![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, Smashbox, Benefit, kosmetyki, perfumy, buty, torby...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej
![]() Dior, Diorskim Poudre Shimmer, kolor 002 Amber, użyty kilka razy, jest welurowy pokrowiec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kuś, wiesz jak to jest ![]() nie mam, ale mogę kupić poidełko dla kota ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20153756]Jeszcze sprobuje pokusic ![]() oj, to niestety zupełnie nie moja bajka ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
a co to jest konkretna pielęgnacja
ja mam nowy krem Biodermy moge oddać mydło do włosów lush raz użyte to zielone i jeszcze wiele innych rzeczy np. stado Muglerów ![]() ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zielony szampon czyli karma komba? ten mam. no tak, bez pędzelka i kartonika. zaraz zaznaczę przy opisie. ile jest wart, to kwestia umowna. w zależności na czym mi zależy. teraz zależy mi głownie na pielęgnacji właśnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Bioderma lekka na dzień
dokładnie nawilżający UV 15 a i nowa Bioderme 50+ AR natural color i lakier CHG do frencha też oddam i chanelkowy też ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-06-21 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Kici kici miau miau
|
mam z wymiany ( od Poli )
![]() wydaje mi sie ze połowa .. no tak mysle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Ten oto
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...arszczkowa.htm Tylko to jest nowa,tegoroczna wersja kremu (nie doszłam jeszcze czym się różni - tamtej poprzedniej zużyłam ze cztery słoiki - na pewno ceną (znaczy się,że podrożał do 130 ![]() ![]() Oprócz tego mam duży micel Sensibio (500ml) nowy,termalkę Avene,jakieś zapasy inne,ale jakbyś się sprecyzowała,co Ci trzeba z tej pielęgnacji... byłoby mi łatwiej ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie to czego szukam. już doprecyzowuję (pod wpływem waszych pytań sama sobie też doprecyzowuję czego potrzebuję tak naprawdę) - głównie chodzi mi o porządną odżywczo-nawilżającą pielęgnację na noc. tzn. nie musi to być typowy krem na noc, tylko żeby nie był to lekki krem na dzień. na dzień mam już swój sprawdzony zestaw serum z wit c + filtr avene i nic nie zmieniam ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20157746]Z pielegnacji mam tylko Xerial, ale to za malo ![]() Szkoda. Nie mecze zatem wiecej. Milego wieczoru ![]() Nie męczysz ![]() A miałabyś może jakąś pielęgnację (kremik etc) do dorzucenia? Cytat:
![]() Małgosiu, powinnam gdzieś mieć próbkę tego kremu. poszukam i przetestuję i dam znać czym prędzej. chociaż chyba już kiedyś testowałam i z tego co pamiętam to pasował mi ![]() jakie on ma zużycie? szkoda że nie jest nowy, bo wszystko co mam w wish to właściwie na zapas... odpowiadając na Twoje zapytanie to tak jak wyżej - szukam głównie odżywczej pielęgnacji na noc, skóra po 30 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
to juz nie mecze , bo dla mnie z tego co widze za jasny
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
za jasny czy za ciemny?
![]() bo ten mój to light i on jest ciemniejszy od fair... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Nuxa,to jak pisałam,zużyłam kilka w starej wersji,a ten słoiczek jest dosłownie jeden raz użyty;dosłownie. Kiedy to było,to Ci dokładnie nie powiem,ale nie dawno - nawet się nie zastanawiałam,bo nie przyszłoby mi do głowy go wystawiać,także w odróżnieniu od wszystkich innych rzeczy - kartonik wywaliłam ![]() Do twarzy odżywczego to jeszcze maski mam fejne z Bielendy (gabinet,) i Organique. Jeszcze się jutro rozejrzę,ok? A i sypańca mam jednego boskiego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chetnie dowiem się też co to za maski. i sypaniec ![]() PS ta emulsja Nuxe myślisz że będzie dobra dla takiej suchawej cery? zwykle wybieram treściwe kremidła, bo to na noc ma być. Cytat:
![]() szkoda, że wcześniej nie widzialam że masz sypańca Clinique, dopiero co kupiłam, dokładnie ten sam odcień ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
o kurcze masz Light to męczę dalej
![]() moze chcesz to małe LP z lusterkiem nowe i śliczne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? Może Glow in the Dark? są w stylu Angela, bardzo trwałe edp.
Dior, podwójne cienie nr 685, błyszcząca morela + brązik, tester w plastikowym zamykanym opakowaniu, testowane 2-3 razy. Dior, Diorskim Poudre Shimmer, kolor 002 Amber, użyty kilka razy, jest welurowy pokrowiec Clinique, cienie 6-stki, kolory: PSESD bronze satin, CSEV buttermilk, CSSS lucky penny, CSD strawberry fudge duo pink shade, CSD beach plum duo purple shade, CSD like milk duo deep shade), kod K87, zużycie niewielkie, widoczne na foto Benefit, Hoola puder brązujący, użyty kilka razy, jest plastikowa nakładka i nieużywany pędzelek
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-06-22 o 00:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Kici kici miau miau
|
nie robie zapsow wiec trudno bedzie. mam pod oczy krem Thalgo - polowa opakowania, likwidujacy obrzeki. mam tez Lipikar balsam w zastepczym opakowaniu ok. 45 ml. i ok. 1/4 opakowania Cicaplastu
![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-06-22 o 05:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Ale Nuxy dla suchych są dla mnie o wiele za ciężkie - rano się budzę z taką rozmiękczoną twarzą ![]() ![]() Sypki puder mam od Pingwina,taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...wder-Loose.htm niewiele (na razie ) używany. Bardzo,bardzo fajny - najpierw jednak muszę wykończyć spooorą odsypkę tego LP,co to dostałam od... Vil znowu ![]() ![]() Maski dwie,jak pisałam:Bielenda (gab.) i Organique - obie odżywcze,żurawinowe,obie w takich jakby dużych srebrnych kopertach,do wymieszania z wodą. Jakiś zestaw masek Dermiki mogę dorzucić. No i duży micel Sensibio,bym oddała,jeśli się spotkasz ze mną w wa/wie ![]() Z nowych rzeczy to mam jeszcze spore zasoby w formie saszetek,nie wiem,czy Ci ta forma odpowiada? Ja osobiście bardzo lubię,zwłaszcza latem,jak dużo wyjeżdżam. (Roc,LRP) Nie chcę Ci jednak głowy zawracać i jakoś napierać;to ogólnie główne rzeczy,które zgodnie z Twoją wish mogę zaproponować;widzę,że masz niezłe zainteresowanie,więc wiesz... Pzdr. Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-06-22 o 06:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Sporo mam poza wątkiem, ale chyba nic z twoich wishów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie np. za:
Everyday Minerals, puder brązujący Pressed Powder Summer Bronze 3 in 1, zużycie minimalne. Dior, Diorskim Poudre Shimmer, kolor 002 Amber, użyty kilka razy, jest welurowy pokrowiec ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pingwin, a Ty nie masz przypadkiem lucidity 01? bo ja bym chetnie halo na lucidity zamieniła. jakoś nie znalazłam lepszego dla mnie od lucidity ![]() Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20163680]Ciesze sie ![]() ![]() James, PI chętnie bym wypróbowała, bo wstyd przyznać alem nigdy nie używała. jednak amberka nei oddam, ponieważ PI już nie jest produkowany i niestety zazwyczaj ma swoje latka... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Powiem tak, może uda nam się jakąś wymiankę sklecić jednak nie mam w tej chwili ciśnienia, ponieważ nic nie potrzebuję tak na już, raczej na zapas. i może ktoś pojawi się z kosmetykiem "pewniakiem". dlatego poproszę o troszkę czasu ok? tak czy siak odezwę się na pewno ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
nie nie mam, bo mamie dałam
![]() taki śliczne maleństwo z piekną pudernicą i lusterkiem ma 10g ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...uder-sypki.htm
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-06-23 o 06:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
Co do pudru,to tego MACa mam całego,w pudełku; z wyminany z Pingwinem (kolorNC15) - ubytek ma znikomy,tylko go popróbowałam,bo na razie używam odsypki LP,którą dostałam od Vil (jakie to wszystko skomplikowane ![]() Jeszcze raz napiszę pokrótce,co oferuję: krem Nuxe - napoczęty,micel Biodermy - 250 lub 500ml,puder MACa lub odsypkę pudru La Prairie,maski (Bielenda,Organique,Dermi ka),ew. kremy w formie saszetek (próbek) - LRP,Roc;ew. pudry (podkłady mineralne) TBS,EDM - których teraz używam ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-06-23 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale szkoda, bo jednak próbuje co i rusz coś nowego a jednak wracam zawsze skruszona do Lucidity. Pingwinku, problem w tym ze nie wiem co mogłabym dobrać do tego maleństwa, bo pielęgnacji interesującej mnie nie masz. hmm. Cytat:
![]() tak jak pisałam potrzebuję kilku dni do namysłu ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cashmeree, przejrzałam Twój wątek dokładnie, ale niestety nic mi się nie przyda ![]() Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2010-06-23 o 17:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
moge dołożyć błyszczyk Maca Double Dare 2 razy maźnięty pędzelkiem
pielęgnacji i lusha nie oddam, bo bym musiała kupić ![]() a ile jest wart ten Smashbox? ewentualnie mogę oddać nowego YSL Singulier -czarny
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-06-23 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.