![]() |
#31 |
Osiołek z zakątka :)
|
Dot.: Moje poczatki z decoupage
Podoba mi się najbardziej komplet lawendowy, bardzo ładnie wykorzystałaś ten wzór
![]() Niebieska skrzyneczka i lusterko też są bardzo ładne ![]() Czarny komplet bardzo starannie wykonany, tylko na kieliszku na jaka przekleiłabym wstążkę - na drugim od lewej zrobiłaś front w miejscu łączenia serwetki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1282825980. No i widać na nim jeszcze problemy z klejeniem serwetek - większa ilość lakieru i szlifowanie zatuszowałyby te mankamenty ![]() Ale poza tym wszystko jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi się podobają wszystkie Twoje prace
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I pokazuj ciąg dalszy . Na pewno będę zaglądać do Ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
witaj po przerwie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za wszystkie komentarze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Świetnie tworzysz. Chciałabym umieć to co ty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Próby biżuteryjne super no i ten komplet czarno biały!
![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
bardzo ciekawe pracki.I kpl czarno biały(gdybyś powyrywała i pooddzielała motywyi naklejała osobno nie byłoby problemów z marszczeniem serwetki jak w przypadku całości)ma śliczne wykończenia w postaci czarnych elementów i wstążek.Fajny pomysł.I niebieski.I pojemnik na kawe(podoba mi sie przedzielenie brązu białym.)A lawendowy jest naj!subtelność ze style.Tylko tez dodałabym 4 proste cyfry.
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
bardzo piękne i dopieszczone prace. mi najbardziej podoba się czarno biały komplet. cos rewelacyjnego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi sie podoba czarno-biały komplet kuchenny, mialaś na niego swietny pomysl
![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() -pudełko ludowe jest bardzo ładne, wszystko fajnie gra - pudełko kawowe piekne , zawsze coś dodajesz fajnego ( ta koronka) - najbardziej urzekł mnie biało-czarny komplet, piękny ![]() - chustecznik zielony niby taki prosty a taki uroczy - lawendowy komplecik przepiękny Wielkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.