, ale bądź czujna.
Jeśli facet myśli, że może Cię szantażować, to gra. Bo to on może stracić więcej niż Ty jeśli wyjdzie na jaw, że przespał się ze swoja studentką. A jak dojdzie do szantażu, to już w ogóle facet może popłynąć.
Co do egzaminu - masz rację. Na ustnym może zadać Ci takie pytania, że popłyniesz, w końcu to on jest znawcą w tej dziedzinie a nie Ty.
Ale nie daj się. To śmieszne, że to on próbuje Ciebie szantażować. Chyba mu ie role pomyliły...
Zgadzam się też z ama4. Pogadaj z kimś miarę zaufanym przed tym egzaminem.Najlepiej z kimś spoza tej katedry. Na wypadek, gdybyś nie zdała - to troche dziwne, że studentka ze stypendium ma problem ze zdaniem egzaminu.

Edytowane przez marcjannak
Czas edycji: 2010-06-20 o 18:43
marcjannak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 18:41   #33
dilara
Raczkowanie

Po pierwsze to nastepnym razem zastanow sie co robisz, tym bardziej ze jestes w zwiazku z kims innym i mi osobiscie ciezko byloby chlopakowi spojrzec w oczy po takim wyczynie.
A po drugie, tak jak juz ci dziewczyny doradzaly - nagrywaj kazda rozmowe z nim - telefoniczna, osobista itp. Bo co sie stalo to sie nie odstanie, i to ze wtedy zgodzilas sie na seks z nim, nie znaczy ze teraz tez masz to robic.
Nie radze Ci zmieniac numeru telefonu, bo i tak masz z nim egzamin, a wtedy tylko go wkurzy to ze go olalas, po prostu jak zadzwoni to tak podejdz do rozmowy zeby wyszlo ze nie chcesz z nim wspolzyc.
takie nagranie w razie czego bedziesz mogla wykorzystac przeciwko niemu. I jak sprawa nadal bedzie szla zlym torem, to miej gdzies co pomysla sobie inni, choc wiem ze to strasznie trudne.... no ale nie mozesz sie dac szantazowac!!
dilara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 18:47   #34
arystokratka 24
Raczkowanie

Co do faceta - to rzeczywiście mam to krótka znajomosć 2 miesiące, więc to chyba nie jest najlpeszy pomysł że tak właśnie ją rozpoczynać od tesktu: zdradziłam cię z wykładowca jak byłam nawalona :/:/

Nie wiem, co robić , narazie ostro kuję na ten egzamin.... ale wiecie jak to jest, jak ktoś cie chce uwalić to zada ci takie pytanie że na nie nie odpowiesz choćby nie wiem co :/
arystokratka 24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 18:50   #35
krooolewna
Zadomowienie

A może on tak naprawde odwrócił kota ogonem i boi się,że Ty go będziesz szantażować i dlatego sam się zabezpieczył.
Co do chłopaka Twojego to dla mnie 2 miesiące ,2 tygodnie czy 2 dni nieważne,facet powinien wiedzieć,nie rozumiem jak można budować związek na TAKIM kłamstwie.

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 18:57   #36
Jaryshka20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arystokratka 24 Pokaż wiadomość
Nie mam zamiaru się z nim kłócić na uczelni przy wszystkich :/ może jak spotka się ze mną w jakiejś knajpie albo coś to będę go mogła spokojnie nagrać :/

.

Edytowane przez Jaryshka20
Czas edycji: 2012-10-24 o 19:16
Jaryshka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 18:59   #37
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jaryshka20 Pokaż wiadomość
ja bym nie brnęła w te spotkania m na sam... będziesz się tylko pogrążac a on będzie miał satysfakcję
dokładnie!
jak juz to jak zadzwoni i to nagraj! i jak dziewczyny pisza- to ona ma wiecej do stracenia!

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 18:59   #38
Jaryshka20
Raczkowanie

Cytat:
Co do faceta - to rzeczywiście mam to krótka znajomosć 2 miesiące, więc to chyba nie jest najlpeszy pomysł że tak właśnie ją rozpoczynać od tesktu: zdradziłam cię z wykładowca jak byłam nawalona :/:/

Nie wiem, co robić , narazie ostro kuję na ten egzamin.... ale wiecie jak to jest, jak ktoś cie chce uwalić to zada ci takie pytanie że na nie nie odpowiesz choćby nie wiem co :/
.

Stary 2010-06-20, 19:00   #39
arystokratka 24
Raczkowanie

Boje się że jak się poskarżę, to nikt mi nie uwierzy, jeśli oczywiście nie będe miała żadnego nagrania, że ludzie , władze uczelni uwierzą jemu nie mnie i wtedy będę całkiem spalona, boję sie o tym powiedzieć komukolwiek a został mi jeszcze rok tylko
Stary 2010-06-20, 19:00   #40
Jaryshka20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez krooolewna Pokaż wiadomość
A może on tak naprawde odwrócił kota ogonem i boi się,że Ty go będziesz szantażować i dlatego sam się zabezpieczył.
Co do chłopaka Twojego to dla mnie 2 miesiące ,2 tygodnie czy 2 dni nieważne,facet powinien wiedzieć,nie rozumiem jak można budować związek na TAKIM kłamstwie.
.

Stary 2010-06-20, 19:01   #41
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Boje się że jak się poskarżę, to nikt mi nie uwierzy, jeśli oczywiście nie będe miała żadnego nagrania, że ludzie , władze uczelni uwierzą jemu nie mnie i wtedy będę całkiem spalona, boję sie o tym powiedzieć komukolwiek a został mi jeszcze rok tylko
No to łaź z nim przez ten rok do łóżka, a zacznij już teraz, co by egzamin zdac. Super pomysł!

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 19:03   #42
Anatomia
Rozeznanie

Cytat:
no właśnie, dlatego warto by było mieć jakiś dowód.

Bo wiadomo jak to jest na uczelniach- zawsze słowo wykłądowcy bardziej się liczy niż słowo studenta...

Anatomia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 19:03   #43
arystokratka 24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jaryshka20 Pokaż wiadomość
masz rację kuj i to ostro.. jak będzie chciał Cię usadzić to na każdym pytaniu Cię zagnie moim zdaniem. kiedy masz ten egzamin? jak oceniasz to ile umiesz już?
egzamin mam 3 lipca..... no umiem mysle już większość, ale przecież nie wykuję wszystkich ksiązek na pamieć :/:/ on wykłada psychiatrię wiec temat szeroki....
Stary 2010-06-20, 19:08   #44
majasn
Zakorzenienie

Cytat:

ale w co Ci nie uwierzą??? przy grupie kazał Ci zostać u siebie, ponadto jak się odezwie to będziesz miała w telefonie, że do ciebie pisał bądź dzwonił..do 3 lipca masz jeszcze 2 tygodnie więc jeszcze wiele się może wydarzyć..na razie skup się na nauce, bo i tak nauczyć się musisz..zobaczysz co się będzie działo..tak jak mowilam wczesniej ja bym na egzamin poszła mimo wszystko a jak Cię uwali mimo, że będziesz odpowiadała na wszystkie pytania to do dziekanatu pisać podanie o komisyjne zdawanie egzaminu ze względu na subiektywność oceny wykładowcy..mój brat miał sytuację, że facet się na niego uwziął i z zasady go uwalił mimo, że wszystko powiedział..skorzystał z opcji komisja i dostał 5 od innego wykładowcy..więc możliwości masz..
majasn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 19:10   #45
dilara
Raczkowanie

nie, no bez dowodu to do nikogo nie chodz... tylko z nagraniem... a dzwonil juz do Ciebie w "tej" sprawie? no bo w sumie egzamin juz tuz tuz, wiec moze jest nadzieja ze odpusci? No prosze, psychiatrie wyklada, to juz tym bardziej wie jak zmanipulowac ludzi.... ale nie daj sie, tylko nagrywaj i nagrywaj. A jak juz jakiekolwiek spotkanie to tylko w celu zdobycie dowodow, w jakims publicznym miejscu i na pewno nie w pubie.... no ale chyba lepiej wogole sie z takim draniem nie spotykac...
Stary 2010-06-20, 19:16   #46
arystokratka 24
Raczkowanie

wiem ze do egzaminu już niewiele czasu zostało, ale cała ta sytuacja wydarzyła się 2 tygodnie temu, dziś z nim miałam zajęcia własnie, i dziś kazał zostawić mi numer telefonu, miałam z nim wykład, cały czas na mnie zerkał, i mówił własnie momentami tak że czułam, że to tyczy mnie... myślałam że nie wysiedze tych 1,5 godziny:/ nie wyobrazam sobie zdawać egzaminu twarzą w twarz, mówił że wchodzimy dwójkami.. i zadaje po 3 pytania więc co z tego że ktoś ze mną tam bedzie pewnie wymyśli dla mnie pytania na które nie odpowiem
Stary 2010-06-20, 19:21   #47
ama4
High Quality Since 2007

Władze uczelni nie z takimi rzeczami się zmagają, wierz mi.

Poza tym - wyobraź sobie sytuacje:

a - przychodzi do Ciebie student przed egzaminem i mówi, że był szantażowany, boi się

b - przychodzi student po oblanym egzaminie i mówi, że był szantażowany

Jak dla mnie sytuacja "a" jest bardziej wiarygodna z punktu widzenia np. dziekana. W sytuacji "b" mógłby przyjść każdy z pałą w indeksie.

Wierz mi także, że są osoby na uczelni, które wierzą i studentom i wykładowcom.

Ale to Twoja decyzja.
Stary 2010-06-20, 19:27   #48
aiza19
Raczkowanie

Cytat:
wiem ze do egzaminu już niewiele czasu zostało, ale cała ta sytuacja wydarzyła się 2 tygodnie temu, dziś z nim miałam zajęcia własnie, i dziś kazał zostawić mi numer telefonu, miałam z nim wykład, cały czas na mnie zerkał, i mówił własnie momentami tak że czułam, że to tyczy mnie... myślałam że nie wysiedze tych 1,5 godziny:/ nie wyobrazam sobie zdawać egzaminu twarzą w twarz, mówił że wchodzimy dwójkami.. i zadaje po 3 pytania więc co z tego że ktoś ze mną tam bedzie pewnie wymyśli dla mnie pytania na które nie odpowiem

O Jezu własnym oczom nie wierze;/ Powiem szczerze, że coraz częściej spotykam się z jakimiś historiami z wykładowcami w roli głównej o zabarwieniu erotycznym... i to też na mojej uczelni jakaś epidemia..

a co do sytuacji to ja bym to zgłosiła, tzn w sumie nie wiem jak bym postąpiła, bo wchodzi w grę strach, że Ci nie uwierzą, że on się wyprze mówiąc, że go prowokowałaś, no ale wyjścia już chyba nie ma. Trzeba to zgłosić a najlepiej z jakimś dowodem w ręku smsem czy coś...
aiza19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 19:27   #49
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
Władze uczelni nie z takimi rzeczami się zmagają, wierz mi.

Poza tym - wyobraź sobie sytuacje:

a - przychodzi do Ciebie student przed egzaminem i mówi, że był szantażowany, boi się

b - przychodzi student po oblanym egzaminie i mówi, że był szantażowany

Jak dla mnie sytuacja "a" jest bardziej wiarygodna z punktu widzenia np. dziekana. W sytuacji "b" mógłby przyjść każdy z pałą w indeksie.

Wierz mi także, że są osoby na uczelni, które wierzą i studentom i wykładowcom.

Ale to Twoja decyzja.
zgadzam sie jak najbardziej ze po oblanym egzaminie to bedzie raczej malo wiarygodne, ale lepiej zeby poszla do rektora z chociaz jednym nagraniem rozmowy telefonicznej... zeby miec jakas podstawe na "oskarzanie", bo co z tego ze powie od a do z jak wygladala cala sytuacja jak ten dran wszsytkiemu zaprzeczy?
Stary 2010-06-20, 19:29   #50
zawiedziona
Raczkowanie

Całej tej sytuacji nie skomentuje bo tak naprawdę to nie wiem co mogłabym Ci poradzić.

Cytat:
nie wyobrazam sobie zdawać egzaminu twarzą w twarz, mówił że wchodzimy dwójkami.. i zadaje po 3 pytania więc co z tego że ktoś ze mną tam bedzie pewnie wymyśli dla mnie pytania na które nie odpowiem
Rozumiem, że jest Ci ciężko, ale nie wmawiaj sobie, iż wykładowca zada pytanie, na które nie będziesz znała odpowiedzi bo naprawdę tak będzie. Uwierz mi, że jeśli o czymś cały czas myślimy to, to przyciągamy do siebie. Uczysz się, uważasz, że większość już potrafisz, więc teraz włącz pozytywne myślenie i wmawiaj sobie, że jesteś w stanie zdać ten egzamin.
zawiedziona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 19:29   #51
aiza19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dilara Pokaż wiadomość
zgadzam sie jak najbardziej ze po oblanym egzaminie to bedzie raczej malo wiarygodne, ale lepiej zeby poszla do rektora z chociaz jednym nagraniem rozmowy telefonicznej... zeby miec jakas podstawe na "oskarzanie", bo co z tego ze powie od a do z jak wygladala cala sytuacja jak ten dran wszsytkiemu zaprzeczy?

też się zgadzam, no bo po egzaminie to jakby już "po ptakach". Każdy student może wtedy oskarżyć wykładowcę o coś..
Stary 2010-06-20, 19:31   #52
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aiza19 Pokaż wiadomość
O Jezu własnym oczom nie wierze;/ Powiem szczerze, że coraz częściej spotykam się z jakimiś historiami z wykładowcami w roli głównej o zabarwieniu erotycznym... i to też na mojej uczelni jakaś epidemia..

a co do sytuacji to ja bym to zgłosiła, tzn w sumie nie wiem jak bym postąpiła, bo wchodzi w grę strach, że Ci nie uwierzą, że on się wyprze mówiąc, że go prowokowałaś, no ale wyjścia już chyba nie ma. Trzeba to zgłosić a najlepiej z jakimś dowodem w ręku smsem czy coś...
sms tez chyba srednio pewny, bo on moze specjalnie kupic sobie starter i z tego numeru wysylac jej propozycje - a nagrana rozmowa chociaz zarejestruje jego glos.... wiem ze to glupio zabrzmi w tej sytuacji ale mam nadzieje ze jednak ten dran zadzwoni... bo to da jakakolwiek podstawe do tego aby wogole isc z tym do rektora ciezka sytuacja
Stary 2010-06-20, 19:32   #53
ama4
High Quality Since 2007

Zaprzeczyć może i jasne, że to zrobi. Natomiast ona powinna sprawdzić wszystkie dostępne dla siebie ścieżki w regulaminie studiów, powinna poprosić o wsparcie w tej sytuacji innych wykładowców, powinna mieć ze sobą dyktafon, powinna zbierać ew. dowody i NIE powinna się z nim więcej spotykać i z nim rozmawiać. Bo to będzie z kolei kolejny dowód dla niego, oraz woda na jego młyn.

I tak jak zasugerowałam - być może jest opcja, żeby poprosić kogoś z wykładowców o obecność na tym egzaminie. Po oblanym egzaminie zostaje już tylko II termin a potem komis.
Stary 2010-06-20, 19:32   #54
aiza19
Raczkowanie

a swoją drogą to strasznie Ci współczuje... myślałam zawsze, że wykładowca to do takich rzeczy się nie posuwa... nigdy nie wierzyłam, że wykładowcy maja romanse itp. wiem to naiwne ale nie wiem czemu, może dlatego że są wykształceni i ryzykują taka sytuacją no wszystko..

i nie oceniam Cię negatywnie.. każdy błędy popełnia... nie daj się zastraszyć!!

powinnaś uzbroić się w ogrom siły....

Edytowane przez aiza19
Czas edycji: 2010-06-20 o 19:34
Stary 2010-06-20, 19:35   #55
arystokratka 24
Raczkowanie

Ja wiem że nie powinnam się przejmować ludzimi, ale niech kazda z was sie zastanowi czy napewno poszłybyście z tym gdzieś dalej, przecież takie coś moze rozejść się błyskawicznie .. a wtedy nie będę miała tam życia, i wsród znajomych i wykładowców, a niech sie to jeszcze obróci przeciw mnie i nie wykręcę się z tego, a fakt jest jeden że z uprawiałam z nim seks, więc wiadomo dziewczyna to od razu puszczalska, a facet no cóż zaliczył kolejną....

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez aiza19 Pokaż wiadomość
a swoją drogą to strasznie Ci współczuje... myślałam zawsze, że wykładowca to do takich rzeczy się nie posuwa... nigdy nie wierzyłam, że wykładowcy maja romanse itp. wiem to naiwne ale nie wiem czemu, może dlatego że są wykształceni i ryzykują taka sytuacją no wszystko..

i nie oceniam Cię negatywnie.. każdy błędy popełnia... nie daj się zastraszyć!!

powinnaś uzbroić się w ogrom siły....
postaram się, dzięki za wsparcie ...
Stary 2010-06-20, 19:36   #56
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zawiedziona Pokaż wiadomość
Całej tej sytuacji nie skomentuje bo tak naprawdę to nie wiem co mogłabym Ci poradzić.

Rozumiem, że jest Ci ciężko, ale nie wmawiaj sobie, iż wykładowca zada pytanie, na które nie będziesz znała odpowiedzi bo naprawdę tak będzie. Uwierz mi, że jeśli o czymś cały czas myślimy to, to przyciągamy do siebie. Uczysz się, uważasz, że większość już potrafisz, więc teraz włącz pozytywne myślenie i wmawiaj sobie, że jesteś w stanie zdać ten egzamin.
tiaaa... tym bardziej ze wlasnie dzisiaj zasugerowal jej ze jak sie z nim jeszcze raz nie przespi to moze oblac egzamin ciezko w takiej sytuacji doradzic, no ale tak to zostawic i liczyc na to ze moze sie uda, to tez chyba bez sensu. Lepiej byc przygotowanym na nagrywanie rozmowy telefonicznej, ale idealnie by bylo gdyby on sie wogole nie odezwal.... choc szczerze watpie skoro sam nachalnie podsunal jej kartke aby napisala mu numer tlefonu.... moze i ze mnie okropna pesymistka ale jakos nieciekawie sie rozwija ta cala sytuacja...
Stary 2010-06-20, 19:37   #57
aiza19
Raczkowanie

Cytat:
Ja wiem że nie powinnam się przejmować ludzimi, ale niech kazda z was sie zastanowi czy napewno poszłybyście z tym gdzieś dalej, przecież takie coś moze rozejść się błyskawicznie .. a wtedy nie będę miała tam życia, i wsród znajomych i wykładowców, a niech sie to jeszcze obróci przeciw mnie i nie wykręcę się z tego, a fakt jest jeden że z uprawiałam z nim seks, więc wiadomo dziewczyna to od razu puszczalska, a facet no cóż zaliczył kolejną....

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

więc co zamierzasz??? masz inne wyjście, bo ja jakoś nie widzę! no w sumie to masz być przez kolejny rok grzeczną poyulną na każde zawołanie dziw***ą!! musisz coś z tym zrobić!
Stary 2010-06-20, 19:39   #58
arystokratka 24
Raczkowanie

wydaje mi się, że juz zasadniczy błąd popełniłam podając mu ten numer.. ale bałam się mimo że nie pokazywałam tego jakoś na zewnatrz....
Stary 2010-06-20, 19:40   #59
dilara
Raczkowanie

Cytat:

no to fakt, ze facet jak sie przespi z kobieta to jest super, a kobieta od razu lekkich obyczajow, ale mimo to chyba probowalabym jakos ta sprawe rozwiazac. No ale moze jest jakas mala nadzieja ze ten du**k nie zadzwoni? ze to tylko glupia prowokacja, zeby sprawdzic jak zareagujesz.... no nie wiem, mowia ze nadzieja matka glupich
Stary 2010-06-20, 19:41   #60
ladybitch
Raczkowanie

Cytat:

teraz mentalność ludzi się zmieniła, więc wątpię że będą mówili na Ciebie puszczalska- niektórzy nawet ubóstwiają takie,co każdemu d*** dają - oczywiście nie mówię tutaj o Tobie !!!! Tylko o tzw. szmulkach, galeriankach itd... Słuchaj uwierzą Ci władze uczelni i tak, bo nawet te forum to jest Twój dowód błędy niestety są problemem każdego człowieka i każdy je popełnia. Ucz się, może odpuści. Mi się wydaje, że jeżeli jest mądry to sam się domyśli, iż mogą być z tego problemy. W każdym bądź razie nie dawaj się zastraszać!!!!Sama możesz go szantażować to jego reputacja ucierpi i to on ma do stracenia całą karierę swojego życia. Przecież on jest starszy i ma wyższą pozycję, więc powinien sam odmówić tego seksu. Nie dołuj się ! Bądź silna!

ladybitch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości