Co byście zrobiły?? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 20:19   #31
klempaa
Zakorzenienie

Dot.: Co byście zrobiły??

Cytat:
Napisane przez Apple pie
Kiedys mu mowilam, ze mam takie swoje forum kobiece, ktore czasami poczytuje, zaczal sie pytac jakie itd.. wtedy powiedzialam mu, ze to moja prywatna rzecz i bardzo nie chcialabym aby mi sprawdzal takie rzeczy..
Cytat:
Napisane przez Apple pie
Tylko podpatrzyl u mnie na mailu a wczesniej prosilam go aby nigdy mi nie robil takich rzeczy. Ja go nie sprawdzam a jak kiedys weszlam mu na profil na fotka.pl, ktory sam mi pokazal NA PROFIL A NIE NA KONTO to sie oburzył i stwierdzil, ze to nienormalne, ze mu czytam komentarze rowniez publiczne i, ze on nigdy by czegso takiego nie zrobil
Prosiła i słyszała zapewnienia, ze on takich rzeczy nie robi. Mnie by to wkurzyło, niezaleznie od tego, co by przeczytał...

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 20:21   #32
fiska
Zakorzenienie

Po pierwsze pogadałabym z chłopakiem na spokojnie, bo gniew tylko podwyższa atmosferę, a w takich warunkach wątpie, zeby mozna było dojsc do porozumienia.
Wiadomo, że niefajnie zrobił, wchodząc sobie tak po prostu na Twoje konto czytając wiaodmości.
Ale trzeba mu uświadomoć, ze przykro Ci, że wchodzi na Twoje konto bez Twojej zgody.
Powiedz, że nie masz nic do ukrycia, jeżeli chce poczytać różne rzeczy to zaproponuj czytanie ich razem.
Ty nie bedziesz sie zloscila, ze wchodzi na Twoje konto, a on zadowolony, ze czyta rozne wątki.
Jezeli nie chcesz, zeby czytał akurat Twoje wątki zawsze mozesz powiedziec, ze watek nie jest wazny, albo 'o tutaj jest cos fajniejszego'.

W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków
P
roszę zastanów się nad adopcją.
http://www.mielec.bezdomne.com/
fiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 21:11   #33
Claire91
Wtajemniczenie

Byłabym trochę zła-bo jeśli chciał znac ten nick to mógl poprosic albo uszanowac że nie chcę żeby to czytał,a nie uciekac sie do podstępów by zaspokoic swoją ciekawosc.
Stary 2010-06-21, 21:57   #34
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claire91 Pokaż wiadomość
Byłabym trochę zła-bo jeśli chciał znac ten nick to mógl poprosic albo uszanowac że nie chcę żeby to czytał,a nie uciekac sie do podstępów by zaspokoic swoją ciekawosc.
ja podobnie uważam....
Stary 2010-06-21, 22:03   #35
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398
Konto usunięte

Według mnie kazdy powinien miec swoją prywatność i jesli prosisz TŻ aby tak nie robił, to powinien to uszanować.
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 23:10   #36
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Hmm. Gdyby mój facet mi powiedział: "nie czytaj", podkusiłabym się bardziej właśnie, aby to przeczytać.
Natomiast, ja jednak nie byłabym zła na swojego TŻ. Piszę tutaj to, co myślę i on o tym wie. Nie mam nic do ukrycia, więc nie byłabym na niego zła.
Jednak mój wie mniej więcej () w jakich tematach się udzielam, sama mu nieraz mówię, co wyczytałam, jednak nie bardzo go interesują takie strony i wiem, że szanse by chciał mnie tu 'wyczaić' są nikłe.

lexie
Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy,
zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie.

Edytowane przez 0nasty0
Czas edycji: 2010-06-21 o 23:11
0nasty0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 08:22   #37
nicka01
Wtajemniczenie

Jak nie ma się o co kłócić to pokłócą się o Wizaż

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 11:48   #38
Princess339
Rozeznanie

GG do Princess339

Cytat:
Napisane przez nicka01 Pokaż wiadomość

Jak nie ma się o co kłócić to pokłócą się o Wizaż

Dokładnie

http://s6.suwaczek.com/200904122438.png

Princess339 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 12:14   #39
leenet
Przyczajenie

Ja teraz założyłam osobnego meila i nowe konto utwożyłam na wizażu żeby móc działac słuchajcie nie mam przyjaciółek a czasem słowa ludzi postronnyfch oseniających problem/sprawę z boku na zimno pomagają i musze sie wygadać. Moj kochany nie zagląda mi w moje strony/fora/blog robie to tylko wtedy gdy jestem sama to moja strefa i koniec a jak sie c os takiego zdaży to mu to ładnie wytłumaczę że kobieta to taki stwór że musi sie wygadać o swoich problemach i kocha rady
leenet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 12:32   #40
Sarcoptes scabiei
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Apple pie Pokaż wiadomość
No coz widze to inaczej, prosilam on nie dotrzymal slowa. Pisze anonimowo wiec ciezko miec pretensje kiedy zakladam na forum watek o jakiejs hipotetycznej sytuacji. Jak on mnie o cos prosi potrafie to uszanowac. Podziwiam kobiety ktore uwazaja, ze jesli faceta sie o cos prosi a on nie dotrzymuje slowa to jest ok,aaa i jeszcze po co wogole mowil lepiej mogl sobie czytac - jest glupi faktycznie.

Sarcoptes scabiei zycze ci wlasnie takiego nieglupiego faceta ktory bedzie zatajal takie rzeczy

Dziekuje za odpowiedzi
i zycze milego wieczoru

skoro sama przed nim chcesz zatajac swoje wypociny na forum to dlaczego on nie moze czegos zachowac w tajemnicy

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

a rownie dobrze mogl powiedziec ze nie bedzie czytal i i tak by to robil

P.S nie trawie tej wizażowej wyszukiwarki nic na to nie poradze ze jest beznadziejna. wujek Google rzadzi
Sarcoptes scabiei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 18:13   #41
Ilsa Lund
Zakorzenienie

ja nie mam problemu z tym, że TŻ zna mojego tutaj nicka, czytał mi tylko kilka wiadomości jak był zainteresowany co o nim piszę i czasem się śmieje żebym już wyszła z Zazdrośnic i uczyła się na egzamin
( bardziej miałabym problem gdyby podczytywała jego mama bo kiedyś na wszystkich serwisach miałam innego - jednego - nicka i ona mi wyczytywała wszystko to było dla mnie krępujące )

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-06-22 o 18:14
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 18:26   #42
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narzeczona Karola Pokaż wiadomość
Kobieto publiczne forum, dostępne dla każdego. O co Ty się pieklisz.. puknij się!
ta wypowiedz to masakra!
chyba piszemy tu pod nickami, czyli mniej lub bardziej, ale z założenia przynajmniej, anonimowo

ja rozumiem rozczarowanie autorki, każdy człowiek, nawet bedący w związku z kimś, ma prawo do swojej prywatnosci
to, że dzielę z kimś życie nie oznacza, że mam się dzielić również każdą moja myślą

Edytowane przez Linka25
Czas edycji: 2010-06-22 o 18:28 Powód: literówka
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości