|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: pierwsza próba.
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Moje zdanie na ten temat jest takie
![]() Pierw sie radze pobawic jemu jak i tobie paluszkami bo jak Ci nawet pol palca sprawia bol to nie ma sensu zeby odrazu z grubej rury wchodzil ![]() Pol palca i Cie boli a wyobraz sobie ze penis jest jak 3 palce (chyba ze zaniza srednia krajowa szerokosci )A jak bd probowac to jak wam nie bd wychodzic to jeszcze sie chlopak speszy i zakompleksi ze nie umie tego zrobic... I wtedy bd wiekszy problem bo sie bedzie bal kolejnych prob i twoich reakcji.. Jak to mowia arbuza przez dziurke od klucza nie przecisniesz ![]() I glowa muru nie przebijesz |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Miałam podobny problem z moim partnerem, dlatego chciałam się wypowiedzieć w tym wątku. ![]() Radziłabym faktycznie rozpocząć od palców, do momentu aż 2 Twoje i jego naraz wchodzą... Tak też rozpoczynaliśmy kilka pierwszych współżyć, bo nawet po pierwszym razie było przez parę tygodni nieciekawie z włożeniem. I oczywiście poślizg!! Bez tego ani rusz u mnie nawet jak już się spokojnie mieści ![]() tylko raczej używamy śliny, gdyż te dureksy dają jakieś takie nieprzyjemne według mnie uczucie, ale można zawsze spróbować. Powodzenia.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

a próbowaliście już z żelem nawilżającym :p

)