![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Co byście zrobiły??
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze pogadałabym z chłopakiem na spokojnie, bo gniew tylko podwyższa atmosferę, a w takich warunkach wątpie, zeby mozna było dojsc do porozumienia.
Wiadomo, że niefajnie zrobił, wchodząc sobie tak po prostu na Twoje konto czytając wiaodmości. Ale trzeba mu uświadomoć, ze przykro Ci, że wchodzi na Twoje konto bez Twojej zgody. Powiedz, że nie masz nic do ukrycia, jeżeli chce poczytać różne rzeczy to zaproponuj czytanie ich razem. Ty nie bedziesz sie zloscila, ze wchodzi na Twoje konto, a on zadowolony, ze czyta rozne wątki. Jezeli nie chcesz, zeby czytał akurat Twoje wątki zawsze mozesz powiedziec, ze watek nie jest wazny, albo 'o tutaj jest cos fajniejszego'.
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Byłabym trochę zła-bo jeśli chciał znac ten nick to mógl poprosic albo uszanowac że nie chcę żeby to czytał,a nie uciekac sie do podstępów by zaspokoic swoją ciekawosc.
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Według mnie kazdy powinien miec swoją prywatność i jesli prosisz TŻ aby tak nie robił, to powinien to uszanować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Hmm. Gdyby mój facet mi powiedział: "nie czytaj", podkusiłabym się bardziej właśnie, aby to przeczytać.
Natomiast, ja jednak nie byłabym zła na swojego TŻ. Piszę tutaj to, co myślę i on o tym wie. Nie mam nic do ukrycia, więc nie byłabym na niego zła. Jednak mój wie mniej więcej ( ![]()
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. Edytowane przez 0nasty0 Czas edycji: 2010-06-21 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
![]() Jak nie ma się o co kłócić to pokłócą się o Wizaż
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Ja teraz założyłam osobnego meila i nowe konto utwożyłam na wizażu żeby móc działac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() skoro sama przed nim chcesz zatajac swoje wypociny na forum to dlaczego on nie moze czegos zachowac w tajemnicy ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- a rownie dobrze mogl powiedziec ze nie bedzie czytal i i tak by to robil ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam problemu z tym, że TŻ zna mojego tutaj nicka, czytał mi tylko kilka wiadomości jak był zainteresowany co o nim piszę i czasem się śmieje żebym już wyszła z Zazdrośnic i uczyła się na egzamin
![]() ( bardziej miałabym problem gdyby podczytywała jego mama bo kiedyś na wszystkich serwisach miałam innego - jednego - nicka i ona mi wyczytywała wszystko ![]() Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-06-22 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba piszemy tu pod nickami, czyli mniej lub bardziej, ale z założenia przynajmniej, anonimowo ja rozumiem rozczarowanie autorki, każdy człowiek, nawet bedący w związku z kimś, ma prawo do swojej prywatnosci to, że dzielę z kimś życie nie oznacza, że mam się dzielić również każdą moja myślą Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2010-06-22 o 18:28 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.